"А" група, 6-ти кръг: Левски - Миньор/12.09, 21 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: "А" група, 6-ти кръг: Левски - Миньор/12.09, 21 ч.

Мнениеот dodo7271 » 11 сеп 2010 15:18

Никакъв смисъл няма, според мен, Ясен Петров да пуска всички титуляри в този мач. Миньор, очевадно е най-слабият отбор в "А" група - без точки, без кадърни играчи, без треньор, с лумпенизирана и видиотена публика. Но понеже играчите им се надъхват и оскотяват само като чуят името Левски, нищо чудно да контузят напълно нарочно Дембеле, Жоазиньо или някой друг. За какво ни е това? Да пуска резервите и юношите, подчовеците отнасят една тройка и обратно към пещерите в Перник.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 11 сеп 2010 15:20

dodo7271 написа:Никакъв смисъл няма, според мен, Ясен Петров да пуска всички титуляри в този мач. Миньор, очевадно е най-слабият отбор в "А" група - без точки, без кадърни играчи, без треньор, с лумпенизирана и видиотена публика. Но понеже играчите им се надъхват и оскотяват само като чуят името Левски, нищо чудно да контузят напълно нарочно Дембеле, Жоазиньо или някой друг. За какво ни е това? Да пуска резервите и юношите, подчовеците отнасят една тройка и обратно към пещерите в Перник.

+1 - тия винаги така правят - играят грозен антифутбол и гледат да удрят балтии :x

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 сеп 2010 17:07

А не мислите ли, че едно евентуално подценяване може да ни коства трите точки?Предполагам, че всички си знаем на какви пропуски са способни нашите и ако точно Гара и Жо са резерви може и да стане фал според мен (шансът е минимален, но не мога да отрека, че все пак го има).

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 11 сеп 2010 17:08

george_speed75 написа:
DirtyDog написа:Toзи двубой ще е генерална репетиция преди Гент. Дано повечко хора отидат. Нека на стадиона бъдат 5-6 хиляди, да подкрепим момчетата. Ще поразцъкат в тренировъчно темпо, ще бием с 2-3 на нула и така. Миньор са с нов треньор, но при тази игра на Левски надали точно това трябва да ни плаши. Слори най-вероятно ще порита втората част, дано е във форма. Предполагам, че Ясен ще смени Дарко и на негово място Слори, като ще пробва схемата с Дани Младенов зад нападателя. В интерес на истината, точно там е силната позиция на Дани. Грийн очаквам да играе цял мач, като се вижда, че в последно време навлиза във форма. Класата му личи от далеч. Предполагам и Гарра ще получи само едно полувреме.

На стадиона минимум 10000

Може и до 15000 да има на Герена.
Всичко е възможно, но утре в 21.00 ще разберем със сигурност.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 11 сеп 2010 17:10

blue avalanche написа:"Ще се борим поне за точка срещу Левски, обеща Николай Тодоров. Кайзера ще води Миньор на Герена утре, тъй като новият треньор Стойчо Стоев все още не се е ориентирал в обстановката и не познава добре отбора.
- Оптимист съм за гостуването на Герена. Смятам, че няма да загубим мача - заяви Кайзера.
- Нямам сантименти към Левски, нашата цел е Миньор да излезе по-бързо от кризата и да започне да печели точки."
Кайзера нацяло е изплющял!Ало-о-о...ПОНЕ за точка...Ще рече-х2.Демек Левски не може да бие Миньор.Въййй...

Остави го да е нахъсан и утре ще го призимим на земята!
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2010 18:20

futbolqga написа:А не мислите ли, че едно евентуално подценяване може да ни коства трите точки?Предполагам, че всички си знаем на какви пропуски са способни нашите и ако точно Гара и Жо са резерви може и да стане фал според мен (шансът е минимален, но не мога да отрека, че все пак го има).

Точно Жо направи голям пропуск срещу Видима.Пък и отборът показа,че много хора могат да вкарват.А и никой не е казал,че ще се повтори "експериментът Калиакра".

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 сеп 2010 20:45

blue avalanche написа:
futbolqga написа:А не мислите ли, че едно евентуално подценяване може да ни коства трите точки?Предполагам, че всички си знаем на какви пропуски са способни нашите и ако точно Гара и Жо са резерви може и да стане фал според мен (шансът е минимален, но не мога да отрека, че все пак го има).

Точно Жо направи голям пропуск срещу Видима.Пък и отборът показа,че много хора могат да вкарват.А и никой не е казал,че ще се повтори "експериментът Калиакра".

Той и в европа сега направи пропуск на празна врата от няколко метра, но все пак си остава един от най-добрите ни играчи и може поне да създаде достатъчен брой положения за да вкараме поне едно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2010 21:38

futbolqga написа:
blue avalanche написа:

Той и в европа сега направи пропуск на празна врата от няколко метра, но все пак си остава един от най-добрите ни играчи и може поне да създаде достатъчен брой положения за да вкараме поне едно.

Ако Левски зависи само от Жо,тежко ни и горко!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 сеп 2010 02:01

само сляп човек може да каже че в момента Жо е най - добрия в Левски и в най - добра форма ;) прави каквото си поиска в абсолютно всеки мач :twisted:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 12 сеп 2010 09:49

blue avalanche написа:Ако Левски зависи само от Жо,тежко ни и горко!

Не си ме разбрал правилно, приятелю.Виж първият ми коментар - говорех за Жо, Гара и още някой основен играч.Тогава вече може да стане някоя изцепка.

Върни се в “Архив”