Защо Славия Форевър неотговори?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

botev champion

Re: Защо Славия Форевър неотговори?

Мнениеот botev champion » 17 фев 2009 17:47

botev champion написа:Рам ти беше ли от строителите на Г.Илиевата паметна плоча на стадиона ви?

?????????????????????????????????????????????????

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 фев 2009 17:51

botev champion
Рам ти беше ли от строителите на Г.Илиевата паметна плоча на стадиона ви?

Какъв е този въпрос бе пич?! :D
Да... Аз съм "каменарчето с чука"... по-големите, които са ходили на училище знаят кой е Каменарче-то...

Сега сериозно!!! Нито съм сред инициаторите... нито съм сред изпълнителите... НО!!! Определено... определено одобрявам идеята, защото тя е посветена на делата на този човек извършени по отношение на клуба ни и в този смисъл няма по-добро място за тази плоча от Лаута!!! Дано това те задоволява като отговор!!!

sorcererals
Знам ли, явно е възможно. Че не ви изнася, това е ясно, няма и как другояче да е. Но пък като се замислиш, колко от вашите играчи останаха в преименувания Велбъжд? И колко отидоха в Рилецо, при нас , всъщност където си намериха отбор?
И какво се получава, да, твърдя че вие не съществувате, а това е преименувания Велбъжд. И продължава да е той, колкото и да не ви изнася. А ти наистина ли твърдиш, че това е истинския Локомотив?

:D ... Да разбирам ли, че вместо да кажеш едно - ДА!!! ТВЪРДЯ ГО!!! Ти започваш с разсъжденията!!! :D Значи... веднъж говорим, че ВСИЧКО БИЛО ЧЕРНО-НА-БЯЛО... т.е. за ФОРМАЛНАТА страна, а сега изведнъж ЗАПОЧВАМЕ и да РАЗСЪЖДАВАМЕ, затова КОЙ БИЛ ДОШЪЛ... И КОЙ СИ БИЛ ОТИШЪЛ?!!! :D Защо бе майна?!! :D Нали ставаше въпорс за ДОКУМЕНТИТЕ?!! :D Да разбираме ли че ДОПУСКАШ, ЧЕ МОЖЕ И ДА ИМА ТАКИВА ДОКУМЕНТИ, НО ПРИ ЕДНИТЕ ТЕ ИМАТ ЕДНО ЗНАЧЕНИЕ, А ПРИ ДРУГИТЕ - ДРУГО?!!! Е... Кажи КОЙ ТОГАВА ЧЕТЕ "ЕВАНГИЛИЕТО" КАКТО МУ Е УДОБНО!!! :D
Аз лично винаги съм си мислил, че ФОРМАЛНАТА страна на въпроса би трябвало да важи за всички... т.е. след като за едните може да се тълкува по един начин, защо за други това да се тълкува по друг!!!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 17 фев 2009 18:02

Рам честито!!!!!!!!!!Искам да направиш инициативен комитет за изграждане на паметници на лаута и на Н.Попов-Мартеницата,Ал.Тасев и в никакъв случай на изявени ваши играчи.Също така Съдействай и за паметник на Хитлер защото той осъществи българския идеал за обединение на българските земи.Ако можеш да поканиш редом до теб край плочата и да се снимате и Хр.Бонев ще е великолепно.Напиши и това в книгата която мислиш да издадеш,че си радетел и истински тачиш и любиш Г.Илиев.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 17 фев 2009 18:24

Браво пичове! Последните 2 страници няма нито едно мнение по темата.

Върни се в “Локо Пловдив”