За живота от нещата и нещата от живота

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Най-добрата халфова линия в България

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 00:05

nn72 написа:
smash_the_reds написа:
Ей вие от черно море сте култови..няма такива смешници

Ч.море не са смешници,ама тоз aaaaz-ve направо удря рекорда :evil:
Съгласен! ;)

Морския е на линия!Да му направим ли предложение?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 00:06

Приятелче дето си отворил темата,не се врьзваи на тьпотията на олигофрените!

Ти кого визираш??? :?: :?: :?:
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2009 00:07

Слушайте какво или ще спазвате добиря тон,или няма да ви търпя простотиите
Аз вееее пич бяхти казал нещо за страстите :idea:
Левскарина и другите вие пък какво се дървите :?: :?: :?: Момчето си иазкава мнениеот и аз смятам,че имаме много добра халфова линия,въпроса е дали годините няма да си кажат думата....
Но ви призовавам към добър тон,иначе :lol: Вие си знаете,не ме карайте да пращам предупреждения ;)
Фена на Лион мери си приказките :idea:

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 16 фев 2009 00:10

smash_the_reds написа:
Приятелче дето си отворил темата,не се врьзваи на тьпотията на олигофрените!

Ти кого визираш??? :?: :?: :?:
Сигурно не теб! НЕРВИ!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 00:11

Аз вееее пич бяхти казал нещо за страстите

За това говоря.Не е за първи път-вземи мерки-добрият тон винаги ще се спазва. :idea:
Изображение Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 16 фев 2009 00:12

не мога да разбера какво обидно съм казал.Не занаех че думата смешник е обидна??????Извинявайте ако съм обидил вашите нежни варненски души :D :D :D

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 16 фев 2009 00:16

Визирам всеки които забравя,че футбола е една игра,че всеки има право на мнение и на пристрастия! Само глупака живее сьс заблудата,че само неговото мнение е меродавно! Не сьм такьв тьпанар,че повече да мразя другите отбори ,отколкото да обичам Левски! А кои като какьв припознава себе си си е негов проблем!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 фев 2009 00:16

Абе стига, защо развалихте темата на пича от Варна :D Нека да си дискутират привържениците на морето тука сами, кво толко се мешате всички. Дърти, млади, кой къде е бил играл, кво значение има, за тях отбора си е добър, както за нас феновете на Левски, нашия отбор е добър. Оставете ги да се нарадват хората, че са в 5-цата, ееее всичко значи да развалите.
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2009 00:18

Аз съм го предупредил,а и все още не съм с пълни парвомощия,за сега ръцете са ми наполовина вързани,не се възползвайте от този факт обаче :!:
Нямам намерение да банвам никой,стига той да не прекалява системно и сам да не ми се моли с действията си :lol: От всички вас зависи добрия тон,толкова ли е трудно..........
Няма значение моряци,спартаклии,цскари,левскари или други отбори,най-важно е да има културен тон,иначе това няма да е форум, а обор :idea:

Фена на Лион,ти бъзикаш ли се с мен???Не е много трудно да се досетя,че се заяждаш :idea: ;) Поправи ме,ако бъркам,но за мен поста ти си беше чисто заяждане :idea:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 00:22

MORSKI написа:Аз съм го предупредил,а и все още не съм с пълни парвомощия,за сега ръцете са ми наполовина вързани,не се възползвайте от този факт обаче :!:
Нямам намерение да банвам никой,стига той да не прекалява системно и сам да не ми се моли с действията си :lol: От всички вас зависи добрия тон,толкова ли е трудно..........
Няма значение моряци,спартаклии,цскари,левскари или други отбори,най-важно е да има културен тон,иначе това няма да е форум, а обор :idea:

Фена на Лион,ти бъзикаш ли се с мен???Не е много трудно да се досетя,че се заяждаш :idea: ;) Поправи ме,ако бъркам,но за мен поста ти си беше чисто заяждане :idea:

Гласувах с дете си ръце и с двата крака за теб,само да не е ТО.За човек,който има 400 поста тук не е трудно да се досетиш кой какъв е,защото знам ,че имаш наплюдения-и то подробни за някои...
Изображение Изображение

Върни се в “Черно море”