VI кръг - Академик-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: VI кръг - Академик-СЛАВИЯ

Мнениеот slavia_forever » 11 сеп 2010 20:40

Не съм се радвал скоро на нищо от моя отбор, дори и от победите. Ако Славия иска да започне да радва феновете си и да върне хората по трибуните, нека бие следващия кръг ЦСКА. Тогава вече ще имаме основание да бъдем радостни и оптимисти. Но с тази игра, като днес първото полувреме и с Велев начело не вярвам. Ако човек не гледа само победата, а види реално как се играе на терена и срещу какви отбори ще си отговори.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 сеп 2010 21:19

slavia_forever написа:Не съм се радвал скоро на нищо от моя отбор, дори и от победите. Ако Славия иска да започне да радва феновете си и да върне хората по трибуните, нека бие следващия кръг ЦСКА. Тогава вече ще имаме основание да бъдем радостни и оптимисти. Но с тази игра, като днес първото полувреме и с Велев начело не вярвам. Ако човек не гледа само победата, а види реално как се играе на терена и срещу какви отбори ще си отговори.

По- добре не зная как би могло да се коментира ( не съм гледал мача) .
П. П. Въпреки всичко аз се надявм другия кръг да победим! Макар, че си оставам в графата вярващ песимист. Само Славия :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 12 сеп 2010 01:50

Божов е един изключително добър футболист макар и на солидна възраст!Той на тренировки не е ходил ,за да си кара ски ,а е един от най-добрите в първенството . (Правете си сметка какво ни е първенството) Сега слабият ЦСКА ще трябва да го вдигаме на крака със загуба...
Славия София

Потребителски аватар
lafsho
Контакти:

Мнениеот lafsho » 13 сеп 2010 10:30

Не вярвам да ги вдигате на крака,Божов не ги обича,ще ги накаже,споко ;)
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!

Върни се в “Славия”