[1948]CSKA написа:нема по-голем смотаняк от тоя LordVOODOO баси тъпото копеле![]()
sedem_!_dva е прав това е само една игра не война ама ти явно него разбираш това.....
Първо не ме обиждай! Най-малкото, че не ме познаваш!
Второ вече дадох примери за войната и футбола, така че си трай, щом си некомпетентен! Ето това имах в предвид за знанията! Ако знаеше поне малко от черната статистика на футбола, изобщо нямаше да се обадиш!
В крайна сметка България е свободна и демократична страна и конституцията ми дава право наречено "свобода на словото". Колкото ти имаш право на глас, също толкова и аз имам. И това, че не ти харесва моето мнение, си е изцяло твой проблем!
П.П.
Philips написа:Футбол: Един фен убит, четирима ранени при инциденти в Бразилия
16 февруари 2009 | 23:16 | Агенция "Фокус"
Сао Пауло. Един футболен фен бе застрелян, а още четирима тежко ранени при изолирани инциденти в Бразилия, предава „Асошиейтед прес”.
Това се е случило по време на две от дербитата в страната на кафето, съобщава местната полиция.
Преди срещата от поредния кръг на бразилското първенство между Атлетико Минейро и Крузейро 20 годишен запалянко е бил прострелян, а в последствие е починал от раните си в близката болница. Фенът е улучен в гърлото от поддръжници на съперника, на отиване към стадиона на Минейро. В същия инцидент, от заблуден куршум е улучен и още един човек, който обаче е успял да се отърве с минимални наранявания.
В същото време в Сао Пауло фенове на Коринтианс са предизвикали сблъсъци с органите на реда, след равенството на техния тим срещу Сао Пауло на стадион „Морумби”. Повод за инцидента е бил отказът на полицията да пусне запалянковците веднага след края на мача, поради което те започнали да ги „обстрелват” с камъни и подръчни средства. Полицията е използвала сълзотворен газ, за да разпръсне негодуващите, както и за собствена защита. Най – сериозни последствия е имало за тези, които са се опитали да избегнат конфронтацията. Те били буквално стъпкани от своята агитка. „Битката” между органите на реда и недоволните поддръжници на Коринтианс се пренесла и извън стадиона, като дори няколко коли, паркирани в близост до спортното съоръжение били изпочупени. Местните медии съобщават, че ще бъде стартирано разследване, в което ще се вземат предвид най – вече записите на охранителните камери на и извън стадиона. Очакват се множество арести.
Та какво казвахте за войната и убийствата?