ЦСКА - Литекс - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фенове на стадиона
Абе вие сте луди..на националите пишеше че има 6-8хил ,а при всички случай имаше дооооооста повече хора...
Доста публика имаше и на стадиона! Бройте и тях...
[offtopic]Само мен ли ме отврати коментатора? как видя, че има дузпа, а не видя, че преди това ЦСКА отне топката с фал, който не беше свирен? Как пък баш съдията е виновен, че ЦСКА не можа да бие? Нека е пристрастен колкото си икса, но поне на черното да не казва бяло! Но за тоя нещастник няма анти-теми, а за Борис Касабов който е много по-добър се плюе постоянно....[/offtopic]
[offtopic]Само мен ли ме отврати коментатора? как видя, че има дузпа, а не видя, че преди това ЦСКА отне топката с фал, който не беше свирен? Как пък баш съдията е виновен, че ЦСКА не можа да бие? Нека е пристрастен колкото си икса, но поне на черното да не казва бяло! Но за тоя нещастник няма анти-теми, а за Борис Касабов който е много по-добър се плюе постоянно....[/offtopic]
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Значи преди е нямало хора на мачовете на ЦСКА не заради бойкота както се опитват да го изкарат, а заради скъпите билети.
-
- Контакти:
urbano написа:Значи преди е нямало хора на мачовете на ЦСКА не заради бойкота както се опитват да го изкарат, а заради скъпите билети.
Е то това е ясно

- el pipita
- Контакти:
V1peR написа:ей смешници ... кво говорите тъпотий бе ... левскарете немащи работа , да си четат техния форум ...
Литекс се гъзел ... добре ,че е тоя скапаняк Спасов , та да дава дузпи срещу ЦСКА , а на ЦСКА дузпи да не дава ... макар и сто процентови ...
Да речеме ,че срещу Нелсън нема дузпа , то срещу Тибони е сигурна ... ама така е , да подарим една точица на ловчанлий , че може да им е ценна
Райс Мболи е човека ! с тази игра , и по нормални Съдий - ще има победи в Европа !!!! само ЦСКА
не забравяш че сте 9ти, какви победи в Европа? Имате късмет че Тоди не вкара дуспата,защоото съвсем друг мач ставаше..
една е истината Литекс бяха яко подпряни от Пастата неможе никой да ме обеди в противното,при гола им атака им почна от фала на Николов без топка срещу Нелсън,при дуспата фала трябваше да се сфири много по рано щот бутуша го дърпаше от началото а за тибони не коментирам то само се видя че е чиста дуспа.Ето затова няма да има силен Национален отбор и ше бадаме от всякакви дървари,трактористи и некви други неизвесни който са ни под нивото.
wade3 написа:една е истината Литекс бяха яко подпряни от Пастата неможе никой да ме обеди в противното,при гола им атака им почна от фала на Николов без топка срещу Нелсън,при дуспата фала трябваше да се сфири много по рано щот бутуша го дърпаше от началото а за тибони не коментирам то само се видя че е чиста дуспа.Ето затова няма да има силен Национален отбор и ше бадаме от всякакви дървари,трактористи и некви други неизвесни който са ни под нивото.
Изглежда, че никой не може да те научи или не те е научил да пишеш правилно. Това се отнася за много от хората, които пишат в този форум. Жалко е да гледам и тъпи футболисти, и треньори, които не могат дори да говорят правилно. Срещу Нелсън имаше дузпа, но срещу Тибони нямаше. Много са смешни всички хора от грандовете левски и ЦСКА.Когато не им дадат дузпа и веднага плюят, но когато им дадат смешна дузпа започват да говорят как са професионалисти и не коментират съдията.
- blue magic
- Контакти:
Още преди мача се създаде истерия от страна на ЦСКА срещу този съдия - а целта бе съвсем прозаична: да се въздейства психически върху него преди мача, а при негативен резултат той да излезе виновника. Така и стана. При спорни положения, които в никакъв случай не са стопроцентови, а от типа "може да даде, а може и да не даде", се нададе такъв вой - чудо невиждано! Защото и Литекс можеха да имат претенции за удър на Шеридън срещу Пламен Николов без топка (което се видя по телевизията). Но поне Гьоре се държа достойно, а не виеше фалцетно като оня клоун Венци Живков или треперещия Емо Костадинов, който сутринта призна че е уредил да не взимат лиценза на ЦСКА заради дълговете.
А напоследък по пристрастен коментатор не е имало по ПРОбг!
А напоследък по пристрастен коментатор не е имало по ПРОбг!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
HardWork написа:Смърт за всички съдии, и всички в БФС!
Нали

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Re: ЦСКА-Литекс
А какво ще кажете за навлезлия в наказателното поле играч на ЦСКА по време на изпълнението на дузпата за Литекс ? Съдията не си ли затвори очите в полза на червените ?