ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Мнениеот stannn » 12 сеп 2010 00:47

Levski_Valencia написа:
kolokolo написа:ЗАкриване на БФС и Лефски е единственото спасение за БГ футбола .
Шефовете се усетиха че без война с мафията , гаврата ще продължи .
Фенчетата също трябва да се светнат .

Какво общо има Левски,вие играхте срещу...Литекс ?!!А ако се закрие федерацията,няма как да спасиш футбола,лигата може да организира вътрешното първенство,но пред Европа и света ни представлява федерацията!Така че,няма да има и футбол.Единственото спасение за българския футбол е;-изваждане на Цска от А група ,заради нелегалния лиценз и започване на чисто,от В група.Това е най-добрият вариант ,и за вас и за Бг футбола!

Ако ние сме за В група и вие трябва да дойдете с нас. При нас поне не е доказано, че сме играли в наредени мачове. Питай Гибона дали не си е признал за нареден мач на Левски.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 сеп 2010 00:47

Съдията беше много слаб и ощети и двата отбора така е.И признай,че когато ни отрязаха във Варна за купата повечето от вас изпаднаха в делириум,а по този начин ни лишиха от почти сигурен трофей.Така че не се впрягай толкова кой какво пише.Винаги сини ще се радват на нещастието на червени и обратното.

[/quote]
Ми то последно време на това се радваме и двата отбора:на нещастието на другия!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 00:48

stannn написа:За мен всичко беше ясно още преди началото на мача. Няма как да се пише по сайтовете, че тоя ще свири и виждаш ли по една случайност точно него избраха. Който каже, че не е подпирал Литекс значи явно му е време за хапчетата. И дано това е краят на това управление. Някой хора много ревяха против Батето, но по негово време такива неща почти нямаше. Абсолютно безобразие.

Е да, прав си. Нямаше точно такива неща, но за сметка на това имаше "велизарки". И за друго си прав - на всички ни липсва Батето. Няма го човекът-смях. Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 12 сеп 2010 00:48

bobby198 написа:ЦСКА трябва да бъде прекръстен на ФК Дузпа, тъй като явно червените не могат да вкарат гол по друг начин. Яловите армейци вече играят не за победа, а да си просят наказателни удари, с които да компенсират слабото си нападение и калпава лятна селекция.

Тази вечер срещу Литекс половин дузина армейци се пробваха да си спечелят дузпа, такава не получиха и сега съдията ще им е виновен, че за цял мач създадоха две положения пред оранжевата врата.

За капак дори спортно-техническият директор Емил Костадинов слезе на пистата в края, за да "убеди" Стефан Спасов да свири наказателен удар в полза на отбора му. Отделно от това цяла седмица червените реваха срещу назначението на Пастата за рефер тази вечер, сега ще оправдаят хикса си срещу шампионите с дузпите, които пернишкият съдия не им е дал.
[center]Изображение[/center]

Само погледни кой отбор е изпълнил най много дузпи до момента в А група.

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 12 сеп 2010 00:48

stannn написа:От край време си мисля, че Вальо Михов е човека който може да оправи футбола ни. Защо той да не е Президент на БФС-то. И да се изритат всички собственици от там.

За В.Михов съм съгласен и Аз.Но поважно е и тези около него да не са маскари-това ще е по трудното.И какво подяволите правят президентите във изпълкома????

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 12 сеп 2010 00:49

Не се ли вижда. Поръчват си съдии.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Мнениеот bobby198 » 12 сеп 2010 00:49

zavinagicska написа:
bobby198 написа:ЦСКА трябва да бъде прекръстен на ФК Дузпа, тъй като явно червените не могат да вкарат гол по друг начин. Яловите армейци вече играят не за победа, а да си просят наказателни удари, с които да компенсират слабото си нападение и калпава лятна селекция.

Тази вечер срещу Литекс половин дузина армейци се пробваха да си спечелят дузпа, такава не получиха и сега съдията ще им е виновен, че за цял мач създадоха две положения пред оранжевата врата.

За капак дори спортно-техническият директор Емил Костадинов слезе на пистата в края, за да "убеди" Стефан Спасов да свири наказателен удар в полза на отбора му. Отделно от това цяла седмица червените реваха срещу назначението на Пастата за рефер тази вечер, сега ще оправдаят хикса си срещу шампионите с дузпите, които пернишкият съдия не им е дал.
[center]Изображение[/center]

Само погледни кой отбор е изпълнил най много дузпи до момента в А група.

Знам ;)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 сеп 2010 00:50

sixtynine написа:Интересно щяхте ли да "питате" ако я беше вкарал..

Аз да защото обичам обективността и не съм кон с капаци.
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 сеп 2010 00:51

stannn написа:
Levski_Valencia написа:
kolokolo написа:ЗАкриване на БФС и Лефски е единственото спасение за БГ футбола .
Шефовете се усетиха че без война с мафията , гаврата ще продължи .
Фенчетата също трябва да се светнат .

Какво общо има Левски,вие играхте срещу...Литекс ?!!А ако се закрие федерацията,няма как да спасиш футбола,лигата може да организира вътрешното първенство,но пред Европа и света ни представлява федерацията!Така че,няма да има и футбол.Единственото спасение за българския футбол е;-изваждане на Цска от А група ,заради нелегалния лиценз и започване на чисто,от В група.Това е най-добрият вариант ,и за вас и за Бг футбола!

Ако ние сме за В група и вие трябва да дойдете с нас. При нас поне не е доказано, че сме играли в наредени мачове. Питай Гибона дали не си е признал за нареден мач на Левски.

Напротив, вие с Литекс сте единствените отбори, публично признали, че сте играли в уговорени мачове. Какъв Гибон бълнуваш, я питай Стилян Петров. Стилян Петров пред "Меридиан мач": "Предварително беше ясно как ще свършат мачовете ни с Литекс за купата и първенството през 1999 година".
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 12 сеп 2010 00:52

, а?
Или не, понеже са ви удобни?[/quote][/quote] Две години ви подаряват лиценз за А група,а сега ,на нас ни били удобни...Смените ли ги,догодина сте при Ботев,със сигурност!
Айде стига с тая изтъркана плоча бре на запад какви задължения имат всички отбори що не играят във В група, ами вие нали играхте вместо нас след заслужентата ни титла в шампионска лига и какво, тогва Господ ви показа че отсъжда на вски му полагащото се така че не се смей а се кръсти да не ви стига.[/quote]
Има разлика в дълговете...Отборите на запад дължат на банки и кредитори,а Цска дължи на отбори,футболисти,мениджъри,енерго,водоснабдяване и т.н Реал Мадрид преди 4 години си ипотекира стадиона,но си оправи задълженията.Опа,извинявам се,вие и стадион нямате...
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Върни се в “ЦСКА”