Бирмингам-Ливърпул (Официална тема)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Бирмингам-Ливърпул (Официална тема)

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 сеп 2010 23:17

styopa написа:За мен в пореден мач първото полувреме го проспиваме.Другото лошо впечатление е че бяхме прекалено прибрани в мача.В крайна сметка точката си е точка.При положение че явно се борим за влизане в ШЛ всяка точка си е ценна.

Донякъде си прав, но аз мисля че в такива двубои трява да вземем максимума, а не да се надяваме да бием най-големите, за да влезем в ШЛ и в същото време да се дъним срещу средни отбори.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 13 сеп 2010 09:15

Докога, колеги, отборът ни ще я кара така ?!? :cry:
Все пак т'ва е 4-ти шампионатен мач + 4 за ЛЕ, а няма никакъв игрови облик ...
Разочарован съм, въпреки, че знам, че отбор не се гради за 2 месеца.
Мнението ми за играчите :

Рейна - ОК !!!
Джонсън, Шкъртел, Кара - черни дупки, Кончески - горе-долу, като за дебют - бива.
Лейва - нула, Поулсен - за дефанзивните му задачи - ОК, но градивните ?!?
Йованович - много старание, малко ефективност, Макси - невидим, Стиви - лошо ударен от онова скотиш ренде Фъргюсен, определено изпитваше зверска болка, Торес - предвидим при всяко едно отиграване ...
Раул - добро включване, но все пак - малко изиграни минути, за Агер - същото.

Неприятно изненадан останах от НЕвключването на Бабел - според мен би изострил атаката.

p.s.Апропо, тоя коментатор по Диема Петър Виданов ли беше, не го знам, ама беше мега изнервящ - егати хейтъра :x
Последна промяна от Mighty Reds на 13 сеп 2010 14:36, променено общо 1 път.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 сеп 2010 11:22

Liverpool forever_95 написа:Донякъде си прав, но аз мисля че в такива двубои трява да вземем максимума, а не да се надяваме да бием най-големите, за да влезем в ШЛ и в същото време да се дъним срещу средни отбори.

Е то ако вземем максимума в тези срещи спокойно влизаме в борбата за титлата.Въпроса е че явно нямаме капацитет за това.

Mighty Reds написа:Неприятно изненадан останах от НЕвключването на Бабел - според мен би изострил атаката.

И на мен ми стана много странно.Още повече че крилата като цяло ни бяха доста слаба зона.

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 13 сеп 2010 17:30

Поредната мъка!!!Явно някаква прокоба тегне над любимите ми отбори!Първо селския съсипа за 10 години Ботев,сега тези американски палячовци правят същото с Ливърпул! :(
ИзображениеИзображение

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 13 сеп 2010 17:42

Айде имате анализ и от мен :)

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Мнениеот Таралежа » 14 сеп 2010 13:50

Рой казва „БАБЕЛ ИМА 4 месеца да се докаЖЕ"- Е КАКВО ДА ДОКАже , ОТ КъДЕ ДА ДОКАЖЕ НЕ МОГА ДА СИ ОБясНЯ- ОТ ПЕйКАТА ЛИ, ОТ НЕ ЗНАМ...ПРОСТО МАчА беше ГРОЗЕН, ГРОЗЕН...Представянето ни беше по-обезпокояващо от резултата. И винаги ме е било яд, че винаги почваме да играем по-добре второто полувреме. Защо? Предполагах, че това е работа на Рафа, казвал им е „да контролират играта” вместо всъщност да атакуват от самото начало. Време ли им трябва на играчите да се отърсят от тази настройка, или Рой акцентира на същата тактика?
Убеден съм, че в един или друг момент, Ливърпул ще синхронизира представянето си в различните линии и тогава ефективността ще е голяма. Въпросът е кога ще стане.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 14 сеп 2010 15:00

Таралежа написа:Рой казва „БАБЕЛ ИМА 4 месеца да се докаЖЕ"- Е КАКВО ДА ДОКАже , ОТ КъДЕ ДА ДОКАЖЕ НЕ МОГА ДА СИ ОБясНЯ- ОТ ПЕйКАТА ЛИ, ОТ НЕ ЗНАМ...ПРОСТО МАчА беше ГРОЗЕН, ГРОЗЕН...Представянето ни беше по-обезпокояващо от резултата. И винаги ме е било яд, че винаги почваме да играем по-добре второто полувреме. Защо? Предполагах, че това е работа на Рафа, казвал им е „да контролират играта” вместо всъщност да атакуват от самото начало. Време ли им трябва на играчите да се отърсят от тази настройка, или Рой акцентира на същата тактика?
Убеден съм, че в един или друг момент, Ливърпул ще синхронизира представянето си в различните линии и тогава ефективността ще е голяма. Въпросът е кога ще стане.

И аз това си мислех... защо не пуска Бабел иксам да го вида... Много,ама много ми е интересно как ще подходи Рой към мача със Стяуа след 2 дни, имайки предвид дербито с кръвния враг. А дано не изживеем някой резил в четвъртък вечер на великия Анфийлд!...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 сеп 2010 15:18

А дано не изживеем някой резил в четвъртък вечер на великия Анфийлд!...

Ти гледай в неделя да не ни разкулачат, за тия румънски чокои хич да не ти пука. :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 14 сеп 2010 15:35

Аз мисля, че срещу Стяуа няма да има сериозни проблеми. Интересното е, че до домакинския мач с Челси има (поне според мен) само 2 по-трудни мача (срещу Ман Ю и срещу Евертън) тоест може да се направи някаква серия от положителни резултати и да се напипа ритъма. Естествено дали ще се случи това зависи и от играта на отбора, защото ако показват играта от двубоя с Бирмингам...нищо хубаво не виждам....така че се надявам до мача с Челси вече да отбора да има някакъв облик.

Все пак да кажа не съдете отбора толкова рано. Изчакайте месец-два и тогава започвайте със сериозните критики.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 сеп 2010 18:15

Е все пак някой от най-трудните ни мачове минаха.Реално след мача с Челси имаме около три месеца почти без очевадно труден мач. ;)

Върни се в “Ливърпул”