Венцислав Велинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Rodn1

Re: Венцислав Велинов

Мнениеот Rodn1 » 16 фев 2009 00:18

emi_cska написа:Нека тук да коментираме играта и мнението ви са синът на Джони Велинов. Интересно ми е дали ще му се даде голям шанс този сезон.

Пифа е тврд титуляр ,втори вратар ще беконо .Не мисля че ще му се даде шанс

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 16 фев 2009 00:23

до колкото чета по медиите, беконо се продава в динамо минк, защо на негово място не играе венци като 2ри вратар, сега не е в групата заради контзията, но си мисля че има шанс
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 00:28

Пушения Бекон искат го пробутат някъде,но още не продаден.Не се знае със сигурност дали ще го натирят на някъде...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 16 фев 2009 00:36

беконо е толкова зле че няма никакъв шанс в ЦСКА, той просто е много слаб, не искам и да го виждам в отбора, за разлика от него венци е юноша на отбора
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 16 фев 2009 00:41

Aз затова предлагам да се забранят негрите в родното първенство.Писна ми от някакви гадни скоро слезнали от палмите маймуни които идват в БГ за да висят по дискотеките....

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 00:42

Той Беконо и без това не се вижда -поне на тъмно е така :lol: :lol: :lol: -а за Велинов,чичо ти Митко едва ли ще му гласува доверие :?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 фев 2009 00:50

Абе Беконо меконо, пиф миф, Гонзо пролетта пак ще наказва и това го знае всяко хлапе, така че кво значение има кой ще е първи вратар и кой втори или трети :mrgreen:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 16 фев 2009 00:57

sedem_!_dva написа:Абе Беконо меконо, пиф миф, Гонзо пролетта пак ще наказва и това го знае всяко хлапе, така че кво значение има кой ще е първи вратар и кой втори или трети :mrgreen:

има голямо значение, тъй като ми омръзна да виждам само слабия беконо да е на вратата и да му вкарват голове, сега когато имаме пифа беконо да го пуснат в дубъла а пък венци да ни е 2ри вратар, и караджов последна резерва

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 16 фев 2009 10:43

Нямам кой знае какви впечатления за Венци Велинов, по едно време бяха плъзнали слухове,че Димитър Пенев има намерение да го освобождава. Според мен за това момче е по-добре да си потърси къмета някакаде другаде, очевидно е че в ЦСКА при наличието на Ивайло Петров, Даниел Беконо и Караджов, който е определян за един от най-талантливите български вратари, едва ли ще получи поле за изява.
Колкото до Беконо, той просто не иска да си тръгва от ЦСКА, бях чел статия в която пишеше, че е бил влюбен и за това не е искал да напуска България.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 16 фев 2009 10:48

Вратари в ЦСКА трябва да бъдат Пифа и Иван Караджов , няма място в отбора за Велинов и Беконо ... първо Беконо е страшна издънка при удари от далечно разстояние , пък Велинов е на 26 г. тепърва да му се дава шанс няма смисъл при наличието на Караджов,още повече,че момчето е високо има добра физика и от мачовете които гледах за младежите вади и добър рефлекс,дано дадат шанс на него :!:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “ЦСКА”