Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Чужденец пристига в Левски до края на седмицата???
komentari za Asus po temata ,koqto pusnah 

Re: LEVSKI vzema Asus?
супер
Sedrik777 написа:Na pyt sme da vzemem dulgoo4akvaniqt francuzin Djonatan Asus ot Makabi Tel Aviv,kakvo mislite po vuprosa?
Кирилица нямаш ли ?

Дано, макар, че не ми е много ясно този на какъв пост ще играе? Някой ще изгори измежду Да Коща, Тасевски, Сърмов и Гаджев. А и четиримата са добри футболисти.
djonik написа:Дано, макар, че не ми е много ясно този на какъв пост ще играе? Някой ще изгори измежду Да Коща, Тасевски, Сърмов и Гаджев. А и четиримата са добри футболисти.
В този момент със сигурност един от 4мата изгаря ама 100% ако дойде и той ще отпаднат двама от тоя списък . Надявам се да е поне по-добър от тях
Формата е временна , класата е вечна !!!
Още една маймуна повече? 

LoLo написа:djonik написа:Дано, макар, че не ми е много ясно този на какъв пост ще играе? Някой ще изгори измежду Да Коща, Тасевски, Сърмов и Гаджев. А и четиримата са добри футболисти.
В този момент със сигурност един от 4мата изгаря ама 100% ако дойде и той ще отпаднат двама от тоя списък . Надявам се да е поне по-добър от тях
Да, прав си, всъщност двама изгарят. И подозирам, че това ще е юношата на Левски Гаджев, както и Сърмов
Айде Исус е наш , радвай се народе 

Дано да дойде,но според мен това е поредния медиен блъф.