Любима песен / Скандиране
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- I love Black Sea
- Контакти:
Re: Любим песен / Скандиране
еми взимаите го в ЦСКА предпочитам Делев ако не друго тои поне се бори и бяга като заклан а и прави голове неща които Божилов сънува 
- TPAKTOP
- Контакти:
Messinho написа:delqnski47 написа:Вие па да не видите нещо...
П.П.Абе кво стана с Жардел?
В момента търка пейката...
В България така е прието. Човек като се пенсионира става чистачка
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
I love Black Sea написа:еми взимаите го в ЦСКА предпочитам Делев ако не друго тои поне се бори и бяга като заклан а и прави голове неща които Божилов сънува
Божилов е таран, а не халф!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
Green Beast
Messinho написа:I love Black Sea написа:като сме смешно отборче защо 2 години нямате победа над нас на ТИЧА ние може да сме отборче ама не сме КОЧИНА затова лек ден и не се мяркаи във форума ни
1. Бихме Ви преди две седмици !
2. Вие сте продажно отборче !
3. Не си ми никакъв, че да ми казваш !
4. След мача на Тича ела да се разберем !
За такива отворени форумни побойници обикновено си затварям очите,защото са ми пределно ясни.Но ти понеже спомена че си от Варна,заповядай някой ден във фенклуба и си потърси белята.Можеш да го направиш всеки удобен за теб ден.Не е необходимо да чакаш мача с ЦСКА във Варна с надеждата да те забравим.Ей сега ще разберем що за ,,пич" си.
- I love Black Sea
- Контакти:
зеления написа:I love Black Sea написа:еми взимаите го в ЦСКА предпочитам Делев ако не друго тои поне се бори и бяга като заклан а и прави голове неща които Божилов сънува
Божилов е таран, а не халф!
абе да ама пак за нищо не става ..
Messinho написа:maldin1 написа:Не съм от Варна нито пък ме вълнува кой какво пее ,ама вие имате ли патент за тия песни,че нещо ми се губи ?Messinho написа:От Варна съм и съм луд привърженик на ЦСКА. Не харесвам Черно море и не мога да разбера каква ярост има в тези фенове. Защо копирате песни ? Тъпи ли сте, че не можете да измислите. Вярно имате, но повечето са взети от големите клубове в България. Според мен този отбор е най - смешният. Черно море се мисли за голям отбор, но феновете не ходят на мачове. Вярно и на ЦСКА не ходят хора в последните мачове. Уж сте фенове, а сега разбирам, че в Севлиево има 20 човека. Според мен трябва да се засили подкрепата..резултатите говорят в последните три мача...стискам палци на моряците да излязат от тази дупка !
Естествено, че има, трябва да се провери в по - старите мачове.
Защо говориш глупсоти, "побойнико"... Не си търси сам белята- не знаеш кой стои от другата страна на компютъра, а тука не спря да се заяждаш... Форумните хулигани не са желани никъде! ? Ти наясно ли си, че последните ви 20 песни са си кражба от Звезда, Панатинайкос и т.н... Я, слез на земята..... Нашата последна песен пък идва от Аржентина... У нас няма отбор, повтарям няма, койот да не е взел от чужда агитка....
И престани да се заяждаш, че ще отнесеш бана!
А някой наш фен като нищо да му кипне и с право и на живо да ти нанесе бан!
Re: Любима песен / Скандиране
Феновете на Черно море освен Тича, Тича друго скандиране имат ли ? Аз миналата година като бях на мача, а и по ТВ само това чувам...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
sostenere написа:Феновете на Черно море освен Тича, Тича друго скандиране имат ли ? Аз миналата година като бях на мача, а и по ТВ само това чувам...
Ти чуваш кзоирката... Тя това скандира- не с еправи на ударен, отлично знаете, че имаме агитка... Друг въпрос е, че в момента е под всякаква критика и заради това си има причини! Но агитка има! То и аз не ви чувах на нмаочвете ни с вас- и какво правим, къде е проблема
Иначе по телевизията рядко се чува каквото и да е било, различно от гения на Касабов и компания.... Добре, че сега пуснаха малко мачове на запис без коментар, че да се усети атмосферата! Така, че мнението ти е абсолютно безпочвено...
sostenere написа:Феновете на Черно море освен Тича, Тича друго скандиране имат ли ? Аз миналата година като бях на мача, а и по ТВ само това чувам...
Ами вземи си отпуши ушите
На мен също ми е любимо "Запей" ... "За моряците", иначе като текст най-обичам това в подписа ми
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
-
зелено-бяло
- Контакти:
"Моряци,
ПОБЕДА,
убийте тез...
...противници...!"
Това
ПОБЕДА,
убийте тез...
...противници...!"