Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lineker
Контакти:

ЛЕВСКИ Е В ТИПИЧЕН НОКАУТ

Мнениеот lineker » 15 фев 2009 22:09

ОБСТАНОВКАТА В МОЯ ОТБОР Е ТРАГИКО-КОМИЧНА,А ИМА САМО ДВЕ СЕДМИЦИ ДО НАЧАЛОТО НА ШАМПИОНАТА.ПЕТ МАЧА 2-ГОЛА СМЕ ВКАРАЛИ, 2-СА НИ ВКАРАЛИ.ЗНАЧИ НЕ ВСИЧКО Е ФАТАЛНО,ДА АМА НЕ,ЗАЩОТО НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ СИ МИСЛИ ЧЕ Е В СМОЛЯН.И АКО В ПЪРВИЯ КРЪГ НЕ БИЕМ ВИХРЕН ПРОСТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ.А ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА
ИМАМЕ ДВАМА ФУТБОЛИСТИ ЗА ПРОДАН РАБЕХ, ЖО ТЕ 100% ЩЕ БЪДАТ ПРОДАДЕНИ.............................И СЛЕД ТОВА НАПРОЛЕТ МЪКА.ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ.БРАВО НА ГЕНЕВ,МИЛИЕВ ,БАЛТАНОВ ДОПУСНАТИ САМО 2 ГОЛА .НЕ Е ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ Е В ТИПИЧЕН НОКАУТ

Мнениеот mike28 » 15 фев 2009 22:23

Спокойно, само не викай. След лошото идва доброто, така че не се притеснявай толкова. И без това имат една камара юношески отбори, да не говорим колко футболисти са отдали под наем. Пък и от миналия сезон по-зле има ли?

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 фев 2009 22:54

Преди няколко дена прочетох мнение, че Бай Ганьо ще продава каквото може от футболистите и след това отбора... С всеки изминал ден ни внушават по различните медии, че е така. Само че Борат ще бъде плагиат на Черепа, а не ми се вярва... Макар че в милата ни татковина гьонсуратлъка да е на мода! А бе, нещо не мога да ви обясня точно, ама Боратков за мене е пълен "бългериън хомосекшуъл"!!!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 15 фев 2009 22:55

а бе момче! , Те весници не четеш ли? Левски просто е прекрасно, с нов облик пълен състав, почти няма контузени. Чорбата се разпада... Литекс са наши.... К`во плачеш тогава?
Слушай радио - чети весници и чакай шампионска титла..........НЯКОГА

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 15 фев 2009 23:21

Извинявам се,ама нещо не ми е ясно : Да не са отнели на Левски точки,заради слабите резултати в контролите? Или са дали на цска,заради грандиозните победи на турнира в Албена? Нека започне шампионата и ще сьдим тогава! Да не се обьрне палачинката тогава,пардон казана!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 15 фев 2009 23:32

blue lagoon написа:Извинявам се,ама нещо не ми е ясно : Да не са отнели на Левски точки,заради слабите резултати в контролите? Или са дали на цска,заради грандиозните победи на турнира в Албена? Нека започне шампионата и ще сьдим тогава! Да не се обьрне палачинката тогава,пардон казана!

Нека наистина започне пролетния полусезон и тогава да коментираме.Въпреки това, е доста притеснително, това че не могат да отбележат гол!На мен не ми харесва играта към този момент.Винаги съм подкрепял Батков, но сега съм раздвоен!Ще продадат най-вероятно, най-добрите, и тогава?Очаквам мъчен сезон.Дано не съм прав!Дано поне юношите, не допуснат да се усети липсата на продадените! :cry:

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 15 фев 2009 23:41

За сьжаление такива са реалностите! Батков си каза,мангизи няма! Мисля,че като се разбере кои остава и кои си трьгва ще се успокоят и ще заиграят! Ако ли не,нещата ще се оплескат,за да се оправят с нови собственици! Проблема с жалкото отпадане от евротурнирите тежи много! Надявам се на духа на момчетата и на това младите да осьзнаят шанса си!

STRANGER
Контакти:

Мнениеот STRANGER » 15 фев 2009 23:42

Тодор Батков е в правото си да прави, каквото намери за добре със СВОЯТА собственост.
Той е човекът,който ръководи и финансира клуба.
Никой не го пита, как се справя с разходите. Никой не "копае" парите си.
Когато някой се включи в поемане на част от издръжката на отбора, едва тогава има право на коментар.
Ако някой смята ,че би бил по-добър собственик на клуба, моля, нека да представи оферта с конкретни параметри.Няма нищо вечно , и никой не е вечен.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 15 фев 2009 23:53

Това за Батков е така! Като се издьниха в Европа тои беше наи-потьрпевш! Има и нещо друго обаче: Ако не може да осигури нормално сьществуване на Левски,да обяви цена и да си отиде като нормален човек с благодарности, а не да слиза до нивото на Лупи и онзи измамник Христолов! Историята помни само тези които си отиват с вдигнати глави,а не с шут в задника!

STRANGER
Контакти:

Мнениеот STRANGER » 16 фев 2009 00:06

Всъщност Батков вече го стори.
Поканата за "споделяне " на разходите си е точно това : "покана за танц", към евентуални купувачи.Именно "купувачи" на ацкии / в т.число и на мажоритарния пакет/, защото не е сериозно да се очаква,че някой само ще "споделя" разходи без да получи реална собственост.

Върни се в “Архив”