bobonikolov написа:Не говорим за свирени июмислени дузпи,а за несвирени дузпи.
Викаш проблемът на българския футбол не са измислените дузпи, които са свирени за вас, а това че вчера не ви измислиха дузпа?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
bobonikolov написа:Не говорим за свирени июмислени дузпи,а за несвирени дузпи.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:bobonikolov написа:Не говорим за свирени июмислени дузпи,а за несвирени дузпи.
Викаш проблемът на българския футбол не са измислените дузпи, които са свирени за вас, а това че вчера не ви измислиха дузпа?
НКВД- написа:На кой му дреме за 9-тия в класирането !!!
bobonikolov написа:veseo написа:bobonikolov написа:Не говорим за свирени июмислени дузпи,а за несвирени дузпи.
Приятелю ЦСКА не искат измислени дузпи,вярвай ми.Няколко пъти се е случвало съдията да даде такива за отбора,но после и футболисти и треньори си признават,че такава е нямало и не е трябвало да бъде свирена.Спраква мачовете със Спортист през пролетта и с Рилски спортист от преди 2-3 години,когато Янев нарочно я прати в аут ако си спомняш.И да имаше дузпи Велизарки,защото имаше такива съдиид ето се подвеждаха и ги даваха.Същите съдии дето дадоха и дузпите за Левски в онзи шампионат,където нямаха мач без свирена дузпа за тях.Така,че положението е еднакво и за двата отбора.Но нали трябва тук непрекъснато да се говори как едните имат претенции към съдията основателно,а другите никога не могат да претендират за същите неща.
ivan.stefanov написа:Вижте се... Всички сте потънали в злоба и омраза един към друг. На БФС това им трябва. Миналата година като резнаха Левски за купата се съдрахте да ревете и с право. След мача с Литекс пак рев и пак с право. Гонзо каза, че от 10 мача нямало дузпа за Левски и това било срам.
Сега сме ние наред. Ние ревем, при това с право. Вместо да се направи нещо срещу този проблем, наречен уреждане на мачове, се плюем едни други. А БФС си трае и си прибира парички. Никога няма да има протест, защото никога няма да се подкрепим едни други, никога сини няма да помогнат на червени и обратното.
Да не говорим, че най-ощетените отбори не са Левски и ЦСКА, а тези, които нямат пари и лоби в БФС. Но за тях пък на никой не му дреме, освен на местните фенове.
Всички, които реват сега, искам да си спомнят колко им е било неприятно и да се замислят следващият път, когато Левски е ощетен. Всички сини, които сега плюят, искам да си спомнят следващия път, когато бъдат ощетени.
За съжаление само ми се иска. Едва ли и един от вас ще се замисли (освен тези, които по принцип имат глави на раменете си). Истината е, че голямата част от феновете сте се превърнали в стада, ръководени от журналисти. Журналистите е ясно кой ги ръководи - този, който им плаща. Да са ни честити двете стада - едно говеждо и едно свинско.
П.С.: Ще помоля също така да си спестите малоумното плюене по това, което съм написал - няма да станете по-умни.
Alternative написа:Колкото и странно да ви прозвучи,истинският футбол в България се намира в по-долните групи.Няма поръчкови съдии,играчите се хвърлят здраво в мачовете.Това е което искат да гледат зрителите.Не съжалявам,че гледам Ботев във В група,.Дано до 2,3 години когато се завърнем в А група,цялата корупционна машина на Бфс да се е изнесла от тази сграда.Да дойдат нови хора които да оправят нивото на А група и българският футбол като цяло.
king1979 написа:Леле,теа левскари тук много дразнят,но ще ви видя като след мача с нас ви порежат така както порязаха тях,защото е ясно и вие ще ядете какалашката,въпреки че вчера не бихме ЦСКА-то,то за Левски съм сигурен-пак ще завършите с 9 души.
king1979 написа:Леле,теа левскари тук много дразнят,но ще ви видя като след мача с нас ви порежат така както порязаха тях,защото е ясно и вие ще ядете какалашката,въпреки че вчера не бихме ЦСКА-то,то за Левски съм сигурен-пак ще завършите с 9 души.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта