Утвърден стандарт "Стара планина"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Утвърден стандарт "Стара планина"

Мнениеот eMs1 » 14 сеп 2010 10:34

TPAKTOP написа: Въпроса е само да не те таксуват за да си доволен иначе съм съгласе че някак си те наяждат по-добре :?

Не, не е само да те таксуват, има доста осезаема разлика в каймите, поне аз само това съм опитвал, колбаси не ям често и не мога да кажа дали има разлика, но определено в каймите има.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 10:39

Cesc Fabregas написа:
TPAKTOP написа:Искам да попитам всички колеги във форума какво мислят за колбасите "Стара планина"? От както го изкараха на яве съм пробвал може би почти всичко с логото "Стара планина'. Вчера обаче за първи път опитах кебапчета и кюфтета и останах приятно изненадан :roll: За първи път от както се помня като се "хвърли" подобен тип продукт на скарата се смаляваше а не да се увеличава. Имаше различен вкус но малко пресолен. Искам да знам дали и на вас са ви харесали или просто си втълпявам че като "знам" какво ям е по-вкусно?

Аз ядох некъв салам, и да ти кажа-не ми хареса кой знае колко повече от другото... :roll: А ако си мислите, че тея сертификати не се купуват с пари под масата, както всяко едно друго нещо в тази малка, скапана и вмирисана страна, жестоко се лъжете ;)
[offtopic]малко го докарах като Мартин Грабовски :lol: :lol: :oops:[/offtopic]

Пробвай нещо за скара, наистина има голяма разлика според мен ;) [offtopic]Обади му се може да има нужда от втори водещ :mrgreen:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 10:42

eMs1 написа:
TPAKTOP написа: Въпроса е само да не те таксуват за да си доволен иначе съм съгласе че някак си те наяждат по-добре :?

Не, не е само да те таксуват, има доста осезаема разлика в каймите, поне аз само това съм опитвал, колбаси не ям често и не мога да кажа дали има разлика, но определено в каймите има.

Да знам че има разлика. Това го казах само заради това че някой фирми може да има които изкуствено да си завишат цените за недоглеждащи граждани. Аз вече с очите си видях наденица "Стара планина" без да има нищо общо със стандарта за качество! Но изришно бе упоменато че е ВИД "Стара планина" :shock: което не знам какво ще рече :shock:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 14 сеп 2010 10:43

Кюфтетата ми се сториха много по-добри от другите марки.Пробвах и едни наденички , но те не бяха чак такава оферта.Колкото и да си мислиме , че всичко е опорочено ми се струва , че все пак продуктите с този стандарт са по-качествени в сравнение с другите на пазара.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 14 сеп 2010 10:43

TPAKTOP написа: Да знам че има разлика. Това го казах само заради това че някой фирми може да има които изкуствено да си завишат цените за недоглеждащи граждани. Аз вече с очите си видях наденица "Стара планина" без да има нищо общо със стандарта за качество! Но изришно бе упоменато че е ВИД "Стара планина" :shock: което не знам какво ще рече :shock:

Ще рече, че искат да прецакат хората, това ще рече..

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 10:47

eMs1 написа:Ще рече, че искат да прецакат хората, това ще рече..

Да бе то ясно ама да беше стандарта примерно с име на някакъв вид наденица да го пишат разбирам ама не просто пишеше вид "Стара планина" Ще напиша и фирмата за да внимават хората - Ивет(ако не се лъжа)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 14 сеп 2010 10:51

Сериозно ли никой от вас не си е купувал кайма,луканки,дядо и т.н. от магазин ЗА МЕСО,а не от разни хипер маркети и квартални магазинчета? Аз винаги съм си намирал такъв магазин, където продуктите са на задоволително ниво,а тези кайми народна и другите пакетирани е ясно,че са пълни боклуци.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 10:54

maldin1 написа:Сериозно ли никой от вас не си е купувал кайма,луканки,дядо и т.н. от магазин ЗА МЕСО,а не от разни хипер маркети и квартални магазинчета? Аз винаги съм си намирал такъв магазин, където продуктите са на задоволително ниво,а тези кайми народна и другите пакетирани е ясно,че са пълни боклуци.

Майка ми пазарува месо само от такъв тип магазини! Защото е по-прясно и открай време поне за каймата й я мелят пред очите. :roll: А за тези кайми не може 250гр. да струва малко над 1 лев :shock:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 14 сеп 2010 10:56

Аз от седем осем години кайма си вземам само от трупно месо,а относно стандарта съм пробвал до сега кебапчета,защото те не стават от тая кайма която аз ползвам.За кренвиршите не съм толкова очарован.А колбаси избягвам да вземам предпочитам месо да бъде независимо какво е то.Ракията я пия със "драно а не със брано".

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 10:58

donpacko написа:Аз от седем осем години кайма си вземам само от трупно месо,а относно стандарта съм пробвал до сега кебапчета,защото те не стават от тая кайма която аз ползвам.За кренвиршите не съм толкова очарован.А колбаси избягвам да вземам предпочитам месо да бъде независимо какво е то.Ракията я пия със "драно а не със брано".

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”