Левски определено придобива класа,но и проблеми...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски определено придобива класа,но и проблеми...
Проблема е, че явно му трябват очила за далече ... ударите от дистанция са му мъка, а в Европа това не се прощава.Просто имам чувство, че ще ни нафукат доста важни голове, точно заради тази слабост на Петков.
Наистина отбора придобива облик с тия момчета. Вижда се има колектив и се играе със самочувствие.
Георги Петков ми хареса тоя път Може само две центрирания да направиха, но вратарят се намеси с авторитет. Това му е работата.
Проблем ни остават ударите от средно и по-далечно разстояние и игра с глава в полето на противника. Не може Жо-то да е най-често играещ при високите топки. Но с надежда с натрупване на мачовете да се отпуши и Гаджев. Той притежава силен удар, още работа по мерника
Георги Петков ми хареса тоя път Може само две центрирания да направиха, но вратарят се намеси с авторитет. Това му е работата.
Проблем ни остават ударите от средно и по-далечно разстояние и игра с глава в полето на противника. Не може Жо-то да е най-често играещ при високите топки. Но с надежда с натрупване на мачовете да се отпуши и Гаджев. Той притежава силен удар, още работа по мерника

futbolqga написа:Проблема е, че явно му трябват очила за далече ... ударите от дистанция са му мъка, а в Европа това не се прощава.Просто имам чувство, че ще ни нафукат доста важни голове, точно заради тази слабост на Петков.
Но пък видяхме и Митрев колко е нестабилен най-вече при центриранията.Поне за мене нямаме друга алтернатива освен Гошо

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
За мен най-хубавото е че Гошо се завърна на вратата! Просто си личи стабилността която вдъхва на отбора и най-вече на защитата! Колкото до Дани наистина има какво да работи, но да не забравяме че именно за това беше взет Слори! За изритването на наши топки от вратаря напред и пускането им като спорни отдавна съм го казал - пълна глупост!
Само ЛЕВСКИ и в четвъртък всички на Герена!
Само ЛЕВСКИ и в четвъртък всички на Герена!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Според мен Левски има няколко проблема, които наистина могат да ни изядат главата в европейските мачове. Първо, това е вратарският пост. Срещу Миньор се видя, че Петков е много самоуверен, а в същото време в недостатъчно добра форма. Това се видя при няколкото центрирания в наказателното поле, при които той дори не помръдна от голлинията. За дясната зона - вярно е, че Левски там има проблем, но ми се струва, че е от това, че халфовете не играят с Младенов и не му подават. Всички търсят единствено Жо вляво. Третият проблем е, че в момента Левски зависи единствено и само от разбирателството между Тасевски и Дембеле. Ако някой по-умен треньор намери начин да прекъсне връзката между тях, смятайте, че е спечелил мача на 50 процента. Иначе е истинска наслада да се гледа как Тасевски и Дембеле се разбират.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
turbogena написа:futbolqga написа:Проблема е, че явно му трябват очила за далече ... ударите от дистанция са му мъка, а в Европа това не се прощава.Просто имам чувство, че ще ни нафукат доста важни голове, точно заради тази слабост на Петков.
Но пък видяхме и Митрев колко е нестабилен най-вече при центриранията.Поне за мене нямаме друга алтернатива освен Гошо
Съгласен съм с теб, но както казах и в първия ми коментар, просто Гошо не отговаря на нивото на останалите ни играчи в момента.
- Captain Stottlemeyer
Смятам, че авторът на темата е направил хубав и по-важното критичен анализ.
Лично мен ме смущават далечните удари, които почти липсват като компонент в нашата игра (какво става с Гаджев, преди биеше страхотни тупалки?
), както и играта с глава (където най-добър е ....Жо
). Иначе определено отборът придобива класа, сработва се и още ще се сработва.
Дано в четвъртък имаме и малко шанс, иначе не се съмнявам, че концентрацията ще бъде пълна (снощи след 3:0 мачът се доиграваше, оттук се получи и известно отпускане у играчите). 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Смятам, че авторът на темата е направил хубав и по-важното критичен анализ.Лично мен ме смущават далечните удари, които почти липсват като компонент в нашата игра (какво става с Гаджев, преди биеше страхотни тупалки?
), както и играта с глава (където най-добър е ....Жо
). Иначе определено отборът придобива класа, сработва се и още ще се сработва.
Дано в четвъртък имаме и малко шанс, иначе не се съмнявам, че концентрацията ще бъде пълна (снощи след 3:0 мачът се доиграваше, оттук се получи и известно отпускане у играчите).
Ти пък не каза нищо

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Много приятно съм изненадан от анализите в темата. Няма летене из облаците. Почти всички са напипали основните ни слабости, това е много добре, защото няма да има свръхочаквания. Отбърт ни е с класи над този от предходните 2-3 години, но ще трябва и късмет.
Излиза се за победа и това е ,какво означава свърхочакване.Всеки знае че мача почва от 0 на 0,без вяра в победата няма успех,а пък каквото стане ,топка всичко може да се случи.