Имат ли шанс тази игра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Имат ли шанс тази игра?
Ххахахахахахахахахахаах. Леле как ги тормози името Черноморец. Един двама привърженика на отбора тук, всичко друго злобарчета, че този отбор е на 2 място, а не техния. Колкото повече чета такива провокативни теми и изказвания все повече се убеждавам , че гроздето е кисело за някой хора. Как се измислят реплики и се вкарват в устата на ръководството. Много сте готини, дерзайте. Давайте следващата тема.
Последна промяна от invader10 на 15 сеп 2010 18:31, променено общо 1 път.
ntodorov, Вихър Айтос е по-пресен случай от Галата...
След Камилата изпадахме, разпадахме се, а накрая направо си ни изкараха от А група, но накрая се върнахме и взехме купата с някакви събрани от Б и В групите, сега пак с нов отбор- отритнати отвсякъде футболисти, но пак не сме зле и играем прилично. А какво ли ще стане, ако се случи нещо със Събев?
След Камилата изпадахме, разпадахме се, а накрая направо си ни изкараха от А група, но накрая се върнахме и взехме купата с някакви събрани от Б и В групите, сега пак с нов отбор- отритнати отвсякъде футболисти, но пак не сме зле и играем прилично. А какво ли ще стане, ако се случи нещо със Събев?
Имат ли шанс с тази игра? Шанс за какво? За първо място трудно за зона Европа реален,защото имат 1-во спокойствие и не се правят трагедии от неуспеха,2-ро Балъков има свобода да работи с отбора(ей така между другото да попитам кога М.Събев се е изказвал след мач ),това говори ли ви нещо? 3-то в отбора играе най-добрия дефазивен халф Марсио Нуньо.4-то имат само 2допуснати гола.5-то Най-добрия стадион,най-добрата база за възстановяване и трнировки ,да изброявам ли още? И само две думи за прословутия бюджет, колко от него е за отбора,колко е за базата и нали вие ясно ,че всички привлечени са свободни играчи.
4oKuTo написа:ntodorov, Вихър Айтос е по-пресен случай от Галата...
Aми да ти го рекна направо: Със Събев или без него в Бургас винаги ще има силни отбори. Нищо няма да стане най - много хелия с, който е надут вашия балон да се пукне от яд.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
nore написа:Gonzi_407 написа:Това е и моето мнение но след победите над Левски и цска балъка побърза да се изхвърли, че тази година е много наясно и няма как да не са шампиони
Това е откровена лъжа!
Защо подвеждаш другите и лъжеш!
Балъков НИКОГА не е казвал такова нещо, единственото което е казвал е че ще се борят за място в Лига Европа.
По темата - с тази игра не повече от 5-6 място.
Така ... Балъков Никога не е казал , че тази година Черноморец ще е шампион . Това , според неговите думи ще стане през 2013 г. в края на 5 годишния му план

Това което Балъков ОБЕЩА , е 3-то място тази година . Каза също , че всяко класиране по-надолу ще е ПЪЛЕН ПРОВАЛ за отбора. Така , че аз лично очаквам в края на сезона или Черноморец да завърши на 3-то място , или Балъков да се махне . През пролетта много често ще му бъде напомняно за това .
ntodorov написа:Иначе викаш спечелихте купата![]()
![]()
...и за какво ви беше ?
Неописуема радост от успеха, емоция да видим отбора си в Европа и да гостуваме в наистина цивилизована европейска държава, около 250 000-300 000 лева, които за нас са нещо. Никой не е очаквал да влезем в групите, след като сме непоставени и отново имаше неразбории лятото, та се наложи да правим почти нов отбор. Трагедии сигурно са правили в Астън Вила след това, защото бюджетът им е между 50 и 100 пъти по-голям от нашите 2 милиона лева.
Conan написа:nore написа:Gonzi_407 написа:Това е и моето мнение но след победите над Левски и цска балъка побърза да се изхвърли, че тази година е много наясно и няма как да не са шампиони
Това е откровена лъжа!
Защо подвеждаш другите и лъжеш!
Балъков НИКОГА не е казвал такова нещо, единственото което е казвал е че ще се борят за място в Лига Европа.
По темата - с тази игра не повече от 5-6 място.
Така ... Балъков Никога не е казал , че тази година Черноморец ще е шампион . Това , според неговите думи ще стане през 2013 г. в края на 5 годишния му план![]()
Това което Балъков ОБЕЩА , е 3-то място тази година . Каза също , че всяко класиране по-надолу ще е ПЪЛЕН ПРОВАЛ за отбора. Така , че аз лично очаквам в края на сезона или Черноморец да завърши на 3-то място , или Балъков да се махне . През пролетта много често ще му бъде напомняно за това .
За шампион и аз не съм чул да казва, ама май след мача след Цска, не съм на 100% сигурен дали след него, ама май този беше каза, че нямали конкуренция в първенството и то няколко пъти го каза....а какво стана вече 2 издънки, а е още 6ти кръг....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Avenger написа:За шампион и аз не съм чул да казва, ама май след мача след Цска, не съм на 100% сигурен дали след него, ама май този беше каза, че нямали конкуренция в първенството и то няколко пъти го каза....а какво стана вече 2 издънки, а е още 6ти кръг....
Така, пак с това.
На въпросната пресконференция Балъков каза, че в първенството няма конкуренция и затова не сме добре, а не че Черноморец нямали конкуренция. Нали разбираш разликата? Медиите както се очаква пуснаха репликата като заглавие в друг контекст (макар, че като се прочете съдържанието на съответната статия става ясно какво се е имало в предвид) и "хейтърчетата" клъвнаха веднага.
- Sword Coast Boys
- Контакти:
аиде стига глупости от един равен и пак по4нахте да оплювате отбора да видим следва6тия кръг като бием литекс какво 6те кажете