Барселона - Еркулес 11 септември 19 часа 2 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Барселона - Еркулес 11 септември 19 часа 2 кръг
Само едно ще кажа той Меган е написал горе долу другото ПЕП КВО ПРАИШ ПО ДЯВОЛИТЕ ?????? ТАЯ ЗАГУБА Е ЧИСТО НА ТОЯ ФРОЛ !!!

Офтопик:
Еркулес шампион!!! 
-
Blue_Girl
- Контакти:
Честита победа на новака Еркулес.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
ЕВАЛА НА (Х)ЕРКУЛЕС! Изнесоха истинска лекция на Камп Ноу и показаха как трябва да се играе срещу нас! Показаха как с владеене на топката от 23% можем да бъдем победени!
Ама хубав "разгром" с 5-6:0 се получи, а?! Сега видяхте ли защо не трябва да се подценява съперника, независимо как се казва той и независимо колко непретенциозен е той?! Сигурен съм, че играчите ни са си мислили като нас феновете - "а тия ще ги разгромим лесно, няма сми да се напрягаме"! Е дано тази загуба да им е за урок и дано тя да ги свали на земята! Може половината ни играчи на терена да са световни шампиони, но това не ни прави непобедими!!!
А Гуардиола е крайно време да си опича акъла! Това не му е първата подобна грешка с подобен експериментален състав, който да губи точки срещу непретенциозни съперници! Крайно време е да разбере, че експерименти се правят по време на подготовката и по време на контролите, не по време на официалните мачове!!!
Ама хубав "разгром" с 5-6:0 се получи, а?! Сега видяхте ли защо не трябва да се подценява съперника, независимо как се казва той и независимо колко непретенциозен е той?! Сигурен съм, че играчите ни са си мислили като нас феновете - "а тия ще ги разгромим лесно, няма сми да се напрягаме"! Е дано тази загуба да им е за урок и дано тя да ги свали на земята! Може половината ни играчи на терена да са световни шампиони, но това не ни прави непобедими!!!
А Гуардиола е крайно време да си опича акъла! Това не му е първата подобна грешка с подобен експериментален състав, който да губи точки срещу непретенциозни съперници! Крайно време е да разбере, че експерименти се правят по време на подготовката и по време на контролите, не по време на официалните мачове!!!

Barcelona - Mes que un club
Мдаааа, и срещу Атлети на Калдерон да излязат така безгрижно, че да отнесат осмица... Поне дойде в добро време тая загуба, да разберат, че не всички излизат с почти свалени гащи срещу тях.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
За малко да познаеш.Middlesbrough написа:Аз лично очаквам убедителна победа 6-0 Меси 3 Вия 2 Пике 1
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Черно тото...
И аз го играх 2.. сега ще гушна хилядарка
Доволен съм!
И аз го играх 2.. сега ще гушна хилядарка
Като сложим подценяването от страна на каталунците, някои треньорски грешки на Гуардиола, и добавим, сто процентовата резултатност на гостите до втория гол(напрактика с два точни удара, стана 0:2), смятам,че резултатът е справедлив. Но искам да напомня, че през сезон 2008/2009(т.е. годината в която Барселона спечели шестте купи),каталунците в първия кръг загубиха като гост с подобна слаба игра от Нумансия с 0:1, но после играчите си влезнаха в ритъм и направиха най-успешния сезон в историята на отбора. 
- shamana1912
barca4ever написа:Много слабо полувреме Дано второто нещата си дойдат на мястото,
Дойдоха си...0:2

maldin1 написа:За малко да познаеш.Middlesbrough написа:Аз лично очаквам убедителна победа 6-0 Меси 3 Вия 2 Пике 1![]()
Никога не съм бил привърженик на големите изхвърляния преди мач, а тия ако не ги бием с 5-6 гола за де сме тръгнали и тем подобни! Чак 6 не, но спокойно можеже да е 3 или 4:0 ама за Херкулес