Кашчей написа:Човек, дай идея кой да замени Михайлов, защото така или иначе тук само си чешем клавиатурите.Две години извън световният футбол е доста време според мен.Казваш ще се махнат, ако няма откъде да цицат, а кой ще ги замени?Посочи ми едно име, което да разбира от футбол и управление и да не е компрометирано по някакъв начин!Много ми е интересно, когато чета-тоя вън, оня вън, а кой вътре?Същото е и с купуването и продаването:"Продаваме тоя или оня, и с парите купувама 2-3 класни попълнения!Ама кои са тия две-три попълнения, които струват колкото един футболист и са и класни на всичкото отгоре-пълно мълчание по въпроса, но клишето си върви и не се изтърква.Така е и с Президента на БФС, така и с треньора на Националния, като за втория по-има предложения, но и там клишето си стои-треньор-чужденец и толкова.Сякаш чужденецът е някаква панацея.Ми да си внесем и шеф на БФС чужденец, ако това е решението на нещата!
Кой, кой? Не знам за име. А и всеки, помирисал властта може да злоупотреби с нея. На първо време да се реорганизира БФС и да стане по-демократична. След това, обществен контрол! Това задължително. По какъв начин би могло да се осъществи не знам. Но съм сигурен, че може. На върха на БФС да има хора-технократи, а не просто спортисти със съмнителни дипломни. Да разбират от право и бизнес. И изборът им да се осъществява прозрачно и справедливо. Ми общо взето, това е. И друго може да се измисли. Но определено футболист начело на БФС не става.