Защо има надраскано българско знаме Шумен мрази ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Darko22
Контакти:

Защо има надраскано българско знаме Шумен мрази ЦСКА

Мнениеот Darko22 » 12 сеп 2010 21:53

"Защо има надраскано българско знаме "Шумен мрази ЦСКА""
Последна промяна от Darko22 на 12 сеп 2010 22:09, променено общо 1 път.
Тим, любим,единствен на света, той се казва Левски София
Изображение

Потребителски аватар
анто маина

Re: До кога ?

Мнениеот анто маина » 12 сеп 2010 21:56

На Бразилия е нормално,имате бразилец ,а за Англия ,питай знаменосеца.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: До кога на стадионите ще има знамена на чужди държави?

Мнениеот ЕМИЛ » 12 сеп 2010 21:59

Darko22 написа:До Кога още на нашите стадиони ще има знамена на различни държави!Гледам сега Левски-Миньор виждам 2 или 3 знамена на Англия и 1 на Бразилия.Защо ги има?После ние искаме да се оправи нашата държава,а се кланяме пред други знамена!

питай Франция защо на техните мачове има знамена на половин Африка......

Потребителски аватар
Darko22
Контакти:

Re: До кога ?

Мнениеот Darko22 » 12 сеп 2010 22:01

анто маина написа:На Бразилия е нормално,имате бразилец ,а за Англия ,питай знаменосеца.

Е добре имаме ама нужно ли е да го има Бразилското Знаме.Бербатов като играе в Ман виждъл ли си знаме на България,или Иван Иванов и Иван Стоянов като играят за Алания имали го някъде Българското знаме?
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 22:05

Darko22 написа:До Кога още на нашите стадиони ще има знамена на различни държави!Гледам сега Левски-Миньор виждам 2 или 3 знамена на Англия и 1 на Бразилия.Защо ги има?После ние искаме да се оправи нашата държава,а се кланяме пред други знамена!

До когато се вземат чужденци в България! Какво значение има? :shock: Аз съм ходил на мач на Тотнъм с българското знаме заради Бербатов! Никой нищо не ми каза! :shock: Много безмислено! Промени темата на: "Защо има надраскано българско знаме "Шумен мрази ЦСКА"" И ще обсъждаме много! :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 12 сеп 2010 22:06

Искаш да кажеш че не си виждал по стадионите в Европа знамена на чужди държави ли?

Потребителски аватар
Darko22
Контакти:

Мнениеот Darko22 » 12 сеп 2010 22:07

анто маина написа:Искаш да кажеш че не си виждал по стадионите в Европа знамена на чужди държави ли?

Точно на БГ не
Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 12 сеп 2010 22:09

Е добре имаме ама нужно ли е да го има Бразилското Знаме.Бербатов като играе в Ман виждъл ли си знаме на България,или Иван Иванов и Иван Стоянов като играят за Алания имали го някъде Българското знаме?[/quote]
Явно не си гледал мачове на Ман Ю, или поне не се интересуваш от този отбор. Националния флаг се вее на олд трафорд, от момента в който Митко подписа договора, така че смятам че това е нормално. Ако няма футболисти на дадена страна , няма логика да веят такива знамена. Иначе едно време агитката на Миньор пееше : Перничани англичани оле оле , може би това да е причината :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 сеп 2010 22:11

Darko22 написа:
анто маина написа:Искаш да кажеш че не си виждал по стадионите в Европа знамена на чужди държави ли?

Точно на БГ не

Ами точно и на стадиона на Тотнъм и на "Олд Трафорд" аз лично съм виждал българския трибагреник! Видях и на снимки, когато Иванков стана шампион на Турция миналата година. Днес даже имаше българско знаме и на "Монца" на кръг от Формула 1, не че имаме пилот там, и какво от това?! Тебе какво те притеснява, че пускаш тема?

Потребителски аватар
Darko22
Контакти:

Re: Защо има надраскано българско знаме Шумен мрази ЦСКА

Мнениеот Darko22 » 12 сеп 2010 22:14

Честно да ви кажа от Шумен съм,също така и от Левски и аз не удобрявам това да пише на БГ знаме Шумен Мрази Цска! До колкото знам хората от Шумен които са автори на това 'произведение' са били изгонени от Сектор Б такаче са взети мерки
Изображение

Върни се в “Футбол - България”