Треньор иска секс от майка
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Треньор иска секс от майка
Нищо ново под слънцето 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
bluegabrovo написа:offside_my_ass_ написа:Тая селска пача била записала разговора.![]()
Явно се е подготвила за "неочаквани" сексуални шантажи в школата. Не бързайте да плюете по човека, че накрая може да излезе съвсем различна историята. Това, че жената е пуснала жалба, нищо не означава. А с телефонния си запис нищо не може да докаже. Аз се питам това "футболистче" защо ли така обикаля академиите в София? Обзалагам се, че е някое малко лигаве.
Колко жалби още трябва се пуснат от миски,певици и майки.Време е прокоратурата да се намеси в цска.Стига дългове,измами,изнасилване с побой и секс тормоз за майки.
Ти четеш ли какво си написал, преди да го публикуваш?
Боже, и да си що годе грамотен не е лесно.Напъва те отвътре да пишеш, ама дали знаеш какво пишеш

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
[offtopic]
Т`ва сериозно ли бе
[/offtopic]
batmanlive написа:в школата на Шумен преди един от треньорите Петър Лучев пък вземаше по цели обце и крави за да пуска децата,то и затова сега е на това дередже шуменският футбол
Т`ва сериозно ли бе

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
offside_my_ass_ написа:Тая селска пача била записала разговора.![]()
Явно се е подготвила за "неочаквани" сексуални шантажи в школата. Не бързайте да плюете по човека, че накрая може да излезе съвсем различна историята. Това, че жената е пуснала жалба, нищо не означава. А с телефонния си запис нищо не може да докаже. Аз се питам това "футболистче" защо ли така обикаля академиите в София? Обзалагам се, че е някое малко лигаве.
братле, не знам дали точно такъв е техния случай, но имам много близък човек, който смени почти всички софийски отбори (че и няколко извън София) по точно тези причини... вярвай ми, не можеш да си представиш колко гнусни неща стават там - пари, секс, зарзават...
[center]
[/center]

haha написа:[offtopic]batmanlive написа:в школата на Шумен преди един от треньорите Петър Лучев пък вземаше по цели обце и крави за да пуска децата,то и затова сега е на това дередже шуменският футбол
Т`ва сериозно ли бе[/offtopic]
Е, че кой не знае Лучката, кой не е чувал за него?

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- blue magic
- Контакти:
Жалка картинка е това българския футбол. Вместо да прогресираме тотално деградираме. Пък искаме после националния отбор да върви. Не Черна гора, а Малта и Люксембург ще ни бият след време. Рибата е вмирисана както от главата, така и не по малко от опашката. Какви спортни успехи искаме, когато още в юношеските школи за да играе детето ти трябва да дадеш я овца, я агне, я домати и краставици, я секс...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
blue magic написа:Жалка картинка е това българския футбол. Вместо да прогресираме тотално деградираме. Пък искаме после националния отбор да върви. Не Черна гора, а Малта и Люксембург ще ни бият след време. Рибата е вмирисана както от главата, така и не по малко от опашката. Какви спортни успехи искаме, когато още в юношеските школи за да играе детето ти трябва да дадеш я овца, я агне, я домати и краставици, я секс...
за съжаление това е реалната деиствителност и то не от сега е така,а от 20 години и сега доиде време да берем плодовете на това безхаберие.и по зле ще става като гледам какви решения вземат управниците.
а ако е истина я си представете колко майки с болни амбиции са се навили
В такива случаи най-умното е човек да не взима страна без да познава конкретите хора. Иначе от житейски опит и познава не на ситуацията в страната по-достоверна ми се струва позицията на треньора. Поредни ченгиджииски номера... 

Пълна анархия са школите в България.Който няма мангизи да дава или да духа няма шанс.Зареди това падаме от всеки.