Треньор иска секс от майка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Треньор иска секс от майка

Мнениеот Гуу » 11 сеп 2010 15:48

blue avalanche написа:Именно-Ч.море-"моряци"(все пак са на морето),Ботев-"канари"(ми жълти са),разбирам,ама ЦСКА-"армейци"(нали нямате никаква,ама никаква,връзка с армията)???Ама вие си знаете...

Викаш Ботев са канарчета защото са жълти, ами ние пък сме червени, червени като гвардейците...те също са част от "Армията".

Изображение

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 11 сеп 2010 15:52

fabregas_949 написа:Защо не съм учуден, че стават подобни неща по школите...

+
Thsmith написа:интересно как изглежда майката :)

++ :lol:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 11 сеп 2010 15:55

Гуу написа:
blue avalanche написа:Именно-Ч.море-"моряци"(все пак са на морето),Ботев-"канари"(ми жълти са),разбирам,ама ЦСКА-"армейци"(нали нямате никаква,ама никаква,връзка с армията)???Ама вие си знаете...

Викаш Ботев са канарчета защото са жълти, ами ние пък сме червени, червени като гвардейците...те също са част от "Армията".

Изображение

Стига се занимава съм сините бе пич, остави ги да тънат в злоба и мизерия 8-) Не разбра ли, че не им достига нещо за да разсъждават като ХОРА....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2010 17:28

Гуу написа:

Изображение

Ботев са канарчета, защото се оприличават с цвета на птицата.Вие, като сте червени, трябва да сте кардинали :mrgreen:

Изображение

Българската армия никога не е имала червени униформи!
Извинявам се, ти говориш за Представителната гвардейска рота, което е напълно разбираемо за вас.Нали и ЦСКА беше представителната рота на българският спорт-защо ли се учудвам въобще, че можете да се сравнявате с истински гвардейски полк....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 сеп 2010 17:41

Кашчей написа:Българската армия никога не е имала червени униформи!
Извинявам се, ти говориш за Представителната гвардейска рота, което е напълно разбираемо за вас.Нали и ЦСКА беше представителната рота на българският спорт-защо ли се учудвам въобще, че можете да се сравнявате с истински гвардейски полк....

Никой с никого не се сравнява, това е се едно феновете на Партизан да се сравняват с истински гробари, нали така ги наричаха тях - гробарите ? :roll:

Ами Киево, отборът е известен с прозвището си "летящите магарета", доколкото ми е известно магаретата не са жълти, то тогава защо ли се наричат така ? :roll:

Върни се в “ЦСКА”