Левски определено придобива класа,но и проблеми...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Левски определено придобива класа,но и проблеми...

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2010 01:11

Завръщайки се от мач с Миньор и мислейки за четвъртък,бих искал да споделя някои виждания за състоянието на синия клуб преди първата битка в ЛЕ.И доколкото предните ми прогнози се оправдаха,бих помолил модераторите да не пращат темата в раздел"Левски-Гент",а в четвъртък,22.00 часа ще се види дали съм прав,или не...
Започвам с хубавото-Левски търпи непрекъсната и динамична еволюция и това е очевидно дори за противниците ни.Грийн се утвърждава на позицията си в центъра,което създава увереност и спокойствие,защитната линия бавно,но сигурно изчиства играта си."Сдвояването" Гара-Дарко е факт,от който произлизат красиви положения и голове,пресата ни става все по-безпощадна!Отборът явно е в добра форма,що се отнася до физическата кондиция.Прави впечатление и опитът да се стреля от средна и далечна дистанция-това е мощно оръжие и трябва да се използва!Рано или късно ще се получи-имаме играчи със силен удар,просто трябва да се налага като стил,повтарям-резултат ще има,надявам се още в четвъртък!
Всичко това,заедно с добрата атмосфера в отбора е факт!Левски играе атрактивно и резултатно,особено отвори ли се противника-контрите са убийствени...Има импровизация,има скорост-това всъщност искаме да гледаме и затова ще сме 25 000 на мача с Гент,но...
Винаги има "но...".И в най-великите клубове.Нашето започва с изнасянето на топката-аз лично го формулирам като основен проблем в момента!Не може вратаря да блъска топката напред!В мача с АИК Ицо се справи блестящо,но сега го няма-Грийн и Гаджев трябва да се учат в движение,а това не става за ден-два...А Гент ще ни мачкат с преса,да знаете!Другият проблем-дясната зона на нападението не работи!Дори миньорите бяха стоварили защитните сили предимно вляво-така ставаме лесно предвидими,Жо не е магесник да мине през 5 човека.Синхрон между Младенов и холандеца липсва,а и Дани не е типично дясно крило-много е полезен и има усет към топката и пласиране,че и към гола(АИК го знаят добре),но с дясната зона зацикляме...И трето-така наречените"непредизвикани грешки"!Все още са твърде много за отбор,тръгнал в групите на ЛЕ да търси нещо повече от "достойно представяне".Не може да бъркаме пасове на три метра,не може да подаряваме топката на противника в опасни зони...
Това,общо-взето са ми притесненията.Изгледах два мача на Гент-ако някой си мисли,че са Сульо и Пульо-избийте си го от главата!Добър отбор,имат самочувствие,стоят сериозно на терена...То лесно няма никъде,ама без 100 % раздаване и малко късмет,няма да стане.Надявам се публиката да наклони везните в наша полза!
Накрая-като прогноза равен.Но си оставям надеждата за победа,щото футболът е странна игра-понякога всички анализи се сриват и става нещо съвсем друго...Както можем да загубим,можем и да победим,а и крайно време е малко шанс да ни споходи!Тъй или инак ще е емоция-четвъртък,20.05 часа,на Герена-пък каквото сабя покаже!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

седемнамалко
Контакти:

Re: Левски определено придобива класа,но и проблеми...

Мнениеот седемнамалко » 13 сеп 2010 01:35

Много хубав анализ, и аз ги виждам точно по същия начин нещата, късмет в четвъртък, и мисля няма нужда да се напомня: ВСИЧКИ НА СТАДИОНА! :)

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 13 сеп 2010 01:36

АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ И МИ СЕ ИСКА В ЧЕТЪРТЪК ДА ВЗЕМЕМ НЕЩО ОТ МАЧА С ГЕНТ ДОРИ И ДА НЕ ВЗЕМЕМ ДА НЕ ПРАВИМ ТРАГЕДИЯ ЗАЩОТО КАКТО КАЗА ТИ ТЕ НЕ СА СУЛЬО И ПУЛЬО А БЪЛГАРИНА Е ЦАР ДА ИЗПАДА В КРАЙНОСТИ НЕКА В ЧЕТВЪРТЪК ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА ПА КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 сеп 2010 01:40

В четвъртък всички на Герена и само Левски обичаме те :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 сеп 2010 02:03

anton1oli написа:АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ И МИ СЕ ИСКА В ЧЕТЪРТЪК ДА ВЗЕМЕМ НЕЩО ОТ МАЧА С ГЕНТ ДОРИ И ДА НЕ ВЗЕМЕМ ДА НЕ ПРАВИМ ТРАГЕДИЯ ЗАЩОТО КАКТО КАЗА ТИ ТЕ НЕ СА СУЛЬО И ПУЛЬО А БЪЛГАРИНА Е ЦАР ДА ИЗПАДА В КРАЙНОСТИ НЕКА В ЧЕТВЪРТЪК ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА ПА КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ ;)

:!: :!: :!:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 13 сеп 2010 02:06

Аз също бях на мача.И да ви кажа изнасянето на топката не ме притеснява.Бензукан върши това.Той може да играе отлично ,като опорен халф и често при постепенна атака изнася топката до кръга на центъра и подава към вътрешните халфове или крилата.Със изнасянето ще се справим.Мен също ме ядоса това, че Петков пробва колко далече може да ритне топката и на два пъти я запрати сватбарски в тъч,а се очертаваше добра атака.Но все пак може да сме доволни от Петков.Имаше 2 удара в очертанията на вратата от "подчовеците" :lol: и Жоро Вратаря ги спаси-говоря за положението на онова леке Тъча и пряк свободния удар...Петков ми се видя в добро състояние.Връзката Мюлдер-Младенов.И двамата са класни.Това е сигурно,но Младенов е непостоянен.Непостоянен,но няма слаб мач в квалификациите за Лига Европа,което ми дава надежда,че ще играе добре.За "непредизвиканите грешки" какво да кажа.Ние малко май го обърнахме на тенис :lol: Майтапа настрана.Не трябва да ги допускаме,защото не във всеки мач може да се поправят,както в този с АИК.В атака мисля че сме добре.Трябва и Кривия да бъде пуснат срещу Гент,защото неговите нестандартни отигравания ще са ни от полза.Имаме ги изпълнителите на всички постове.Трябва да се раздадат и с малко късмет ще бием Гент.Като цяло съм оптимист. И очаквам много от Гарата,както всички братя левскари.След половин година Гара френски национал,национал,национаааал 8-) :roll: :geek: :mrgreen: :lol: :) :shock: :lol:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 13 сеп 2010 02:16

Съгласен съм по някои от точките, но имам няколко забележки, естествено мои мнения. Не мисля, че имаме футболисти, които могат да стрелят отдалеч. Единствено и само Жо се справя с това. Гледал съм всички мачове от началото на сезона и такива играчи просто нямаме. Вчера преди мача с Перник гледах загрявката и специално обърнах внимание на упражнението за стрелба извън наказателното поле - от дъгата. Стреляха Дарко - трагедия, Веско Минев - трагикомедия, Гара - доста неточен, Гаджев - неточен и Жо - от време на време му вързва. Този компонент от играта при нас липсва, а Дебрецен ни доказаха, че е достатъчен, за да играеш един полусезон сред най-големите на континента. Иначе за мен в този отбор има 3 стълба, без които не можем. Първият е Грийн, който просто е "научен" футболист. Всяка крачка е премерена, всяко отнемане е чисто, но на линията - така, че да сплашиш противника. Вторият е Жо, който е просто неудържим. Третият е Гара - този човек определено не е за България, не го заслужаваме. А относно Дарко - не го определям като стълб в отбора, защото той може да играе добре, когато има силни футболисти около себе си. Просто не е човекът - отбор, той не може, когато пред него е Миро Антонов. От една страна го оправдавам.
Относно мача с Гент - 1:1 или 2:2, но се дера до последно за победа. Успех на мен, на вас и на 11-те в сини екипи.
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 13 сеп 2010 02:44

ако биеме в четвъртък не се знае какво ще става на натам :twisted:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 13 сеп 2010 03:14

Този път ще има дори и 25 000 души ! ! ! :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 сеп 2010 07:35

Gonzo0009 написа:ако биеме в четвъртък не се знае какво ще става на натам :twisted:

Какво може да става? :?: Става страшно за нашите противници

Върни се в “Левски”