СЪДИИТЕ- къде работят след края на кариерата им ?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

СЪДИИТЕ- къде работят след края на кариерата им ?!

Мнениеот НКВД- » 12 сеп 2010 11:12

Хайде помогнете да направим статистика , къде работи всеки един от известните съдии , след като приключи със свиренето на мачове ?!
Аз лично си спомнян доста такива, които в момента са ръководители в известни отбори. После същите тези отбори пискат, че били ощетявани от съдиите. Как става така, че хем съдиите ги ощетяват, хем после си ги прибират на работа при тях, явно заради някакви заслуги в миналото !!!!!!

1. Стефан Орманджиев - след приклюване на кариерата като съдия - става директор в цска
2. "Каубоя" - също директор в цска , защо ли ?
3. Баялцалиев - няколко пъти преминава ту на работа в цска, ту като действащ страничен съдия ....
4.Атанас Узунов - ръководител в единия от пловдивските "грандчета"
5..................
Последна промяна от НКВД- на 12 сеп 2010 11:18, променено общо 1 път.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: СЪДИИТЕ- къде работят след края на кариерата им ?!

Мнениеот ЕМИЛ » 12 сеп 2010 11:13

Работят в собствените им фирми или по професията с която са се занимавали през времето когато са били съдии.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 сеп 2010 11:30

Cesc Fabregas написа:Те цял живот са си к.рви на някого, а след завършване на съдийската си кариера се отдават на специалността си :lol: :lol:

Хайде кажи ми Колина в кой бардак работи ?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 сеп 2010 11:32

ЕМИЛ написа:
Cesc Fabregas написа:Те цял живот са си к.рви на някого, а след завършване на съдийската си кариера се отдават на специалността си :lol: :lol:

Веднага ти казвам-в Комо. Става ли така? :?: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 12 сеп 2010 11:32

НКВД- написа:
1. Стефан Орманджиев - след приклюване на кариерата като съдия - става директор в цска
2. "Каубоя" - също директор в цска , защо ли ?
3. Баялцалиев - няколко пъти преминава ту на работа в цска, ту като действащ страничен съдия ....

Едно от малкото коректни неща от страна на ЦСКА-издължават се подобаващо,към хората и деятелите които са им помагали през годините,като ги назначават на разни постове ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 сеп 2010 11:35

Cesc Fabregas написа:
ЕМИЛ написа:

Веднага ти казвам-в Комо. Става ли така? :?: :roll:

Нестава.Пробвай пак.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 сеп 2010 11:37

ЕМИЛ написа:Нестава.Пробвай пак.

Интересна дума е "нестава" :lol: А ти откъде знаеш, че не е там, да не си ходил в мъжкия бардак в Комо, че да го търсиш? :o :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 сеп 2010 11:39

Ичко Лозев е свързан с вафли Боровец. Според някои слухове дори е собственик на фирмата производител, но май е само дистрибутор. Според търговския регистър е собственик и управител на "Лозев" ЕООД, която има основна дейност търговия със захар и захарни изделия.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

пелинат

Мнениеот пелинат » 12 сеп 2010 11:44

Пишеш това което ти оттърва.Защо не кажеш защо Йордан Жежов беше дълги години директор на Герена.Защо треньора на вратарите на Левски е брат на Б.Михайлов?Колко треньори се смениха в Левски,а него не го барат.Защо ли?А за Д.Димитров не знам дали се сещаш преди години след един мач на ЦСКА в провинцията заяви:..Видях че има дузпа за ЦСКА,ама какво ми стана не я свирих...Най-нормално е фамилиите Орманджиев и Пенев да са в ЦСКА,те са генетично свързани с отбора.А за това как свиреше Ст.Орманджиев на мачове на ЦСКА явно сте малки и не сте гледали,но нямаше кой знае какви аванти,даже напротив.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 сеп 2010 11:49

пелинат написа:Пишеш това което ти оттърва.Защо не кажеш защо Йордан Жежов беше дълги години директор на Герена.Защо треньора на вратарите на Левски е брат на Б.Михайлов?Колко треньори се смениха в Левски,а него не го барат.Защо ли?А за Д.Димитров не знам дали се сещаш преди години след един мач на ЦСКА в провинцията заяви:..Видях че има дузпа за ЦСКА,ама какво ми стана не я свирих...Най-нормално е фамилиите Орманджиев и Пенев да са в ЦСКА,те са генетично свързани с отбора.А за това как свиреше Ст.Орманджиев на мачове на ЦСКА явно сте малки и не сте гледали,но нямаше кой знае какви аванти,даже напротив.

Значи е нормално Орманджиеви и Пеневи да са в ЦСКА, но е ненормално Михайлови да са в Левски?

А репликата за "видях дузпата, но не не знам какво ми стана" е на един настоящ служител на ЦСКА
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”