ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Мнениеот dodo7271 » 12 сеп 2010 00:31

zavinagicska написа:Абе искам да попитам всички анти ЦСКА тука могат ли да се закълнат в нещо и да кажат че нямаше поне една дузпа за ЦСКА тая вечер. То за това после идва я Жилина, я Бате я Дебрецен и те прави за смях. От такова съдииство не печели никой, ние си имаме наще проблеми като клуб за което ние феновете нямаме вина ние си ги знаем, но днес момчетат играха по добре и заслужаваха поне да се свири реално.

Имаше дузпа за ЦСКА, спор няма. Както и дузпата на Литекс трябваше да се пребие, както и имаше дузпа за Сливен при 1:0, както и картон за Акуаро (втори). Както и преди една година Левски поиска смяна на ръководството на БФС и на съдийската комисия пак заради мач с Литекс, обаче тогава ни заливахте с помията си и злобата си.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 12 сеп 2010 00:33

PFC Litex написа:
miros написа:Питам,какво искаш бе наглец?
Питам колко дузпи не свириха за ЦСКА?

Хайде да коментираме ситуациите в тяхната последователност, ок?
Първото положение за дупза нашия защитник игра с топката пръв, втората ситуация е дузпа.

А ти ще отговориш ли трябваше ли дузпата да бъде пребита без значение същата дали е вкарана?

Дузпата може да се пребие може и да не се пребие.НО грешката си е ваша(реално никой не пречи на Св. Тодоров), че не си я вкархте.А ние сме ощетени(меко казано) от решенията на съдията.Разбираш ли разликата?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 12 сеп 2010 00:35

Защо тия драми стават след мачове на грандовете с Литекс :?: :!: ЗАЩО ПИТАМ АЗ?!Попитайте някой левскар за мача миналата есен на Герена,където съдийската мафия се подигра тотално с Левски и Николай Лекето избута Литекс до равния... :evil: :evil: :evil:

Твърдо съм зад Емо Костадинов за нов конгрес и евала на Венци Живков,човека си им го каза на всичките,левскар съм ама ми направи впечатление,това е от мен ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Reckless

Мнениеот Reckless » 12 сеп 2010 00:36

miros написа:
PFC Litex написа:Защото в 28-та минута съдията не преби дузпата ли и че в 77-мата вместо втори жълт на Акуаро той даде картона на Янчев, а фала беше направен от италианеца,

Иначе и аз съм за смяна на това БФС,

Питам, трябва ли да се пребие дузпата или не?

Изображение

Питам,какво искаш бе наглец?

Според мен за червените не се свириха около 14 дузпи. А иначе имат право да навлизат в наказателното поле при изпълнение на дузпа, защото все пак са ЦСКА, не са някой "селски" отбор :)

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 12 сеп 2010 00:36

Хайде споко вече-шефа на СК щял да си подаде оставката във вторник. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Предлагам Стефан Орманджиев за поста :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ред е на Б.Михайлов-на негово място предлагам Венци Живков.Какво култово изказване само тази вечер

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 сеп 2010 00:36

eelche написа:Защо тия драми стават след мачове на грандовете с Литекс :?: :!: ЗАЩО ПИТАМ АЗ?!Попитайте някой левскар за мача миналата есен на Герена,където съдийската мафия се подигра тотално с Левски и Николай Лекето избута Литекс до равния... :evil: :evil: :evil:

Твърдо съм зад Емо Костадинов за нов конгрес и евала на Венци Живков,човека си им го каза на всичките,левскар съм ама ми направи впечатление,това е от мен ;)

Бе мани тия пак ще ги правят шампиони със съдиите бе!Спомням си тогава,когато ви вкараха втория гол накрая,Муши(май той беше) при подаването направи нарушение!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 00:37

kolokolo написа:ЗАкриване на БФС и Лефски е единственото спасение за БГ футбола .
Шефовете се усетиха че без война с мафията , гаврата ще продължи .
Фенчетата също трябва да се светнат .

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 12 сеп 2010 00:38

Reckless написа:
miros написа:
PFC Litex написа:Защото в 28-та минута съдията не преби дузпата ли и че в 77-мата вместо втори жълт на Акуаро той даде картона на Янчев, а фала беше направен от италианеца,

Иначе и аз съм за смяна на това БФС,

Питам, трябва ли да се пребие дузпата или не?

Изображение

Питам,какво искаш бе наглец?

Според мен за червените не се свириха около 14 дузпи. А иначе имат право да навлизат в наказателното поле при изпълнение на дузпа, защото все пак са ЦСКА, не са някой "селски" отбор :)

Интересно щяхте ли да "питате" ако я беше вкарал..
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 сеп 2010 00:38

dodo7271 написа:
zavinagicska написа:Абе искам да попитам всички анти ЦСКА тука могат ли да се закълнат в нещо и да кажат че нямаше поне една дузпа за ЦСКА тая вечер. То за това после идва я Жилина, я Бате я Дебрецен и те прави за смях. От такова съдииство не печели никой, ние си имаме наще проблеми като клуб за което ние феновете нямаме вина ние си ги знаем, но днес момчетат играха по добре и заслужаваха поне да се свири реално.

Имаше дузпа за ЦСКА, спор няма. Както и дузпата на Литекс трябваше да се пребие, както и имаше дузпа за Сливен при 1:0, както и картон за Акуаро (втори). Както и преди една година Левски поиска смяна на ръководството на БФС и на съдийската комисия пак заради мач с Литекс, обаче тогава ни заливахте с помията си и злобата си.

Айде сега за да не останете длъжници,ни заливате с помия тия 2 месеца във форумите!Ма то на българите нали ни е толкоз пипето!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 12 сеп 2010 00:39

За мен всичко беше ясно още преди началото на мача. Няма как да се пише по сайтовете, че тоя ще свири и виждаш ли по една случайност точно него избраха. Който каже, че не е подпирал Литекс значи явно му е време за хапчетата. И дано това е краят на това управление. Някой хора много ревяха против Батето, но по негово време такива неща почти нямаше. Абсолютно безобразие.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”