Утвърден стандарт "Стара планина"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Утвърден стандарт "Стара планина"
Купени меса ям много рядко.Старая се да ги намаля възможно най-много,защото тва дето е по-магазините е всичко друго,но не и месо.Хапвам домашно месце-пилешко,свинско и козе и не се притеснявам от нищо.
- TPAKTOP
- Контакти:
emarkon написа:Купени меса ям много рядко.Старая се да ги намаля възможно най-много,защото тва дето е по-магазините е всичко друго,но не и месо.Хапвам домашно месце-пилешко,свинско и козе и не се притеснявам от нищо.
Ако имаш възможност за домазно

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
То и аз съм от малък град където заплатите са супер големи,и това ме принуждава да гледам пилета и зайци,но иначе за друго месо няма от къде да взема освен от магазина.А и това е пак много пъти по месо отколкото във Англия,ако ядем тука техните продукти които те консумират,сегашните кренвирши от 3,50 ще ни се сторят като най-вкусните на света.
Моя съвет към всички,които нямат села е да отидат някой път до някое село поне на час път от София и да си напазаруват квото душа им иска.Естествено става дума да отидете при някой дядо или баба,които си гледат животинките сами на козарлък или овчарлък.
Понеже работа в сферата на търговията с Хр.Стоки и съм доста добре запознат и с качеството на огромна част от фирмите и цените им , ще ви дам един съвсем малък пример
Наденица на Сачи " Леки" по магазините струва от 6,30 до 6,80 , Същата наденица Сачи само че с етикет Стара планина много по вкусна опитах я струва около 11,20 - 11,50 лв/кг
С този пример само ви подсещам какво сме яли до момента.А колега с Пикадилито е най на далавера.Няма как да вземеш по хубава кайма от прясно смляна пред теб !!! 

- TPAKTOP
- Контакти:
donpacko написа:То и аз съм от малък град където заплатите са супер големи,и това ме принуждава да гледам пилета и зайци,но иначе за друго месо няма от къде да взема освен от магазина.А и това е пак много пъти по месо отколкото във Англия,ако ядем тука техните продукти които те консумират,сегашните кренвирши от 3,50 ще ни се сторят като най-вкусните на света.
Ооо бил съм в Англия

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- TPAKTOP
- Контакти:
Samoyl написа:Понеже работа в сферата на търговията с Хр.Стоки и съм доста добре запознат и с качеството на огромна част от фирмите и цените им , ще ви дам един съвсем малък примерНаденица на Сачи " Леки" по магазините струва от 6,30 до 6,80 , Същата наденица Сачи само че с етикет Стара планина много по вкусна опитах я струва около 11,20 - 11,50 лв/кг
С този пример само ви подсещам какво сме яли до момента.А колега с Пикадилито е най на далавера.Няма как да вземеш по хубава кайма от прясно смляна пред теб !!!
Ще я опитаме! Щом я препоръча!
- TPAKTOP
- Контакти:
emarkon написа:Моя съвет към всички,които нямат села е да отидат някой път до някое село поне на час път от София и да си напазаруват квото душа им иска.Естествено става дума да отидете при някой дядо или баба,които си гледат животинките сами на козарлък или овчарлък.
Майка ми купува зеленчуци по тоя начин от комшийката! Доматите наистина имат ОГРОМНА разлика с тези по пазарите. [offtopic]да не ни погне тука министър Дянков за нелегална търговия че ще му ...[/offtopic]
TPAKTOP написа:emarkon написа:Моя съвет към всички,които нямат села е да отидат някой път до някое село поне на час път от София и да си напазаруват квото душа им иска.Естествено става дума да отидете при някой дядо или баба,които си гледат животинките сами на козарлък или овчарлък.
Майка ми купува зеленчуци по тоя начин от комшийката! Доматите наистина имат ОГРОМНА разлика с тези по пазарите. [offtopic]да не ни погне тука министър Дянков за нелегална търговия че ще му ...[/offtopic]
Силно се съмнявам.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
emarkon написа:TPAKTOP написа:emarkon написа:Моя съвет към всички,които нямат села е да отидат някой път до някое село поне на час път от София и да си напазаруват квото душа им иска.Естествено става дума да отидете при някой дядо или баба,които си гледат животинките сами на козарлък или овчарлък.
Силно се съмнявам.В момента сигурно си краде нещо.
Не, събира глас за мача в четвъртък

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !