Видима Раковски/Севлиево/ - ЧЕРНО МОРЕ / ВАРНА /

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Видима Раковски/Севлиево/ - ЧЕРНО МОРЕ / ВАРНА /

Мнениеот garfild8 » 12 сеп 2010 14:46

Вярвам ти Стрелец,ама къде ще сравняваш Кольо и В.П.? :roll: Не искам да се заяждам,най-малкото с твоя милост,но Велизар има прекалено много трески за дялане.И Кольо не бе перфектен,ама поне разбираше играта и не съм се тревожил,че при него ще циркулираме около 12-о място.
Само Черно море.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 12 сеп 2010 15:09

Що говориш глупости?Какво не сме се притеснявали?2007 като дойде Кривия половината тука говориха за изпадане,мъчихме се у дома с Марек и Беласица,навън ни пребиваха от бой,бяхме в зоната на изпадащите и играехме супер безидеен футбол.Аз ви представям факти и цифри,Велизар има трески,да,но отборът с който разполага Велизар е по-слаб от този с който Кольо беше 10-ти и падна от Беласица.Аз пък ще запомня Кольо Спасов като треньорът,който ни провали на Финала за КБ с безумната си идиотска схема на игра...нали помниш?На 29 април бихме Литекс 2:1,направо ги попиляхме със схема 4-4-2 с Миро и Андонов напред,спестиха 2 ЧК за Литекс и 1 дузпа не ни се даде...а на Финала на 10 май Коленцето излезе 4-5-1 и тръгна да лъже Литекс...логично получихме тъп гол и не можахме да го върнем....Това беше гения на Кольо и помнете Каварна тогава,какви Финали,какви 5 лева?Май забравихте,че отмениха редовен гол на Калиакра за 2:1 и им изгониха играч,за да може Коленцето да вземе мача...а,не помниш ли Бекяров как ни бутна там?Но сега да възхваляваме Спасов,макар,че дефакто Кривия беше тогава треньорът :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 сеп 2010 15:34

Имаше ги и тези неща,ама викаш сега да критикуваме Кривия,вместо Кольо,така ли? :lol: Та,искам да ти кажа,че Велизар прави повече грешки,защото още му е рано за треньор.След 5 години или 10 добре,ама засега му е много рано.Мое мнение.И въпреки първия сезон на Кольо,не съм си и помислял,че ще паднем толкова ниско.Като игра,представяне,след 5 кръга,само три гола и само един отбор,с по-малко голове от нас.Айде нека да оставим контузиите настрана,ама един квалитетен треньор,ще се огледа,ще види с какво разполага и ще го използва по най-добрия начин.И няма да ги пуска по 7дефанзивни играчи и да се мъчи сгъстени защити,да играе без таран.Дето извади в прословутия мач в Каварна Божилов.За прегрешенията му този сезон,няма смисъл да говоря.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 12 сеп 2010 16:03

Моите съболезнования към всички истински черноморци , които стискаха палци да паднем . Сега няма да ви псувам , но направим ли нещо срещу Левски слагайте лигавници , че ще има храна за всички ;) .Айде бъдете живи и здрави сега стискайте палци и за Левски , а накрая се стиснете и за палците на краката

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 сеп 2010 16:06

И препдолагам след като ги нахраниш ще се почувстваш по-спокоен :mrgreen: Ще ти улекне.....
Нямам думи... Вместо да ги сложиш на място с факти и думи, както прави стрелеца, ти ще храниш и ще се чувстваш горд :shock:
Ако бием Левски(дано), те сами ще се скрият, но ти няма да се спреш... Ще ги храниш... Айде няма да казвам какво поведение е това..... И сигурно пак ще си недоволен като се наложи да те банна понеже си се разпсувал като каруцар във форума по адрес на тези, които не харесват В.П.....

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 12 сеп 2010 16:10

MORSKI написа:И препдолагам след като ги нахраниш ще се почувстваш по-спокоен :mrgreen: Ще ти улекне.....
Нямам думи... Вместо да ги сложиш на място с факти и думи, както прави стрелеца, ти ще храниш и ще се чувстваш горд :shock:
Ако бием Левски(дано), те сами ще се скрият, но ти не... Ще ги храниш... Айде няма да казвам какво поведение е това..... И сигурно пак ще си недоволен като се наложи да те банна понеже си се разпсувал като каруцар във форума по адрес на тези, които не харесват В.П.....

от теб ,въпреки ,че не псуваш по голям каруцар в тоя форум няма и не ме плаши с бан , наистина ли си мислиш , че ми пука , айде давай банвай ме да ви олекне!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 сеп 2010 16:12

Popeye написа:Моите съболезнования към всички истински черноморци , които стискаха палци да паднем . Сега няма да ви псувам , но направим ли нещо срещу Левски слагайте лигавници , че ще има храна за всички ;) .Айде бъдете живи и здрави сега стискайте палци и за Левски , а накрая се стиснете и за палците на краката

Ти нещо нормално ще напишеш ли в този форум? :o
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 сеп 2010 16:21

зеления написа:
Popeye написа:Моите съболезнования към всички истински черноморци , които стискаха палци да паднем . Сега няма да ви псувам , но направим ли нещо срещу Левски слагайте лигавници , че ще има храна за всички ;) .Айде бъдете живи и здрави сега стискайте палци и за Левски , а накрая се стиснете и за палците на краката

Ти нещо нормално ще напишеш ли в този форум? :o

Не се надявай ;) Както и да е, аз като човек му обянсих, оттам нататък си е за него.... И аз с банове не плаша, досега да съм те баннал Попай, хич да не е има защо... Само, че ти прекаляваш и няма вечно да е така...

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 12 сеп 2010 18:39

пич никои моряк не иска да падаме повярваи ми ;) защото след всяка загуба аз ПЛАЧА защото единственото нещо в живота ми което ми дава сили е ЧЕРНО МОРЕ но просто с В.П не става :evil: това че не го харесвам не значи че не съм МОРЯК

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 12 сеп 2010 19:30

The Sailor Man написа:И ОЩЕ....ПРЕЗ 2007-2008 ПАК ПРИ КОЛЬО СПАСОВ СЛЕД 6-тия КРЪГ ЧЕРНО МОРЕ Е НА 14-ТО МЯСТО ПРИ ИЗПАДАЩИТЕ С МИЗЕРНИТЕ 4 ТОЧИЦИ :!: ПРЕЗ МИНАЛИЯ СЕЗОН,2009-2010 СЛЕД 5-ТИЯ КРЪГ БЯХМЕ 10-ти И КОЛЬО БЕШЕ УВОЛНЕН,НО ДА ОБОБЩИМ КОЛЬО-ВЕЛИЗАР

2007-2008 - КОЛЬО СПАСОВ СЛЕД 6-ТИ КРЪГ.....14-ТО МЯСТО,4 ТОЧКИ АКТИВ!!!
2008-2009 - КОЛЬО СПАСОВ СЛЕД 6-ТИ КРЪГ.....10-ТО МЯСТО,7 ТОЧКИ АКТИВ!!!
2010-2011 - "ПРИЧЕСКАТА" СЛЕД 6-ТИ КРЪГ......7- МО МЯСТО,9 ТОЧКИ АКТИВ!!!

ФАКТИ,Г-ДА,ФАКТИ........ПРИ ТОВА КОЛЬО РАЗПОЛАГАШЕ С КРИВИЯ и МИРО МАНОЛОВ ПРЕЗ 2007-2008,А ПРЕЗ 2008-2009 ЕСЕНТА С НАЙ-СИЛНИЯ НИ ВЪЗМОЖЕН СЪСТАВ-ПЕРИШ,РИКАРДО,КАРУЧА И НИКАКВИ КОНТУЗЕНИ......ФАКТИ,ПРОСТО ФАКТИ...

Прав си стрелецо.Ама какво ще кажеш,за същият този Велизар,със същият този състав взе че падна от Своге.А за капак в крайното класиране бяхме извън всякакви турнири.Като ще гледаме началото,да погледнем и края викам аз.А нас на края ни нямаше никакви тази година.Като паднахме от Каварна се скъсах да обяснявам на приятели фенове,че от Попов може да излезе нещо и че само късмета ни попречи да вземем КБ.Но вече и аз съм силно разколебан от това какво може и какво ще постигне Попов.Лошото в цялата тази работа е че не виждам и наченки на добра игра.Някакъв хаос по терена и само индивидуалната класа на отделните играчи ни спасява в дадени моменти.Спомнете си как и от кого взехме точките които имаме до момента.Победи над Пирин,Академик и Севлиево с по един гол разлика и треперене до последния съдийски сигнал.Разбирам да треперим като гости на ПСВ да не ни вкарат гол до последната минута,ама ще ме прощавате че е нормално нещо с отбори като изброените от мен.Дано бием Левски,дано Попов ме опровергае за моментната ми липса на вяра към него.Дано!Но дълбоко вкорененият ми оптимизъм е силно разклатен с оглед на случващото се с любимият ми отбор.В неделя отново подкрепа,а ако паднем отново ще се храним във форума.Искам да помоля поне тук пишещите да не си позволяват хранене по време на мача,а и след това.Да не ставаме за смях.Като искате/ме/ оставки,да се съберем след мача,да поговорим и ако всичко се е изчерпало,да отидем при Маринов и да говорим с него.А не като някои диви селяни да крещим по стадионите и да се излагаме.

Върни се в “Черно море”