ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Мнениеот TheClub » 12 сеп 2010 01:03

Спрете! Легнете и спете!
ЦСКА днес се стара да играе футбол, ЛИТЕКС също! Пастата, кекса не толкова. Мачът свърши 1:1! КрАЙ!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 сеп 2010 01:04

miros написа:Дузпата може да се пребие може и да не се пребие.НО грешката си е ваша(реално никой не пречи на Св. Тодоров), че не си я вкархте.А ние сме ощетени(меко казано) от решенията на съдията.Разбираш ли разликата?

Дузпата можело да бъде пребита, ма можело и да не я пребиват. Ми то по тая логика ... що циврите, че не ви дали дузпа? Може и да ви дадат, може и да не ви дадат! А по разните там правилници на ФИФА, УЕФА и кой знае още на кой, при биенето на дузпа, не трябва да има никакъв играч в наказателното освен тоя дето бие и вратаря! Явно щом става дума за ЦСКА обаче ... правилата са други.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 сеп 2010 01:06

kireto2 написа:25 ноември 2009
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=104627
Това да ви е познато, тогава ни се подигравахте, нали?! Бяхме паднали по гръб и вие се радвахте! Това е нашия манталитет-български, господа армейци! Надявам се, този път да не е така, и от ръководството на Левски да ви подкрепят! Но ми се струва, че отново ще бъде "мисията невъзможна"!

Те забравят, но ние не. Тогава бяха оскотели от злоба, сега седнали да ронят - ред сълзи, ред сополи. Съжалявам, че Боби Михайлов е п...а, иначе ако беше мъж, сега прави извънреден конгрес, печели го, и първото нещо след него е да изхвърли тези от "А" група.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 01:06

Roger_Federer написа:
miros написа:
PFC Litex написа:Такива филми в правилника няма, там ясно е записано, че при навлизане в наказателното поле на футболисти преди изпълнение, дузпата се пребива, но в момента просто така ви е удобно да коментирате.

Това, че дузпата не е пребита да не е решение на някой друг, но нали трябва да се реве.

Вместода се води дискусия, че по-умрял мач от този нямаше и че и двата отбора са пълна трагедия, вие сте тръгнали да търсите вината в другите.

Днес Пирин и Локото направиха 10 пъти по-як мач.

На глупав ли се правиш?
Хайде ти да ме бутнеш аз да ти набия кроше и после да кажем че всичко е ок!!!
Справедливо ли е,как мислиш?

Защото не му изнася,затова не коментира.Много дебили има тука,ей!!!Не си бил на мача,тръгнал да коментира някакви глупости.Тоя боклук паста ли е п*тка ли е,и двете е,клошарът с клошар,та този смешник се скъса да свири за селото,но нали трябва да бъдем интересни и орогинални и да си говорим глупости,така е и затова скоро няма да видим голямо първенство.Докато ги има мутрити,оранжевите бфста,скапаните купени журналисти и съдиите нещасници-пръстъпници.

...Не си бил на мача,тръгнал да коментира някакви глупости...

Разби ме Изображение Значи от "г" се е видяло по-добре отколкото на репортажите, а? Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 12 сеп 2010 01:11

PFC Litex написа:
miros написа:
PFC Litex написа:Такива филми в правилника няма, там ясно е записано, че при навлизане в наказателното поле на футболисти преди изпълнение, дузпата се пребива, но в момента просто така ви е удобно да коментирате.

Това, че дузпата не е пребита да не е решение на някой друг, но нали трябва да се реве.

Вместода се води дискусия, че по-умрял мач от този нямаше и че и двата отбора са пълна трагедия, вие сте тръгнали да търсите вината в другите.

Днес Пирин и Локото направиха 10 пъти по-як мач.

На глупав ли се правиш?
Хайде ти да ме бутнеш аз да ти набия кроше и после да кажем че всичко е ок!!!
Справедливо ли е,как мислиш?

Казах си мнението, но е явно, че ти е трудно да четеш мнения, какво съм споделил върни се назад в темата и ще разбереш, не мисля да ставам латерна.

Пак те питам:На глупав ли се правиш?
Твоето мнение е,че съдията е ощетили и двата отбора.
Аз пак ти казвам:Ти ме буташ,аз ти ударям кроше.И после и двамата сме ощетени.
Ако не можеш да разбереш или не искаш е за твоя сметка,но недей да се опитваш да обедиш някой,че съдията не повлия на изхода на мача.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 12 сеп 2010 01:12

Има разлика в дълговете...Отборите на запад дължат на банки и кредитори,а Цска дължи на отбори,футболисти,мениджъри,енерго,водоснабдяване и т.н Реал Мадрид преди 4 години си ипотекира стадиона,но си оправи задълженията.Опа,извинявам се,вие и стадион нямате...[/quote]
Част от задълженията са платени другите са разсрочени пък и ние феновете вина за тях нямаме на теб харесали ти да участваш там където не си заслужил на терена и то не просто незаслужил 16 точки разлика.Сигурен съм че си обичаш отбора много ама бъди и обективен ако ЦСКА е във В група да не мислиш че футбола ще ни е по добър напротив колкото по силни отбора толкова по добре ако не идва Тампере и се качваш на ските нали. ;)[/quote]
След отнетия лиценз,Левски нямаше как да откаже участие в Шамп.Лига,защото го грозеше изваждане от евротурнирите за поне 3 години!Не ми казвай,че ако беше обратното,Цска щеше да откаже...Не искам Цска във В група,нито дори и в Б,но това е единственият ви шанс.Имам много приятели от Цска,баща ми също е цесекар и на моменти ми става гадно,като гледам как се мъчите!Но след 2 години,като се върнете в А група,ще сте пречистени,може ида не станете шампиони,но ще сте пречистени...
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 сеп 2010 01:13

zavinagicska написа:
Alex написа:
batmanlive написа:стига бе ,дръжте се като мъже,правим равен с шампиона,имало дузпа,нямало дузпа,на дузпи ли ще чакаме,тоя Шеридан цял мач един удар няма,егати дървото,да не говорим за този измислен треньор,този смешко няма място в цска.

най-сетне едно нормално мнение.
и Левски миналата година така си мрънкаха за мача с Литекс и още много други (не броим случая с черно море - там си ги заклаха нарочно).
иначе е много яко да си имаш някой виновен срещу, когото да си изливаш злобата и да го виниш за собствените си проблеми.....

Абе ние знаем че си имаме проблеми никой неказва че сме извънземни имаме липса на много постове обаче второто бяхме по добрия отбор, а и дузпа си имаше дай я както даде на литекс това е. Можеше и ние да я изпуснем.

Добре, де, виж в Бг как всички се сриват под обществения натиск, ако щеш национален по футбол, ако щеш други примери много. Тоя съдия цяла седмица го плашат, че някой ще влезе на терена и ще извади отбора. Той не свири против или срещу ЦСКА, той свири умрял от страх. Ако говорим за грешки, трябваше да се пребие дузпата на Литекс и при един гол, сега въобще нямаше и да знаем, че ЦСКА можели и да играят със желание.

И не мога да приема хора от БФС (без значение от Левски или ЦСКА) да казват, ако тоя не си тръгне, аз напускам, защото някой съдия ги ядосал (А Емо си беше ядосан една седмица предварително). Това, ако тоя не си тръгне, значи, че отборите могат да оказват страхотен натиск върху съдиите - то е ясно, че Емо няма да си тръгне, но ако ядосате някой клуб.... айде, вратата, багажа......
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 12 сеп 2010 01:13

От началото на сезона НУЛА дузпи за ЦСКА,срещу ДВЕ в тяхна вреда!За *Левски* отсъдени ТРИ дузпи,срещу НУЛА срещу тях...

Познато другари,познато... :)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 12 сеп 2010 01:14

kireto2 написа:25 ноември 2009
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=104627
Това да ви е познато, тогава ни се подигравахте, нали?! Бяхме паднали по гръб и вие се радвахте! Това е нашия манталитет-български, господа армейци! Надявам се, този път да не е така, и от ръководството на Левски да ви подкрепят! Но ми се струва, че отново ще бъде "мисията невъзможна"!

+1 Нямам какво друго да кажа,там ни отнеха титлата,а престъплението във Варна да отменят автогол на вратаря за купата го оставям без коментар :!: :!: :!: :!:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 12 сеп 2010 01:18

Веднага отговарям на кретените от съседния форум защо нямаше дузпа-просто наще момчета си бяха вързали бутонките.
Новото правило на ФИФА,УЕФА,НАСА,ФБР и др. пада ти обувката и дузпа.Опомнете се господа рогати колко сте жалки.
За 6 кръга имаме получени 3-4 червени картона,няколко дузпи срещу нас и изведнъж казвате,че ни помагат.Марш в обора да преживяте.

Върни се в “ЦСКА”