Б Група VI кръг

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Б Група VI кръг

Мнениеот msm » 11 сеп 2010 19:31

Топчооо написа:Етър бие 2-1 моя грешка.....можеби загубата на Вихрен с 1-3 у дома от Спортист е изненадата в този кръг !!!

Още една Чавдар БСл 0-1 Банско .

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 11 сеп 2010 19:38

Директно инфо от дербито на кръга на Източната "Б" група Спартак Пд-Черноморец Балчик 0:0 добър мач имаше доста голови положения по 5 и за двата отбора като Черноморец уцели две греди. Определено и двата отбора явно ще се борят за влизане в "А" група.
Изображение

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 11 сеп 2010 20:26

Пирин ГД в А група няма да влезе...много посредствен отбор, който днес не надигра Ботев в нищо! Селската им публика няма равна - най-каруцарските псувни в България!

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 11 сеп 2010 20:39

botev1921 написа:Пирин ГД в А група няма да влезе...много посредствен отбор, който днес не надигра Ботев в нищо! Селската им публика няма равна - най-каруцарските псувни в България!

Някой да е казал че Пирин има цел А група????? Млади момчета 90,91 набор играят почти за без пари но показват характер и съм сигурен че в Гоце Делчев няма кой да вземе 3 точки.Не съм бил на мача но щом Ботев Враца са паднали от посредствения отбор на Пирин значи и те не са много класен отбор и не стават за А група ;)
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 11 сеп 2010 20:57

Интересно е че имаше футболист на Пирин Гоце Делчев на мача на Спартак Пд -Черноморец Бч какво ли прави тука :lol: :lol: .
Изображение

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 11 сеп 2010 21:03

plovdivchanina написа:Интересно е че имаше футболист на Пирин Гоце Делчев на мача на Спартак Пд -Черноморец Бч какво ли прави тука :lol: :lol: .

Хаха...кой футболист ?? :mrgreen:
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 11 сеп 2010 21:08

Ботев Враца днес падна заради една грешка в защитата и точно в момент, когато голът за Ботев се печеше! Това, че играчите на Пирин играели без пари са пълни глупости...днес пак ми се хвалиха, че при победа взимат по 1000 лева от руския! Това кой става за А група ще се види след 10 кръга, но съм съгласен, че в Гоце Делчев трудно някой ще вземе каквото и да било - публиката нагла, та грозна, стадионът като от Римско време, а полицията още по-нагла! По-голяма глупост от това, че на мачове на Пирин ходят по 5000 души няма...на стадион за 3 как влизат 5 не ми е ясно! Ето днес специално съм броил на око и в централния сектор имаше не повече от 600 човека, да са били още толкова в отсрещния...а според медиите били 3500!

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 11 сеп 2010 21:12

Топчооо написа:
plovdivchanina написа:Интересно е че имаше футболист на Пирин Гоце Делчев на мача на Спартак Пд -Черноморец Бч какво ли прави тука :lol: :lol: .

Хаха...кой футболист ?? :mrgreen:

Ми не знам предполагам някой от контузените гледах ги сега в 7 дни че са двама. Май тоя Атанас Иванов.
Изображение

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 11 сеп 2010 21:43

Даа тоя е от Пазарджик ако не се лъжа и след като си е бил вкъщи е отскочил до Пловдив да гледа дербито на Изток!!!Другия да не е Милен Петракиев :)
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 11 сеп 2010 21:43

botev1921 написа:Пирин ГД в А група няма да влезе...много посредствен отбор, който днес не надигра Ботев в нищо! Селската им публика няма равна - най-каруцарските псувни в България!

Ти ли ми говориш за селяни бе врачански?? По прости хора от врачаните в света няма!
Като са посредствени да ги бяхте били сега си смъркайте лепилото и мълчете! Смешници!
А колко отбора имат по-хубави стадиони в западната Б група а? Май не са много!
Мачкай ПИРИН!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Футбол - България”