Gonzo0009 написа:ако биеме в четвъртък не се знае какво ще става на натам
Cлед това трябва да се местим на Васил Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Gonzo0009 написа:ако биеме в четвъртък не се знае какво ще става на натам
LSFC 1914 написа:Gonzo0009 написа:ако биеме в четвъртък не се знае какво ще става на натам
storm написа:LSFC 1914 написа:Gonzo0009 написа:ако биеме в четвъртък не се знае какво ще става на натам
Ами ако не се преместим ,надали ще бъде напълнен тази година
n_man95 написа:Аз също бях на мача.И да ви кажа изнасянето на топката не ме притеснява.Бензукан върши това.Той може да играе отлично ,като опорен халф и често при постепенна атака изнася топката до кръга на центъра и подава към вътрешните халфове или крилата.Със изнасянето ще се справим.Мен също ме ядоса това, че Петков пробва колко далече може да ритне топката и на два пъти я запрати сватбарски в тъч,а се очертаваше добра атака.Но все пак може да сме доволни от Петков.Имаше 2 удара в очертанията на вратата от "подчовеците"и Жоро Вратаря ги спаси-говоря за положението на онова леке Тъча и пряк свободния удар...Петков ми се видя в добро състояние.Връзката Мюлдер-Младенов.И двамата са класни.Това е сигурно,но Младенов е непостоянен.Непостоянен,но няма слаб мач в квалификациите за Лига Европа,което ми дава надежда,че ще играе добре.За "непредизвиканите грешки" какво да кажа.Ние малко май го обърнахме на тенис
Майтапа настрана.Не трябва да ги допускаме,защото не във всеки мач може да се поправят,както в този с АИК.В атака мисля че сме добре.Трябва и Кривия да бъде пуснат срещу Гент,защото неговите нестандартни отигравания ще са ни от полза.Имаме ги изпълнителите на всички постове.Трябва да се раздадат и с малко късмет ще бием Гент.Като цяло съм оптимист. И очаквам много от Гарата,както всички братя левскари.След половин година Гара френски национал,национал,национаааал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
futbolqga написа:n_man95 написа:Аз също бях на мача.И да ви кажа изнасянето на топката не ме притеснява.Бензукан върши това.Той може да играе отлично ,като опорен халф и често при постепенна атака изнася топката до кръга на центъра и подава към вътрешните халфове или крилата.Със изнасянето ще се справим.Мен също ме ядоса това, че Петков пробва колко далече може да ритне топката и на два пъти я запрати сватбарски в тъч,а се очертаваше добра атака.Но все пак може да сме доволни от Петков.Имаше 2 удара в очертанията на вратата от "подчовеците"и Жоро Вратаря ги спаси-говоря за положението на онова леке Тъча и пряк свободния удар...Петков ми се видя в добро състояние.Връзката Мюлдер-Младенов.И двамата са класни.Това е сигурно,но Младенов е непостоянен.Непостоянен,но няма слаб мач в квалификациите за Лига Европа,което ми дава надежда,че ще играе добре.За "непредизвиканите грешки" какво да кажа.Ние малко май го обърнахме на тенис
Майтапа настрана.Не трябва да ги допускаме,защото не във всеки мач може да се поправят,както в този с АИК.В атака мисля че сме добре.Трябва и Кривия да бъде пуснат срещу Гент,защото неговите нестандартни отигравания ще са ни от полза.Имаме ги изпълнителите на всички постове.Трябва да се раздадат и с малко късмет ще бием Гент.Като цяло съм оптимист. И очаквам много от Гарата,както всички братя левскари.След половин година Гара френски национал,национал,национаааал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко друго ОК, ама това, че е имало 2 положения и Петков ги е спасил и бил в добра форма просто не е вярно.Ами онзи удар от центъра на терена на Иванович май беше?!?Това си бяха близо 40 метра според мен, удара не беше дори в ъгъла - беше си почти в средата на вратата, топката си беше висока (не тупкащата), а Петков както винаги едвам го извади в корнер, като междувременно беше напълнил гащите.
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 23 госта