ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 01:51

noi написа:
kolokolo написа:TristaNNN , Тракторисни ,Дървосекачи , Жилещи , Беверенци и всякакви слабаци ги опазиха вашите "добри" футболисти .
"Добрите" съдии са по-трудни за опазване , така станахте евроидиоти . ф.к.Дузпа -3дузпи за 4 мача в Бг и 0дузпи за 6 мача в Европа . ;)

Колега, то всяка година ги гледаме и едните и др какви ги вършат по Европа-та

Не разваляй магията :lol: :lol: :lol: И Цска искат да забравят резилите в Европа ( гововим за близкото минало ), ама сега нас сочат с пръст. Остави ги да се порадват, че ги чакат Бешикташ Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 12 сеп 2010 01:56

Има една поговорка "Бий , за да те уважават" това се отнася специално за всички фенове на Славия , Пирин , Локо Сф и други отбори.Когато вашите отбори достигнат успехите на Левски и Цска, тогава ще имате правото да говорите.Мисля , че и в Европа е по абсолютно същия начин срещу "грандовете" се свири винаги с по-голям толеранс.За мача може би имаше дузпа , но и сами се сещате , че дузпата на Литекс можеше да бъде пребита , защото има играч на Цска в наказателното поле.При 2:0 не , че искам да се заяждам , но едва ли щеше да можете да помислите за нещо повече от равен.Затова най-добре да си решите проблемите в отбора , а след това да търсите проблема в някой друг.

lokos

Мнениеот lokos » 12 сеп 2010 01:57

в кой отбор в БГ. са работили наи много съдий след като са сваршили с съдийството???????????? а някой даже още не бяха приключили!!!! имена може ли да ми припомни някой че не ги помня!!!!

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 12 сеп 2010 01:59

Levski_Valencia написа:
noi написа:
kolokolo написа:TristaNNN , Тракторисни ,Дървосекачи , Жилещи , Беверенци и всякакви слабаци ги опазиха вашите "добри" футболисти .
"Добрите" съдии са по-трудни за опазване , така станахте евроидиоти . ф.к.Дузпа -3дузпи за 4 мача в Бг и 0дузпи за 6 мача в Европа . ;)

Колега, то всяка година ги гледаме и едните и др какви ги вършат по Европа-та

Колега,а ти какво очакваш да свършат?Я виж какви ги вършат отборите от Чехия,Полша,Унгария,Румъния,Сърбия и още много от нашата черга!Грешката ни е ,че очакваме прекалено много,имаме самочувствие на футболна сила!И затова и разочарованието е огрмно,същото важи и за националния отбор.За нашите отбори трябва да важи олимпийския принцип,да играем за удоволствие!!!

Не брато,трябва аз и ти да се събудим,да седнем на една маса,да пием по 5 бири и да направим нещо за шибания ни умрел футбол!!!Така или иначе на всички ни е ясно,че това никога няма да стане или поне всички фенове на всички отбори даваме подобни сигнали от 20 години вече...Та кво викаш за дузпата на Дедо Боре срещу нас? :mrgreen:

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 12 сеп 2010 02:00

lokos написа:в кой отбор в БГ. са работили наи много съдий след като са сваршили с съдийството???????????? а някой даже още не бяха приключили!!!! имена може ли да ми припомни някой че не ги помня!!!!

И даже миналата година,на домакинските мачове им раздаваха подаръци...Та дори и на четвъртия съдия и дежурният секретар!!!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Заслужават ли подкрепа, червените ни опоненти?

Мнениеот kireto2 » 12 сеп 2010 02:04

Преди около една година в Гонг.бг прочетох това
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=104627
Тогава всички ни се подиграваха, но...... колелото отново се завъртя! Аз питам, според вас от ръководството на Левски, трябва ли да подкрепят ЦСКА за извънреден конгрес на БФС? Или да постъпят, както червените преди една година?

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 12 сеп 2010 02:04

Колега, то всяка година ги гледаме и едните и др какви ги вършат по Европа-та[/quote]
Колега,а ти какво очакваш да свършат?Я виж какви ги вършат отборите от Чехия,Полша,Унгария,Румъния,Сърбия и още много от нашата черга!Грешката ни е ,че очакваме прекалено много,имаме самочувствие на футболна сила!И затова и разочарованието е огрмно,същото важи и за националния отбор.За нашите отбори трябва да важи олимпийския принцип,да играем за удоволствие!!![/quote]

Не брато,трябва аз и ти да се събудим,да седнем на една маса,да пием по 5 бири и да направим нещо за шибания ни умрел футбол!!!Така или иначе на всички ни е ясно,че това никога няма да стане или поне всички фенове на всички отбори даваме подобни сигнали от 20 години вече...Та кво викаш за дузпата на Дедо Боре срещу нас? :mrgreen:[/quote]
Да ти кажа честно,нямам спомен за тази дузпа!Припомни ми годината и резултата,ако обичаш!Да не би да е било 1995 година,преди Боримиров да отиде в Германия,а ти да бъркаш,че е след 2003,когато се върна?
Последна промяна от Levski_Valencia на 12 сеп 2010 02:10, променено общо 1 път.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 12 сеп 2010 02:06

Много силна ни е омразата брато във футболен план за да можем да се обединим!Ние ви мразим,вие ни мразите,ние сме и с пресни рани..Трябват лидери,трябват силни хора,които да ни обединят,ей така по форумите още сто години да имаме единствено ще си доказваме,че сме не народ,а стадо..Ма белкем се намерят силни личности по върховете,които да консолидират масата фенове от всички отбори...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Заслужават ли подкрепа, червените ни опоненти?

Мнениеот Middlesbrough » 12 сеп 2010 02:13

не заслужават нищо ;]
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 12 сеп 2010 02:15

Това ви е шампионския сезон,ако не се лъжа...Прословутата продадена титла от черепа и началото на синята приказка..Бихте с дузпа за симулация на Борето с 1:0 ;)

Върни се в “ЦСКА”