Левски определено придобива класа,но и проблеми...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Левски определено придобива класа,но и проблеми...

Мнениеот LSFC 1914 » 13 сеп 2010 08:35

Gonzo0009 написа:ако биеме в четвъртък не се знае какво ще става на натам :twisted:

Cлед това трябва да се местим на Васил Левски! ;)

eighteen

Мнениеот eighteen » 13 сеп 2010 09:24

Пичове всичко е наред! Спомнете си преди няколко месеца къде бяхме? Да отдясно сме по-пасивни ,но нали затова взехме Слори! Мисля обаче че срещу отбори практикуващи по-бърз футбол Бензукан трябва да е титуляр в защита! Гаджев е в слаба форма което е лошо! Грийн е класа над него вече! Много е слаб Минев ,а и без картон не може! Много съм доволен от Гонзо и Ясен обаче.Все повтарят че отбора ще е силен напролет,стоят здраво на земята. Иначе футбола го разбират. В Севлиево където се очакваше да пазят здраво Гарата,пусна и Иса. И ако не бяха смешните пропуски,щяхме да ги смажем за едно полувреме! Прави впечатление и друго: Отбор който може за едно полувреме да реши даден мач,определено има класа! Второто затваря играта и доубива! Сега чета как Георги Илиев от Морето,като супер звезда щял да ни смачка :lol: Да са живи и здрави феновете на Тича,все на него да разчитат ;)И не се плашете: Щом виждаме 2-3 проблема в играта,значи има такава! Да има няколко слаби поста,но преди 3 месеца нямаше силен! само Левски! ;)

keepmovinn
Контакти:

Мнениеот keepmovinn » 13 сеп 2010 09:39

Ех, как ви завиждам,че стадиона ви е на една крачка и сте на всеки мач..В Пловдив също има страшни фенове на Левски,ама едно идване на мач си е голямо предизвикателство и се утешаваме само с подкрепата пред телевизора..

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 сеп 2010 09:55

Гледах последният мач на Гент. Защитата им е сравнително бавна, игрят в линия и проспиват някои по- остри включвания. Опитват изкуствени засади, но още не са добре сработени. Ако Жо и Дани са по- прецизни, както са бързи, или пък Дарко бъде така брилянтен като снощи, не виждам причина да не вкараме поне един гол повече от тях.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 13 сеп 2010 09:55

Що сте толко песимистично настроени бе ?!? Кой бяха тия Гент, някой да ми обясни. Некви жалки белгийци ?? От такива ли се плашиме вече. Като забравиме последните години, такива средно-европейски отбори сме ги мачкали с разлика. Ще ги сцепиме в четвъртък. Стига глупости. Излизаме си от групите без абсолютно никакви проблеми, дори да не кажа че сме и 1-ви, както Спортинг са в ужасна форма. Стига да измъкнеме един X в следващия мач. Стига песимизъм, гледайте реално на нещата. Само 3-мата ни холандеца струват около 6,7 млн евро реална цена. Жо и той е около 2, Дарко 1, Гарата ако вкарва и в групите може и до 7,8 да стигне. Искам да кажа, че имаме отбор за около 20 млн евро продажна цена, което никога не е било... Така че който не си е зел билет утре да се ръга и четвъртък разгром над тия смешници.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 сеп 2010 10:09

LSFC 1914 написа:
Gonzo0009 написа:ако биеме в четвъртък не се знае какво ще става на натам :twisted:

Ами ако не се преместим ,надали ще бъде напълнен тази година :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 13 сеп 2010 10:17

Дарко Тасевски е халф какъвто липсва на националния отбор ,човекът на головия пас,човекът които мисли бързо и правилно,няма халф от неговата класа в България.

Потребителски аватар
mir400
Контакти:

Мнениеот mir400 » 13 сеп 2010 10:18

storm написа:
LSFC 1914 написа:

Ами ако не се преместим ,надали ще бъде напълнен тази година :)

Аз също съм съгласен , за евентуално обмисляне за домакинство на Васил Левски. При евентуална победа над Гент ( в която естествено не се съмнявам ) желаящите да дойдат на мачовете от Лига Европа ще станат още повече. А все пак и капацитета на националния е почти двойно по-голям - хем два пъти повече фенове, хем два пъти повече приходи от билети :)
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 сеп 2010 10:35

n_man95 написа:Аз също бях на мача.И да ви кажа изнасянето на топката не ме притеснява.Бензукан върши това.Той може да играе отлично ,като опорен халф и често при постепенна атака изнася топката до кръга на центъра и подава към вътрешните халфове или крилата.Със изнасянето ще се справим.Мен също ме ядоса това, че Петков пробва колко далече може да ритне топката и на два пъти я запрати сватбарски в тъч,а се очертаваше добра атака.Но все пак може да сме доволни от Петков.Имаше 2 удара в очертанията на вратата от "подчовеците" :lol: и Жоро Вратаря ги спаси-говоря за положението на онова леке Тъча и пряк свободния удар...Петков ми се видя в добро състояние.Връзката Мюлдер-Младенов.И двамата са класни.Това е сигурно,но Младенов е непостоянен.Непостоянен,но няма слаб мач в квалификациите за Лига Европа,което ми дава надежда,че ще играе добре.За "непредизвиканите грешки" какво да кажа.Ние малко май го обърнахме на тенис :lol: Майтапа настрана.Не трябва да ги допускаме,защото не във всеки мач може да се поправят,както в този с АИК.В атака мисля че сме добре.Трябва и Кривия да бъде пуснат срещу Гент,защото неговите нестандартни отигравания ще са ни от полза.Имаме ги изпълнителите на всички постове.Трябва да се раздадат и с малко късмет ще бием Гент.Като цяло съм оптимист. И очаквам много от Гарата,както всички братя левскари.След половин година Гара френски национал,национал,национаааал 8-) :roll: :geek: :mrgreen: :lol: :) :shock: :lol:

Всичко друго ОК, ама това, че е имало 2 положения и Петков ги е спасил и бил в добра форма просто не е вярно.Ами онзи удар от центъра на терена на Иванович май беше?!?Това си бяха близо 40 метра според мен, удара не беше дори в ъгъла - беше си почти в средата на вратата, топката си беше висока (не тупкащата), а Петков както винаги едвам го извади в корнер, като междувременно беше напълнил гащите.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 сеп 2010 10:41

futbolqga написа:
n_man95 написа:Аз също бях на мача.И да ви кажа изнасянето на топката не ме притеснява.Бензукан върши това.Той може да играе отлично ,като опорен халф и често при постепенна атака изнася топката до кръга на центъра и подава към вътрешните халфове или крилата.Със изнасянето ще се справим.Мен също ме ядоса това, че Петков пробва колко далече може да ритне топката и на два пъти я запрати сватбарски в тъч,а се очертаваше добра атака.Но все пак може да сме доволни от Петков.Имаше 2 удара в очертанията на вратата от "подчовеците" :lol: и Жоро Вратаря ги спаси-говоря за положението на онова леке Тъча и пряк свободния удар...Петков ми се видя в добро състояние.Връзката Мюлдер-Младенов.И двамата са класни.Това е сигурно,но Младенов е непостоянен.Непостоянен,но няма слаб мач в квалификациите за Лига Европа,което ми дава надежда,че ще играе добре.За "непредизвиканите грешки" какво да кажа.Ние малко май го обърнахме на тенис :lol: Майтапа настрана.Не трябва да ги допускаме,защото не във всеки мач може да се поправят,както в този с АИК.В атака мисля че сме добре.Трябва и Кривия да бъде пуснат срещу Гент,защото неговите нестандартни отигравания ще са ни от полза.Имаме ги изпълнителите на всички постове.Трябва да се раздадат и с малко късмет ще бием Гент.Като цяло съм оптимист. И очаквам много от Гарата,както всички братя левскари.След половин година Гара френски национал,национал,национаааал 8-) :roll: :lol: :) :shock: :lol:

Всичко друго ОК, ама това, че е имало 2 положения и Петков ги е спасил и бил в добра форма просто не е вярно.Ами онзи удар от центъра на терена на Иванович май беше?!?Това си бяха близо 40 метра според мен, удара не беше дори в ъгъла - беше си почти в средата на вратата, топката си беше висока (не тупкащата), а Петков както винаги едвам го извади в корнер, като междувременно беше напълнил гащите.

Просто действа на сигурно ;) Повечето вратари биха го направили за да не стане някой гаф и да изпуснат топката ,така че не виждам какъв е проблема :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”