Този Розети даде възможност на българските съдии да се реабилитират пред нас феновете, след като зачете фалшивото изпълнение на бразилеца.Малко по-рано пък в мача на Ман. Юнайтед срещу Дарби съдията толкова, късно отсъди несъществуваща засада, че вече съм абсолютно на мнение, че нашите чернодрешковци са машини!
Само се чудя колко чак пък толкова би струвало на смешните футбони организации да платят достатъчно на учени и специалисти , за да изградят система за безпогрешна помощ на горките съдии.Защото парите, които те решават в кой джоб ще заминат с решенията си ( дали от залагане или по друг път) вече са толкова крупни, че биха оправдали гигантски технически проект на буржоата от организацията на световния футбол.
Тоест вече футбола не е само игра той е повече бизнес , дали за съжаление или за радост от гъстия календар, но все по честите съдииски грешки на този бизнес ще взривят в някой момент любовта на хората по света към тази магия и ще остане само вярата, че ... имаше една игра!
П.П.: иначе съм за Интер,но и за справедливостта!
Адриано- ръката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sedem_!_dva
Re: Адриано- ръката

NON MOLLARE MAI
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Още една "Божия ръка"...Иначе страшен мач!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Аз понякога съжалявам, че съм фен т.е. че ме влече и харесвам тази игра, защото много пъти страдам от несправедливостите и най-вече, като фен на Ботев не съм изпитвал истинска радост не помня от кога.
- IRON_BRIGADES
- Контакти:
"Sedem..." в два от най-интересните мачове! за уикенда бяха допуснати катастрофални грешки.Сигурен съм че такива груби грешки ако допусне български съдия ще го обявят за платен.
И всъщност справедливостта на тази фантастична игра е много важен елемент, който все повече е поругаван от човешки фактор.Затова и фенът на Ботев изпитва нерадост от красивата игра.
Ето сега Интер ще победи, което ме радва, но това е пирова победа ако ключовия момент ще се окаже един несъществуващ гол защото резултатът е 2:1...
И всъщност справедливостта на тази фантастична игра е много важен елемент, който все повече е поругаван от човешки фактор.Затова и фенът на Ботев изпитва нерадост от красивата игра.
Ето сега Интер ще победи, което ме радва, но това е пирова победа ако ключовия момент ще се окаже един несъществуващ гол защото резултатът е 2:1...
- sedem_!_dva
Zaash написа:"Sedem..." в два от най-интересните мачове! за уикенда бяха допуснати катастрофални грешки.Сигурен съм че такива груби грешки ако допусне български съдия ще го обявят за платен.
Не само ще го обяват за подкупен, а и футболистите ще го направят луд още на терена. Ето затова съдиите не може да свират нормално, за пример да дам последното дерби, още във втората минута Данчо-тъча се скара на съдията, постоянно му правят забележки, абе големо шоу си е БГ футбола, много по-интересно ми е от този по ТВ

П.С Честита победа за Интер все пак, дано не ти е толкова гадно заради този нередовен гол

NON MOLLARE MAI
- POPCORN
- Контакти:
докога ще ги подкрепят тия смешници от интер бе.само тая могат играят в италия.в европа са ебати дупките, нищо забележимо не могат да направят!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Най-лошото е че не мога без футбола
веднъж направих една беля на мач и казах, че няма да гледам повече футбол, но 10 мин стоях на страна и се върнах да догледам мача. 

Не съм за Милан, но не исках да бият интер сега остана почти без интрига в италия.