За живота от нещата и нещата от живота

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: За живота от нещата и нещата от живота

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 00:25

Мисля си ,че вече ще почнат да губят и ще си дойдат на мястото 6-7мо в зона УЕФА.Започва се от следващият мач с Челси - 0-3! ;)
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 фев 2009 00:29

Ааа не :cry: :( Не съм съгласен,3 ката е добро място :lol: ;)

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 00:31

Днес разчистихме пътя поне до полуфинала,след като размазахме Кардиф-следва мач с ШефилдЮ/Хъл-лесна работа!
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 фев 2009 00:39

Айде пич аз е лягам,че ми се понасъбра доста днес ;)
Жив и здрав и до утре 8-)

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 00:40

Лека-до утре!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 21:36

Ще гледаш ли мача на Гришо?
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 фев 2009 22:06

Айде почва,да му пожелаем успех :!:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 22:16

Хайде-яко да го смачка!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 18 фев 2009 11:15

Само не мога да разбера тъпите, малоумни и слепи говеда защо се обаждат, при положение, че те са супер зле, особено в халфовата линия! Кой бастун от вашите може да играе бе, кой шуменският Деко ли? ХАХ, как не! Или оня педерунгел Тасевски, дето да подскачам на един крак назад и пак ще го изпреваря! Видяхме ви колко гола отбелязохте в контролите, т.е. и в нападение сте некадърни, а хем играхте със слаби отбори, за да не ви направят отбраната като швейцарско сирене!
ЦСКА както винаги на полусезона сменя почти целият отбор, с което почва отначало да гради колектив и да бистри играта и състава си! Добре, че нашето първенство е едиотско и имаме такава зимна пауза - повече от 3 месеца, че ЦСКА да имат достатъчно време, новите им играчи да се сработят!
Литекс... ми какво да кажем за тях? За нашите стандартни са що годе добре, ама само с печелене на точки в Ловеч не става! Вярно сега Мъдури е треньор и на националният отбор, така че логично е да се очаква доста голяма съдийска подкрепа в тяхна полза!
Черно Море - да халфовата линия е на възраст и да това ще създаде проблеми, защото няма да има кой да бяга цял мач от тая халфова линия и да пресира чуждите играчи. Но опита си е опит, юношите ни ще израснат и ще се развият покрай такива доказани играчи и ако този сезон БФС ни спре за титлата, то следващата ще е наша! А специално в преките двубои м/у Черно Море, ЦСКА, Литекс и Бастунски хем ще сме домакини и на трите отбора, хем халфовата ни линия ще е по-опитна от на другите 3 отбора, взети заедно, а това ще е голямо предимство за нас!
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 фев 2009 19:54

LordVOODOO написа:Само не мога да разбера тъпите, малоумни и слепи говеда защо се обаждат, при положение, че те са супер зле, особено в халфовата линия! Кой бастун от вашите може да играе бе, кой шуменският Деко ли? ХАХ, как не! Или оня педерунгел Тасевски, дето да подскачам на един крак назад и пак ще го изпреваря! Видяхме ви колко гола отбелязохте в контролите, т.е. и в нападение сте некадърни, а хем играхте със слаби отбори, за да не ви направят отбраната като швейцарско сирене!
ЦСКА както винаги на полусезона сменя почти целият отбор, с което почва отначало да гради колектив и да бистри играта и състава си! Добре, че нашето първенство е едиотско и имаме такава зимна пауза - повече от 3 месеца, че ЦСКА да имат достатъчно време, новите им играчи да се сработят!
Литекс... ми какво да кажем за тях? За нашите стандартни са що годе добре, ама само с печелене на точки в Ловеч не става! Вярно сега Мъдури е треньор и на националният отбор, така че логично е да се очаква доста голяма съдийска подкрепа в тяхна полза!
Черно Море - да халфовата линия е на възраст и да това ще създаде проблеми, защото няма да има кой да бяга цял мач от тая халфова линия и да пресира чуждите играчи. Но опита си е опит, юношите ни ще израснат и ще се развият покрай такива доказани играчи и ако този сезон БФС ни спре за титлата, то следващата ще е наша! А специално в преките двубои м/у Черно Море, ЦСКА, Литекс и Бастунски хем ще сме домакини и на трите отбора, хем халфовата ни линия ще е по-опитна от на другите 3 отбора, взети заедно, а това ще е голямо предимство за нас!

Ей значи голяма омраза имаш към отбора ни. Не само левкари са писали, че халфовете са дърти, има и фенове от другите отбори, но поне аз не съм те видял да напишеш за ЦСКА, че са чорбари или прасета, е много ги уважаваш тях . Нещо ми намирисва на фенство това и като че ли клониш и към друг отбор, освен към Черно море:D
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Черно море”