Венцислав Велинов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Венцислав Велинов
Нека тук да коментираме играта и мнението ви за синът на Джони Велинов. Интересно ми е дали ще му се даде голям шанс този сезон.
Последна промяна от emi_cska на 15 фев 2009 23:35, променено общо 1 път.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Re: Венцислав Велинов
аз ша дам шанс на дъщеря му - колко ша играе от нея си зависи

- smash_the_reds
Ок-хека.Дано де не толкова добър ,колкото един друг вратар-син на един велик вратар 

smash_the_reds написа:Ок-хека.Дано де не толкова добър ,колкото един друг вратар-син на един велик вратар
дано Венци да е доста по-добър от Ники Миахйлов а и Ники нямаше никакъв опит в другите клубове за разлика от Венци
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
- smash_the_reds
От Левски съм,но Ники за мен не е никакъв вратар,а един голям лигльо-ебем му и опита.Казах, дано В.Велинов не тръгне по неговия път-сърдечно му го пожелавам.

Дано не стане като на Перуката,че......!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
smash_the_reds написа:От Левски съм,но Ники за мен не е никакъв вратар,а един голям лигльо-ебем му и опита.Казах, дано В.Велинов не тръгне по неговия път-сърдечно му го пожелавам.
не те бях разбрала и за туй така се обърках, омръзна ми да гледам до сега издънките на беконо. Дано Венци да се оправи от контузията скоро.
Въпросното момче е трети или четвърти вратар и не мисля, че щше има сериозен шанс скоро..Най-малкото Иван Караджов заслужи своя такъв, минавайки през всички възрасти, един истински цска-р.. Иначе и Пифа и Беконо са много силни вратари.
-
- Контакти:
Тоя е бита карта,не става за нищо,на 26ли 27ли години още не е играл нищо.
- smash_the_reds
Еми,мила!Нали си имате Пифа!За какво се притесняваш,че Велинов е контузен.Той и да е здрав-няма да е титуляр!