slavia_forever написа:Някой ще каже ли конкретно, съпоставяйки форумите, къде се изразяват най-неграмотно, каквато е и темата?!![]()
когато всеки пише във всички форуми....що за гениален въпрос ?В кой форум ...мале нямам думи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavia_forever написа:Някой ще каже ли конкретно, съпоставяйки форумите, къде се изразяват най-неграмотно, каквато е и темата?!![]()
Kobra666 написа:slavia_forever написа:Някой ще каже ли конкретно, съпоставяйки форумите, къде се изразяват най-неграмотно, каквато е и темата?!![]()
когато всеки пише във всички форуми....що за гениален въпрос ?В кой форум ...мале нямам думи
slavia_forever написа:Kobra666 написа:slavia_forever написа:Някой ще каже ли конкретно, съпоставяйки форумите, къде се изразяват най-неграмотно, каквато е и темата?!![]()
Ако някои от тук, четат по-активно форумите, ще могат да кажат, къде според тях, са най-неграмотно изразяващи се. Аз ги чета и съм установил. Искам да видя, какво са установили другите тук, по отношение, на липсата на изразителни способности във форума, за да съпоставя това, с моето мнение. Ако има такива, които са установили такъв факт, нека изразят мнението си, ако желаят.
slavia_forever написа:Това, което си мисля аз, е на базата на преглед на най-ползваните форуми. Нека и други, да си кажат мнението и ако се наложи, да се говори с факти, ще си доказваме с примери. Аз за момента, не казвам нищо, а като му дойде времето, евентуално (ако има други мнения), ще изложа моето становище, с прилежащата аргументация.![]()
П.П. И като нямаш мнение, sedem_!_dva, какво търсиш в темата?!![]()
![]()
sedem_!_dva написа:slavia_forever написа:Това, което си мисля аз, е на базата на преглед на най-ползваните форуми. Нека и други, да си кажат мнението и ако се наложи, да се говори с факти, ще си доказваме с примери. Аз за момента, не казвам нищо, а като му дойде времето, евентуално (ако има други мнения), ще изложа моето становище, с прилежащата аргументация.![]()
П.П. И като нямаш мнение, sedem_!_dva, какво търсиш в темата?!![]()
![]()
Защо не може ли да пиша в темата, просто исках да чуя твоето мнение по въпроса, но като не искаш да го споделиш голяма работаНяма на личен да те питам
bekov написа:темата е тьпа
fc_maritza_1921_pld написа:Темата е тъпа като този който я е създал.На това форумно чудо много му се иска да каже,че това е форума на "любимият"му Локо/Пд/ но за да не си проличи неговата комплексарщина силно се е надявал някой друг да го каже вместо него но не би.Стига вече хайде излей си мката и си го кажи най неграмотните са феновете пишещи в форума на Локо/Пд/ Ура!!!
fc_maritza_1921_pld написа:Темата е тъпа като този който я е създал.На това форумно чудо много му се иска да каже,че това е форума на "любимият"му Локо/Пд/ но за да не си проличи неговата комплексарщина силно се е надявал някой друг да го каже вместо него но не би.Стига вече хайде излей си мката и си го кажи най неграмотните са феновете пишещи в форума на Локо/Пд/ Ура!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта