Шакиб Бензукан да бъде титуляр,като опорен халф !!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Re: Шакиб Бензукан да бъде титуляр,като опорен халф !!!

Мнениеот Даниел Младенов » 13 сеп 2010 10:29

Когато един отбор върви, промени не се правят. За сега левски върви и не е наложително.
И друго, до сега този сезон Шаки игра срещу Локо и Миньор. Срещу локо беше по принуда(просто нямаше кой) не се справи зле, отнемаше доста топки, но да казваш,че е играл мн добре и изнасял топката просто немога да се съглася. Точно в тоя мач Мариян играеше мн повече с топката от колкото Шаки и предимно той изнасяше топката, като се замисля даже Бензукан мн рядко минаваше центъра. А срещу нехората и Тевия да беше пуснал Ясен пак щеше да ни се струва, че е играл невероятно.
Съгласен съм, че на Шаки трябва да му се даде шанс, но той трябва да го заслужи, като за начало в мачове с орки, и чак след поне 10 такива мача(за сезона са поне 24 :) ) и след това в по сериозните. Това е моето мнение. Успех.
И само ЛЕВСКИ

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 13 сеп 2010 10:36

Нека по-често да има такива спорове. Защото това значи, че вече се изгражда отбор с равностойни футболисти по постовете. Продължавайте дискусията.
;) Добавете ме към подкрепящите Бензукан, има място в Левски като титуляр. Нека Ясен да реши къде ще му е най-порлезен.

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 13 сеп 2010 10:42

Аз мисля, че по добре да играе централен защитниик до Иво Иванов. В мачовете с АИК си пролича, че Иванов и Милиев имат проблем с изнасянето на топката когато са пресирани от противниковите нападатели. Като резултат на това в редица случаи топката се изритва далеч напред, което опропастява много от атаките. Бензукан е по техничен и уверен в изнасянето на топката, и би помогнал в преливането на играта от защита към средната линия!!!

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 13 сеп 2010 11:28

Doktorut написа:Аз мисля, че по добре да играе централен защитниик до Иво Иванов. В мачовете с АИК си пролича, че Иванов и Милиев имат проблем с изнасянето на топката когато са пресирани от противниковите нападатели. Като резултат на това в редица случаи топката се изритва далеч напред, което опропастява много от атаките. Бензукан е по техничен и уверен в изнасянето на топката, и би помогнал в преливането на играта от защита към средната линия!!!

Напълно съм съгласен, мисля че Шакиб трябва да е първи избор за централен защитник.

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 13 сеп 2010 12:11

Бензукан,най-вероятно,ще е титуляр срещу Гент.Милиев е наказан.Така че,ще имаме възможност да го видим как ще се справи в по-решаващ мач!

П.С Хора,Критерий и Контузий сигурно са горди римски пълководци като Евстатий и Марк Аврелий!!!Чета форума от 3 дена и вече за 120ти път виждам грешки от подобно естество,склонен съм да понеса грешки от бързане или невнимание или дори неправилна употреба на пълен и непълен член,ама това си е чиста неграмотност.

Успех на Левски в четвъртък!!!
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 сеп 2010 12:32

Във всеки мач, в който ще ни се налага да играем срещу бързи нападатели и отбори , които играят предимно по земя /а те май всички в групите на ЛЕ ще са такива/, Бензукан би имал място в центъра на защитата. Може при нужда да го ползват и като дефанзивен халф, но не може да се каже, че трябва да е твърд титуляр по принцип.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 сеп 2010 13:33

не ве просто Иво сяда на пейката и Шакиб и Милиев играят заедно ;)

Офтопик:

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 13 сеп 2010 14:02

ударите от далечно разстояние бяха трагични :|
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 13 сеп 2010 15:04

LUDAKIS написа:и на мястото на кой ... на Грийн или на Гаджев ? някак си ... не върви като имаш тези двамата да вкараш Бензукан титуляр .. иначе той е чудесен коз на Петров ако нещо не върви е често срещано явление ...

На Гаджев,защото почва да ме дразни с неточните си далечни шутове и пропикаването на атаките.Гриий не търси много топката,защото още не е свикнал,но поне е борбен и стабилен. :geek:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 13 сеп 2010 15:08

Даниел Младенов написа:Когато един отбор върви, промени не се правят. За сега левски върви и не е наложително.
И друго, до сега този сезон Шаки игра срещу Локо и Миньор. Срещу локо беше по принуда(просто нямаше кой) не се справи зле, отнемаше доста топки, но да казваш,че е играл мн добре и изнасял топката просто немога да се съглася. Точно в тоя мач Мариян играеше мн повече с топката от колкото Шаки и предимно той изнасяше топката, като се замисля даже Бензукан мн рядко минаваше центъра. А срещу нехората и Тевия да беше пуснал Ясен пак щеше да ни се струва, че е играл невероятно.
Съгласен съм, че на Шаки трябва да му се даде шанс, но той трябва да го заслужи, като за начало в мачове с орки, и чак след поне 10 такива мача(за сезона са поне 24 :) ) и след това в по сериозните. Това е моето мнение. Успех.
И само ЛЕВСКИ

Ше го видиш и срещу Гент.Просто тва момче трябва да е титуляр :geek:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Върни се в “Левски”