buffon написа:storm написа:Балона на Милан се спука .Рома ги продънват яко Каляри ,което е добре за Юве

Започвам да си връщам вярата че Юве може да направи нещо повече този сезон,след такива разгроми които претърпяха два от съперниците ни.
Ами смятай днес гледах и Интер и мога да кажа ,че Удине могат да съжаляват за изпуснатат точка .Милан,Рома и Интер загубиха точки така ,че утре ако си вземем мача всичко тръгва от начало .Миланчо ,тръгна с голяма кощница ама Кончетата им го сложиха ,неможе да ми излезеш в толкова офанзивен състав и да се надяваш ,че играта ще е само пред противниковата врата .Друго днес титуляри бяха Пато,Рони и Ибра и пак бяха много офанзивни ,ами Робиньо на мястото на кой ще играе ?

Като добавим и офанзивните действия на Пирло никак не си мисля ,че ще сполучат така .За Рома какво да кажа ,не съм гледал мача ,но ми е ясно на къде отиват нещата,но това е нормално за отбор като Рома който когато направи що годе силен сезон на другия издиша .Така ,че Ювентинци не губете вяра