Има ли външен проблем, във ф. Локо Пд,или той си е вътрешен?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Има ли външен проблем, във ф. Локо Пд,или той си е вътрешен?

Мнениеот slavia_forever » 17 фев 2009 00:59

ТЕМАТА БЕШЕ ПРЕМЕСТЕНА ОТ ФОРУМ ЛОКО ПД.

В момента, форум Локо Пд (към 16.02), го потребяват между двама и петима юзъра и днес беше видно, как ползваха форума. Другите директно заявявали, че не ползвали форума, заради юзъра slavia_forever. Аз от една, страна не знам защо, а от друга се изумявам, какви претенции могат да имат, иначе "многобройните" им юзъри, при положение, че към момента, АЗ съм сътворил, една трета , или 33%, от всички постове тук! Аз привържаникът, на някой си там, "друг" отбор..! Където дори едно мнение, или тема до момента, не можаха аргументирано да изложат, или оспорят! До този момент, същите тези фенове, ми говорят за количествени измерители на публика - а всичките техни 2/3 от мненията тук (1/3 са мои) и не виждат, какви са техните качествени показатели в изписаното от тях, като цяло! Никой за толкова време, не ми обясни, какви са традициите на Локомотив Пловдив, като шампион на България например! Или, какви са традициите на Локомотив Пловдив, в "А" група, на базата на другите отбори, традиционно присъстващи там. И колко всъщност, са присъствали те в "А" група, на базата например, на другите Плводивски тимове?! Или какви са традициите, на Локо Пд, в "Б" група например!? Или никой не ми обясни адекватно, как се влиза в "А" група, за да се вдигне шампионска титла?! Всички се обявиха в защита, на паметната плоча на Георги Илиев! Но никой не се аргументира, по отношение на персонажа на Георги Илиев, а реагираха в защитна реакция, с Венци Стефанов и Маджо! При положение, че това е явна, тяхна несъстоятелност, тъй като аз никога, не съм отричал лостовете, с които не съм съгласен в Славия! Именно защото, се старая да съм обективен, както по отношение на управата ни, така по отношение на Спортинг Бет и всички произтичащи негативи, свързани с това! :idea: :!:
Последна промяна от slavia_forever на 21 фев 2009 23:26, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Има ли външен проблем, във ф. Локо Пд,или той си е вътрешен?

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 01:06

Никой за толкова време, не ми обясни какви са традициите на Локомотив Пловдив, като шампион на България например! Или, какви са традициите на Локомотив Пловдив, в "А" група, а базата на другите отбори, традиционно присъстващи там. И колко всъщност, са присъствали те в "А" група, на базата например, на другите Плводивски тимове?! Или какви са традициите, на Локо Пд, в "Б" група например!? Или никой не ми обясни адекватно, как се влиза в "А" група, за да се вдигне шампионска титла?!

Ами по този начин ти не мислиш ли ,че си получил отговорите на въпросите,щом не ти отговарят.И ние всички ги знаем какви са те.........
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 фев 2009 01:12

smash_the_reds написа:
Никой за толкова време, не ми обясни какви са традициите на Локомотив Пловдив, като шампион на България например! Или, какви са традициите на Локомотив Пловдив, в "А" група, а базата на другите отбори, традиционно присъстващи там. И колко всъщност, са присъствали те в "А" група, на базата например, на другите Плводивски тимове?! Или какви са традициите, на Локо Пд, в "Б" група например!? Или никой не ми обясни адекватно, как се влиза в "А" група, за да се вдигне шампионска титла?!

Ами по този начин ти не мислиш ли ,че си получил отговорите на въпросите,щом не ти отговарят.И ние всички ги знаем какви са те.........

Ако се зачетеш детайлно, ще забележиш тоталното изкривяване на истината! Дори по отношение, на поведението им във форума, какво остава, за спортно-технически, или други адекватни коментари?! :idea: :!:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 01:15

За поведението във форума може да се говори много - то е изкривено и при много други.Лошото,което прави впечатление е ,че е на все едни и същи потребители-поварящи едно и също до безкрай или не казвайки нищо съществено.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 фев 2009 01:21

smash_the_reds написа:За поведението във форума може да се говори много - то е изкривено и при много други.Лошото,което прави впечатление е ,че е на все едни и същи потребители-поварящи едно и също до безкрай или не казвайки нищо съществено.

Това се случва, точно когато истината, постоянно се изкривява (с прилежащите, дежурни обиди и нападки) и постоянно трябва да се повтаря. А това с повтарянето, винаги отегчава, по описания от теб начин, тъй като аз се опитвам и да се аргументирам в тезите си, а където не знам, си признавам и задавам въпроси! :idea: :!:

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 17 фев 2009 01:25

Пичове вие не спите ли бре. Съжалявам ,че не пиша по темата ма нямам пряки впечатления от форума на Локо Плд. :!:
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 01:25

Ами когато единствната им цел е да провокират и обиждат,не осъзнават колко идиотски изглеждат отстрани-те си мислят: аз съм фен и моят отбор е най-велик независимо от аргументите ,които се опитваш да им кажеш.Това граничи с т.нар. идиотизим-вродено слабоумие, неизличима психическа болест, съпроводена с пълно разрушение на нормалната умствена дейност.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 фев 2009 01:36

smash_the_reds написа:Ами когато единствната им цел е да провокират и обиждат,не осъзнават колко идиотски изглеждат отстрани-те си мислят: аз съм фен и моят отбор е най-велик независимо от аргументите ,които се опитваш да им кажеш.Това граничи с т.нар. идиотизим-вродено слабоумие, неизличима психическа болест, съпроводена с пълно разрушение на нормалната умствена дейност.

Така е.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 01:41

Ето една картинка от мен за теб-скучно ми е и се чудя какво да правя....
Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 фев 2009 01:46

smash_the_reds написа:Ето една картинка от мен за теб-скучно ми е и се чудя какво да правя....
Изображение

Яко.Нямаш ли нещо с парен локомотив,нещо по-ретро?Може и да бъркам,ама това да не е гара Подуене? :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Футбол - България”