ТУРЦИЯ-САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Турция на Финал

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 12 сеп 2010 11:41

Искам само да поздравя екипа на Гонг,затова че забравиха да отбележат такава незначителна новина.Можеха да отбележата че Финала на Световното по Баскетбол е между Турция и САЩ.А не да ме занимават цяла нощ с Цска и Литекс.Че на ког му дреме ;)
Турция е на Финала на световното.И то след адски напрегнат мач.А ако има кой да бие надутите американци,то това са 12 ДЕВ АД

Потребителски аватар
DNNdrago
Контакти:

Re: Турция на Финал

Мнениеот DNNdrago » 12 сеп 2010 11:44

ibrahim_galatasaray написа:Че на ког му дреме ;)

Само на един рязан се вълнува за другите рязани, така е.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 12 сеп 2010 11:45

ibrahim_galatasaray написа:Искам само да поздравя екипа на Гонг,затова че забравиха да отбележат такава незначителна новина.Можеха да отбележата че Финала на Световното по Баскетбол е между Турция и САЩ.А не да ме занимават цяла нощ с Цска и Литекс.Че на ког му дреме ;)
Турция е на Финала на световното.И то след адски напрегнат мач.А ако има кой да бие надутите американци,то това са 12 ДЕВ АД

Че на кой му дреме за Турция ?
Тук всички се интересуваме повече от случващото се в България, иначе си горе-долу прав, че тряваше да има поне някакво инфо.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 12 сеп 2010 11:46

Ето ти инфо, дано си доволен http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=156895

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 сеп 2010 11:51

Интересувам се от турци, само, ако са в огъня. Иначе не. :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 12 сеп 2010 11:52

Гуу написа:Ето ти инфо, дано си доволен http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=156895

Новина публикувана преди 10 минути като мача е свършил преди 12 часа, ако на тва му се вика бързо действие. Иначе не е важно, кой е отбора, порсто ако искат от Гонг да се тупат по-гърдите, че са най-великата медия в България, трябва да се вземат в ръце и да не си публикуват избирателно новини от други спортове, или да го правят със закъснение. Спортал са адски зле за футбол, но поне можеш да прочетеш малко и за доста други спортове.
Иначе мача наистина беше много оспорван, но според мен сърбите имаха по-голям шанс да затруднят САЩ във финала. Ако Илиясова играе така както срещу сърбия 20+ точки разлика накрая на финала не мърдат.
Последна промяна от slavia1913 на 12 сеп 2010 11:54, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Мнениеот sasho0111 » 12 сеп 2010 11:53

Колкото и да ви е трудно да повярвате, някои хора проявяват повече интерес към полуфинал на световно по баскет, отколкото към А група ;)

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 12 сеп 2010 11:59

Cesc Fabregas написа:Интересувам се от турци, само, ако са в огъня. Иначе не. :lol: :lol:

+1

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 12 сеп 2010 12:04

sasho0111 написа:Колкото и да ви е трудно да повярвате, някои хора проявяват повече интерес към полуфинал на световно по баскет, отколкото към А група ;)

slavia1913 написа:Новина публикувана преди 10 минути като мача е свършил преди 12 часа, ако на тва му се вика бързо действие. Иначе не е важно, кой е отбора, порсто ако искат от Гонг да се тупат по-гърдите, че са най-великата медия в България, трябва да се вземат в ръце и да не си публикуват избирателно новини от други спортове, или да го правят със закъснение. Спортал са адски зле за футбол, но поне можеш да прочетеш малко и за доста други спортове.
Иначе мача наистина беше много оспорван, но според мен сърбите имаха по-голям шанс да затруднят САЩ във финала. Ако Илиясова играе така както срещу сърбия 20+ точки разлика накрая на финала не мърдат.

То и аз проявявам повече интерес към Световното, отколкото към "А" група (с изключение на ЦСКА). Коментарът ми беше провокиран от репликата "кой се интерсува от ЦСКА-Литекс", ами как кой - цяла България, това е едно от най-големите дербита в нашата страна и със сигурност интерса към него е по-голям отколкото към полуфинала на Турция, вижте само колко се изписа за ЦСКА-Литекс тук във форума. Иначе на мен също ми е странно, че "Гонг" се забавиха толкова с публикувамето на тази новина, все пак имат пратеник там – Кремена Младенова. :roll:

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 12 сеп 2010 12:27

По принцип трябва да ни информират от Гонг за спортните събития. Това е Световно първенство все пак.

Интересува ме в колко часа е финала.

Върни се в “Баскетбол”