ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Re: о

Мнениеот miros » 12 сеп 2010 01:32

TristaNNN написа:Човекът ти казва, че съдията е ощетил и двата отбора :!: Примерът ти с крошето не се вписва в мнението/ята, нито пък е в тон с темата :?

[offtopic]От Вакарел си, викаш Изображение[/offtopic]

Примерът се връзва,но щом не ти е ясно и на теб ще обясня.
Кон за кокошка.Така става ли ти по ясно?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Мнениеот Levski_Valencia » 12 сеп 2010 01:32

kolokolo написа:Adramelech ,отегли се в обора ,твоят дом и остави хората да си говорят.
Levski_Valencia ,нагло лъжеш дори за лефскар , научи се да пишеш първо . ;)

Точно ти да ми казваш,че трябва да се науча да пиша,звучи,меко казано, смешно!А и това,доколкото знам,не е клуб по литературно четене и правопис!Целта на форумите е съвсем друга.Но,защо ли си губя времето да ти обяснявам...Между другото,виж си поста на 12 страница.Само да те светна,пише се държава,а не даржава!!!
Последна промяна от Levski_Valencia на 12 сеп 2010 01:38, променено общо 1 път.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 12 сеп 2010 01:33

TristaNNN написа:
Kuco_Pile написа:От началото на сезона НУЛА дузпи за ЦСКА,срещу ДВЕ в тяхна вреда!За *Левски* отсъдени ТРИ дузпи,срещу НУЛА срещу тях...

Познато другари,познато... :)

Гругарю Изображение, какво е виновен Левски, че агрономите не могат да опазят добрите футболисти. Като не могат да ги опазят - ги ритат :x Сега разбра ли откъде са дузпите Изображение

Да съдииски.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 сеп 2010 01:33

kolokolo написа:Adramelech ,отегли се в обора ,твоят дом и остави хората да си говорят.
Levski_Valencia ,нагло лъжеш дори за лефскар , научи се да пишеш първо . ;)

Грухи, кой си ти, че да ми казваш къде да ходя бе?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 12 сеп 2010 01:36

TristaNNN , Тракторисни ,Дървосекачи , Жилещи , Беверенци и всякакви слабаци ги опазиха вашите "добри" футболисти .
"Добрите" съдии са по-трудни за опазване , така станахте евроидиоти . ф.к.Дузпа -3дузпи за 4 мача в Бг и 0дузпи за 6 мача в Европа . ;)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: о

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 01:41

miros написа:
TristaNNN написа:Човекът ти казва, че съдията е ощетил и двата отбора :!: Примерът ти с крошето не се вписва в мнението/ята, нито пък е в тон с темата :?

[offtopic]От Вакарел си, викаш Изображение[/offtopic]

Примерът се връзва,но щом не ти е ясно и на теб ще обясня.
Кон за кокошка.Така става ли ти по ясно?

Стана ми ясно от самото начало. Исках да ти кажа/намекна, че поетичното ти сравнение не се вписва в реалния пейзаж на мача.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 12 сеп 2010 01:41

kolokolo написа:TristaNNN , Тракторисни ,Дървосекачи , Жилещи , Беверенци и всякакви слабаци ги опазиха вашите "добри" футболисти .
"Добрите" съдии са по-трудни за опазване , така станахте евроидиоти . ф.к.Дузпа -3дузпи за 4 мача в Бг и 0дузпи за 6 мача в Европа . ;)

Колега, то всяка година ги гледаме и едните и др какви ги вършат по Европа-та

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 01:46

kolokolo написа:TristaNNN , Тракторисни ,Дървосекачи , Жилещи , Беверенци и всякакви слабаци ги опазиха вашите "добри" футболисти .

Ще ме докараш до сърцераздирателен смях. Примера с Беверен и Жилина беше на мода, ама преди време ;) Вече не е. А знаеш ли кое е по-забавното? Ще ти кажа, ама под секрет :!: [offtopic]Присмял се Куку на Пипи, че му е късо името[/offtopic]

Говорим за добрите през този сезон. Поне такава беше статистиката за дузпите която извади набеденият ти колега. :P
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 12 сеп 2010 01:46

noi написа:

Тея трактористи имат доста по висок коефицент от вас в Европа,Жилещите и Дебрецените пък са играли в един турнир който вие може само по ТВ да го гледате.Просто не сте играли с Дебрецен,Жилина и Бате и за това и не сте отпадали и вие от тях не го ли разбрахте това!!!
А и няма да ти припомням че вие в последните 20 години в Европа не сте постигнали нищо значимо,но това е друга тема
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 12 сеп 2010 01:51

noi написа:

Колега,а ти какво очакваш да свършат?Я виж какви ги вършат отборите от Чехия,Полша,Унгария,Румъния,Сърбия и още много от нашата черга!Грешката ни е ,че очакваме прекалено много,имаме самочувствие на футболна сила!И затова и разочарованието е огрмно,същото важи и за националния отбор.За нашите отбори трябва да важи олимпийския принцип,да играем за удоволствие!!!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Върни се в “ЦСКА”