Сезон 2010/11 - посещаемост
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Сезон 2010/11 - посещаемост
Trickstyle написа:А някой има ли я въпросната снимка с точките,че да се посмеем? Аз лично за мача в Марково ще ходя с 3 манекена,2 кучета и някой рандом по пътя ще кача. Че да сме точно за точките
rump_shaker, ти я намерил сега като я гледам отново макс човека с точките да е пропуснал 50 души да допуснем 100 дори, от това следва че наистина дружно можем да се посмеем на твърденията за 8000 10 000 и тем подобни изхвърляния
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- vivacanary
- Контакти:
loko2004 написа:Trickstyle написа:А някой има ли я въпросната снимка с точките,че да се посмеем? Аз лично за мача в Марково ще ходя с 3 манекена,2 кучета и някой рандом по пътя ще кача. Че да сме точно за точките
rump_shaker, ти я намерил сега като я гледам отново макс човека с точките да е пропуснал 50 души да допуснем 100 дори, от това следва че наистина дружно можем да се посмеем на твърденията за 8000 10 000 и тем подобни изхвърляния
...
нямам думи, прост...
бахти завистта, бахти комплексите...
Доживотен бан от всякакви форуми и сайтове за такива дебили като теб!
vivacanary написа:...
нямам думи, прост...
бахти завистта, бахти комплексите...
Доживотен бан от всякакви форуми и сайтове за такива дебили като теб!
И поради каква причина

Да съм обиждал като теб например като и 90% от вас правят спрямо някой който не е съгласен с вас или ви разобличава лъжите
Нещо да кажеш по снимката - например точките са прекалено малко има прекалено големи пропуски. Много е лесно нещо като не ни отърва и почваме да обиждаме което всъщност е ДЕБИЛСКОТО пич

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
loko2004 написа:rump_shaker, ти я намерил сега като я гледам отново макс човека с точките да е пропуснал 50 души да допуснем 100 дори, от това следва че наистина дружно можем да се посмеем на твърденията за 8000 10 000 и тем подобни изхвърляния
Звездоброецо, явно с нищо не можеш да помогнеш на любимия си клуб, щом харчиш толкова време и енергия, да следиш нашия форум. Ако имаш някаква официална статистика да добавиш към темата - заповядай. Ако не, не виждам смисъл от постоянния ти спам! Имаш си отбор, гледай си неговата посещаемост. Какво те интересува тази на Ботев Пд?
- rump_shaker
- Контакти:
loko2004 написа:Trickstyle написа:А някой има ли я въпросната снимка с точките,че да се посмеем? Аз лично за мача в Марково ще ходя с 3 манекена,2 кучета и някой рандом по пътя ще кача. Че да сме точно за точките
Ей че си умница бе. Не забеляза ли че това е няква снимка на няква малка част, тоест на една трибунка на стадиона и от нея как сметна колко има на другите сектори? Казвай ми. Ох ти си била гений ми се струва. Тва е кат, ако 2 и 2 е 4 колко пъпки имаш на задника. Айде чезвай от тука госпожичке

Оставете ги да злобеят, това е признак че при нас нещата са ОК! Убий глупака с мълчание!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
rump_shaker написа:Ей че си умница бе. Не забеляза ли че това е няква снимка на няква малка част, тоест на една трибунка на стадиона и от нея как сметна колко има на другите сектори? Казвай ми. Ох ти си била гений ми се струва. Тва е кат, ако 2 и 2 е 4 колко пъпки имаш на задника. Айде чезвай от тука госпожичке
Ами чрез сравнителен анализ на сектора с точките с останалите сектори по големина и запълненост с публика. По снимките който е слагал точките е дал сметка с която съм съгласен. Ти вместо да се пробваш за пореден път неуспешно да ме засегнеш кажи имаш ли несъгласие с точността на точките и в какви размери
- rump_shaker
- Контакти:
loko2004 написа:rump_shaker написа:Ей че си умница бе. Не забеляза ли че това е няква снимка на няква малка част, тоест на една трибунка на стадиона и от нея как сметна колко има на другите сектори? Казвай ми. Ох ти си била гений ми се струва. Тва е кат, ако 2 и 2 е 4 колко пъпки имаш на задника. Айде чезвай от тука госпожичке
Ами чрез сравнителен анализ на сектора с точките с останалите сектори по големина и запълненост с публика. По снимките който е слагал точките е дал сметка с която съм съгласен. Ти вместо да се пробваш за пореден път неуспешно да ме засегнеш кажи имаш ли несъгласие с точността на точките и в какви размери
Да айде сложи сега точки на вашите фенове и да видиш как от 4-5000 ще станат на 3но по-малко !!! На трибуна ви Фесика идват да ги сложим 700 на новият ви сектор има още 300 и на централната 1000. Смятай и преди да ми кажеш нещо сложи точките и тогава. Айде захващай се драги....

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
rump_shaker написа:loko2004 написа:rump_shaker написа:Ей че си умница бе. Не забеляза ли че това е няква снимка на няква малка част, тоест на една трибунка на стадиона и от нея как сметна колко има на другите сектори? Казвай ми. Ох ти си била гений ми се струва. Тва е кат, ако 2 и 2 е 4 колко пъпки имаш на задника. Айде чезвай от тука госпожичке
Да айде сложи сега точки на вашите фенове и да видиш как от 4-5000 ще станат на 3но по-малко !!! На трибуна ви Фесика идват да ги сложим 700 на новият ви сектор има още 300 и на централната 1000. Смятай и преди да ми кажеш нещо сложи точките и тогава. Айде захващай се драги....
Там не е интересно... Те си знаят много добре колцина са, даже поименно се знаят, обаче друго е да загубиш часове наред да слагаш точки на "жълтурите" - това осмисля цялата им седмица

Не натискайте ТУК!