ЦСКА - Литекс - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-Литекс
0-3 за шампиона 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
- messi7
- Контакти:
1-1 или 1-2. Литекс е с класа над недоразумението, дето е сега Цска. Особено с Любо Пенев ще им е мн трудно на армейците. Доде се сработят футболистите гледани по нета ще има доста врее. То и да се обиграят все същия... Добре че взеха 1,2 що-годе свестни. 

- nasko fena
- Контакти:
messi7 написа:1-1 или 1-2. Литекс е с класа над недоразумението, дето е сега Цска. Особено с Любо Пенев ще им е мн трудно на армейците. Доде се сработят футболистите гледани по нета ще има доста врее. То и да се обиграят все същия... Добре че взеха 1,2 що-годе свестни.
Още едно" Уникално" изказване

Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!
Даниел Младенов написа:0-0 и 2 отбора ще са достатъчно предпазливи да не загубят
успех
И аз така мисля- 0:0.Литекс попринцип играят трудно като гости на ЦСКА,а и двата отбора не си вкарват много голове попринцип.Затова си мисля,че мачът е X.Ако някой от двата отбора се добере до победата,няма да е с повече от 1:0

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Страхотна атака
според коментатора на мача имало нещо гнило преди това в полето на Литекс ....бензина на рейса им бил нелигитимен и не са се изкъпали правилно...Ае..писна ми от журналисти утрепки.....
иначе страхотна контра на литекс
иначе страхотна контра на литекс
Фенове на стадиона
Колко фенове има на мача ЦСКА-ЛИТЕКС според мен са около 3000 по телевизията която дава мача казаха 6000-7000 явно на коментатора на тази телевизия трябва да му купят очила
- messi7
- Контакти:
nasko fena написа:messi7 написа:1-1 или 1-2. Литекс е с класа над недоразумението, дето е сега Цска. Особено с Любо Пенев ще им е мн трудно на армейците. Доде се сработят футболистите гледани по нета ще има доста врее. То и да се обиграят все същия... Добре че взеха 1,2 що-годе свестни.
Още едно" Уникално" изказванеНе ми стана ясно Л.Пенев ще играе ли та ще ни е толкова трудно
и за кого е добре че сме взели 1,2свестни играчи.За нас,за теб или за твоето отборче е добре
Я ни поясни малко ако обичаш да не остане гласът ти глас във пустиня......
Еми гледай какво става на мача и после думай колко ми е уникално изказването.

- Captain Stottlemeyer
Re: Фенове на стадиона
sofia13 написа:Колко фенове има на мача ЦСКА-ЛИТЕКС според мен са около 3000 по телевизията която дава мача казаха 6000-7000 явно на коментатора на тази телевизия трябва да му купят очила
Какво ти пука?! По-важно е, колко ще бъдат след 70-та минута!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: Фенове на стадиона
Сектор Г е прилично пълен. Дадоха кадри преди малко от него. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !