Кои отбори ще изпаднат този сезон и кои ще влязат в елита ни

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Кои отбори ще изпаднат този сезон и кои ще влязат в елита ни

Мнениеот slavia_forever » 16 фев 2009 20:27

sedem_!_dva написа:
slavia_forever написа:Това дали ще им се "нагъзиме", не го решавам аз и никога, като се е случвало това, не съм го отричал. :idea: Докато нашия президент е този, който е в момента, нещата са такива, каквито са! Ние поне не сме подлоги да комунизма, огледален образ, клоноинг и изтривалка на червения отбор, създадена за да блести ЦСКА, в сянката на тази изтривалка. Почти всички успехи, не са ли ви, след 1944 година! Хайде признай сега ти, колко титли имате, вие преди това? Да не се окаже, че са двойно по-малко, от нашите тогава?! :idea: Славия няма "комунистически" шампионски титли! Поразрови малко, позапознай се с фактите, фене на отбора на """"""НАРОДА"""""! :idea: :!:

Много си докачлив днес, май не си изразходвал енергията във форума на Локото :D :D Ние имаме 3 титли, а вие имате 6 преди навлизането на комунизма в България, ето признах си, сега доволен ли си, но както и ти каза не феновете са виновни за това, което става с отборите през различните режими, въпреки че сега с вашия собственик е друг въпроса и вие може да направите нещо, за да не бъдете всяка година нищо неприличащ отбор, на който целта е златната среда и трансфери на футболисти във Втора Бундеслига или в послените отбори от Първа Бундеслига, но както и да е 8-)

Няма как да не уважа подобен, в голямата си част, адекватен отговор! Все пак, едно безпристрастно мнение. :idea: Свикнал съм, да водя диалозите си по друг начин, изхождайки от форума, където ми се налага, да пиша повече! Там пишат, как например, Христо Бонев е най-добрия световен играч, за всички времена, емблемата им, е най-красивата в света и правят паметни плочи, на колосални престъпници и завършени сатрапи, защитавайки ги с постулата "гледай в по-голям мащаб :idea: ", а когато им кажеш някаква аргументирана истина, я успорват, без доводи и факти! Голямата част мнения, които излагат, са неверни, безумни и неадекватни, а обвиняват мен за истината!

П.П. Политиката в Славия е, е не да не може, а да не иска, което е наистина жалко! :(
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 фев 2009 20:32

fc_maritza_1921_pld написа:Истината боли нали не плачи като ощипана мома и защо не ми отговори на въпроса жълто-черно славистче?

Ако не си присъствал, доказал съм тук (и не аз), че не съм от Ботев, най-малко, а и от друга страна, ако прочетеш по-внимателно постовете ми, само от днес, ще се убедиш. Но ти не искаш да се убеждаваш, при положение, че си решил и самооблъчил, с невярно мнение! И не си позволявай, подобни обръщения, ако обичаш! Аз пак ти повтарям, не съм те обиждал. Дразниш с поведението си! :!: :idea:

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 16 фев 2009 20:48

Ама чакай сега какво те дразни,че викали за Бонев,че бил велик играч ами да такъв беше повярвай ми,ти що не им контрираш ами и Жужо беше голям играч а и не само той има доста големи футболисти обличали белият екип на Славия.Защо те дразни това какви плочи ще слагат на Лаута не смяташ ли,че това си е работа на феновете на Локомотив,сигурен съм,че ако малцината фенове на Славия решат да сложат паметна плоча в чест на Бай Миле никой от Локомотив не би се подразнил от този факт.Всеки фен си има своята истина за своят отбор дори и да е малко изкривена и не дотам реалистична но позволи на всеки фен по свой начин да изразява своята любов и вярност към любимият ти клуб.Ако пък не ти се иска да четеш това което пишат феновете на Локо/Пд/ ми решението е много просто не влизай в техният форум и нямаш грижи но ти естественно едва ли би пропуснал да влезеш в "любимият"си форум и ей така да се хванеш за нещо и да се заядеш със някой чернобял форумист.Има далеч по добри фоуми в които ще намериш грамотност и интелектуална тема за разговор например форум Славия а може би Ботев Пловдив където може би ще намериш своят вътрешен мир и хармония.Има една поговорка каквото повикало такова се обадило ако си получил обиди аз почти съм убеден ,че си ги заслужил в предвид твоята ориентация за което преди малко говорех с колега форумист на лична.Хайде със здраве и мощно Само Ботев нали така.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 фев 2009 21:06

fc_maritza_1921_pld написа:Ама чакай сега какво те дразни,че викали за Бонев,че бил велик играч ами да такъв беше повярвай ми,ти що не им контрираш ами и Жужо беше голям играч а и не само той има доста големи футболисти обличали белият екип на Славия.Защо те дразни това какви плочи ще слагат на Лаута не смяташ ли,че това си е работа на феновете на Локомотив,сигурен съм,че ако малцината фенове на Славия решат да сложат паметна плоча в чест на Бай Миле никой от Локомотив не би се подразнил от този факт.Всеки фен си има своята истина за своят отбор дори и да е малко изкривена и не дотам реалистична но позволи на всеки фен по свой начин да изразява своята любов и вярност към любимият ти клуб.Ако пък не ти се иска да четеш това което пишат феновете на Локо/Пд/ ми решението е много просто не влизай в техният форум и нямаш грижи но ти естественно едва ли би пропуснал да влезеш в "любимият"си форум и ей така да се хванеш за нещо и да се заядеш със някой чернобял форумист.Има далеч по добри фоуми в които ще намериш грамотност и интелектуална тема за разговор например форум Славия а може би Ботев Пловдив където може би ще намериш своят вътрешен мир и хармония.Има една поговорка каквото повикало такова се обадило ако си получил обиди аз почти съм убеден ,че си ги заслужил в предвид твоята ориентация за което преди малко говорех с колега форумист на лична.Хайде със здраве и мощно Само Ботев нали така.

Да! "Всеки има своята истина", но фактите са едни. Ти за пореден път, изкривяваш истината. А тя е, че например Христо Бонев е бил, наистина добър играч, но дали е най-добрия? :idea: Тази "истина", пристрастност ли се нарича, или просто си е истината?! :idea: Кажи конкретно, след като не знаеш хронологията, за част от отношенията във форума и скачаш, да се правиш на голяма работа! :idea: Къде съм казал някаква неистина, за Локомотив Пловдив, или по отношение на феновете им, или пак казваш "истината" - "твоята истина", като продължаваш с "истините", отново с доказано-грешните твърдения, по отношение на пристрастията ми! :idea: :!: Някои хора, са обективни и защитават истината, с факти и аргументи, вместо с нападки и обиди, други са субективни и несъстоятелни да кажат, някаква подплътена истина и да я защитят, с нещо освен с глупости! :idea: :!: Например аз мога да кажа, че неколкократно, последните пъти са и от днес, признавам за любимия си отбор, неща които не са положителни за същия! :idea: Колко привърженика от Локомотив Пловдив, или от Марица например, показаха подобна обективност и безпристрастност и във кои постове? :idea: :?:

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 16 фев 2009 21:29

Боже колко мъка има по този свят Боже!!!Световни звезди и треньри от цял свят са изказвали мнението си,че Зума е един от най великите футболисти за времето си но кои са Пеле,Бекенбауер,Оверат,Яшин или големият треньо Хеленио Херера,че да спорят с теб що ти казаваш,че Христо Бонев е просто само един добър играч значи е вярно както е вярно и че ти си от Славия.Добре бе майна що се дразниш точно от Локо/Пд/ и като се дразниш толкова ми не влизай там бе какъв ти е проблема да не те кара някой насила да влизаш в този форум и на мен не ми харесват писанията на някой хора но него вземам толкова навътре и не го показвам и да се заяждам с хората всеки има право на своето мнение все пак след 1989 година живеем в демократично общество и не е нужно ти да слагаш своето пристрасно мнение във всяко мнение и единствено и само ти жълтуро-славист да си прав.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 фев 2009 21:35

fc_maritza_1921_pld написа:Боже колко мъка има по този свят Боже!!!Световни звезди и треньри от цял свят са изказвали мнението си,че Зума е един от най великите футболисти за времето си но кои са Пеле,Бекенбауер,Оверат,Яшин или големият треньо Хеленио Херера,че да спорят с теб що ти казаваш,че Христо Бонев е просто само един добър играч значи е вярно както е вярно и че ти си от Славия.Добре бе майна що се дразниш точно от Локо/Пд/ и като се дразниш толкова ми не влизай там бе какъв ти е проблема да не те кара някой насила да влизаш в този форум и на мен не ми харесват писанията на някой хора но него вземам толкова навътре и не го показвам и да се заяждам с хората всеки има право на своето мнение все пак след 1989 година живеем в демократично общество и не е нужно ти да слагаш своето пристрасно мнение във всяко мнение и единствено и само ти жълтуро-славист да си прав.

Посочи едно мое пристрастно мнение, което да извърта истината! Христо Бонев е един от най-великите футболисти - ок! Отрекох ли - не! Ти твърдиш ли, че Христо Бонев, е най-великия футболист за всички времена, или не твърдиш? Демократичното общество, дава право, да се изказват свободно мнения и тези, но както е видно, явно дава и право, истината всячески да се изкривява и да се казва, на черното-бяло и обратно! Това са фактите! Аз искам обективност и обоснованост, а не думи, хвърлени на вятъра! :idea: :!:

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 16 фев 2009 22:50

Като искаш обективност такава каквато на тебе ти харесва намери си такъв форум и общувай с хората в него.Защо държиш да пишеш във форум Локо/Пд/ като не ти допада това което се пише в този форум игнорирай го и толкова но сърце жълто не трае нали.Никога не съм казвал че Христо Бонев е най великият футболист за всички времена има много големи футболисти като Гунди Бонев Христо Стоичков Чико Георги Славков а в световен мащаб Пеле,Марадона Еузебио, Кройф и много много други.Хайде сега мощно кажи Само Ботев стига си се крил като фен на Славия.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 16 фев 2009 22:58

slavia_forever написа:П.П. Знам, че е по-лесно да правиш грешки, а е граничещо с невъзможното е, да редуцираш същите. Явно е трудно, да отделяш изреченията, или да научиш, къде се използва "със" и къде "с". Не ми минавай с номера, че го правиш в моя чест например. Ще ме трогнеш. Но пък от друга страна, какво би могъл, да предоставиш ти, освен неграмотност?! Виждаме какво! :lol: :lol: :lol: :lol: :idea: :!:

Първо: отклонихте се яко от темата.
Второ: отказахте другите да коментират въпроса със сплетните си. За тази цел си има лс-та!
И трето: Извинявам се, че се намесвам в особено високо-интелигентният ви спор, но точно ти недей да правиш забележки относно правописа кога се използва "със" и кога "с" при положение, че ти самият не знаеш кога да използваш "във" и кога "в"!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 фев 2009 22:58

fc_maritza_1921_pld написа:Като искаш обективност такава каквато на тебе ти харесва намери си такъв форум и общувай с хората в него.Защо държиш да пишеш във форум Локо/Пд/ като не ти допада това което се пише в този форум игнорирай го и толкова но сърце жълто не трае нали.Никога не съм казвал че Христо Бонев е най великият футболист за всички времена има много големи футболисти като Гунди Бонев Христо Стоичков Чико Георги Славков а в световен мащаб Пеле,Марадона Еузебио, Кройф и много много други.Хайде сега мощно кажи Само Ботев стига си се крил като фен на Славия.

Прочети ми мнението, за тази тема и виж дали съм обективен. Явно не знаеш хронологията, на участието ми в този форум! Приканвам те отново: ПОСОЧИ МИ ПОСТ, В КОЙТО АЗ НЕ СЪМ БИЛ ОБЕКТИВЕН! Доказал съм тук, че съм фен на Славия, с друг фен на Локо Пд, тук! Това е обективност, факти с аргументи. Сега да чуя твоите аргументи, нали излезе по-голям философ, от "философите" тук. Питам те отново, за кое съм бил необективен? Защо да не бъда в този форум, според теб? Кои правила съм нарушил? Хайде фене на Марица (не на Локо Пд :lol: :idea: ), отбор, наистина дал много футболисти, на Българския футбол-ФАКТ :idea: ! Дай ми сега факти, за моята необективност! :idea: :!:

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 16 фев 2009 23:01

slavia_forever написа:Посочи едно мое пристрастно мнение, което да извърта истината! Христо Бонев е един от най-великите футболисти - ок! Отрекох ли - не! Ти твърдиш ли, че Христо Бонев, е най-великия футболист за всички времена, или не твърдиш? Демократичното общество, дава право, да се изказват свободно мнения и тези, но както е видно, явно дава и право, истината всячески да се изкривява и да се казва, на черното-бяло и обратно! Това са фактите! Аз искам обективност и обоснованост, а не думи, хвърлени на вятъра! :idea: :!:

А защо си мислиш, че точно твоята "истина" е най-правилна и най-вярна? Да не би да си безгрешен или пък да знаеш всичко?! И не скачай с това за пристрастните мнения, защото не веднъж си бил пристрастен!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”