Треньор иска секс от майка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Embata
Контакти:

Треньор иска секс от майка

Мнениеот Embata » 11 сеп 2010 00:04

Светлин Мирчев изгонен от школата на червените заради неприлични предложения

Сексскандал разтресе ЦСКА. Оказа се, че треньорът на юношите Светлин Мирчев е бил уволнен заради неприлични предложения към майки на футболисти от набор 1995 г., съобщиха от клуба.
52-годишният Мирчев е бил обвинен от две майки, че ги изнудвал за секс. Срещу това щял да даде път на синовете им в отбора. Едната от жените обаче не издържала и се оплакала на шефа на школата Георги Георгиев. Тя имала записан разговор с предложението на Мирчев. Занесла го в полицията и пуснала оплакване. Ако се стигне до съд, присъдата може да е от една до шест години, пише в Наказателния кодекс.
Мирчев беше треньор на тима, който стана шампион, и уволнението му първоначално изглеждаше странно. От ЦСКА първо го обвиниха в "злоупотреба със служебно положение", а след това разкриха и точната причина. За да успокои децата, вчера Георги Георгиев се срещна с отбора, за да им обясни ситуацията. За треньор на тима на мястото на Мирчев е назначен Емил Димитров. 7дни СПОРТ :o :evil:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Треньор иска секс от майка

Мнениеот storm » 11 сеп 2010 00:05

Това е много гнусно и подло
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 11 сеп 2010 00:06

Защо не съм учуден, че стават подобни неща по школите...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 11 сеп 2010 00:07

Голяма работа,няма да ги повреди!

Embata
Контакти:

Мнениеот Embata » 11 сеп 2010 00:08

- Не е вярно, че съм искал секс от нея - твърди Мирчев пред Спортал. - Тя ми намекваше за такива неща с SMS-и. Съжалявам, че изтрих съобщението от нея, но на разпечатки може да се изкара.
Мирчев твърди, че всичко почнало на турнира в Албена миналия месец.
- Родителите на въпросното момче ни чакаха там. То, между другото, е с протекции на влиятелни хора в ДЮШ, но на този етап не желая да споменавам имена. След турнира майката на момчето ми изпрати SMS. Съжалявам, че го изтрих, но съм женен от 30 години и подобни неща могат да ми повлияят на брака. Съобщението горе-долу беше следното: "Ти нарочно не пускаш сина ми да играе, той е много добър, но ти нарочно му пречеш, защото не ти пускам."
Мирчев добавя, че момчето няма качества да играе в ЦСКА.
- На следващия ден казах на друго дете да му предаде да върне екипировката, защото не става - обяснява треньорът. - Не заради съобщението на майка му, а защото няма качества. Родителите му и друг път са създавали проблеми. Ако не вярвате, питайте другите деца и техните родители. Впрочем, тази жена не за пръв път действа по този начин. Знаете ли защо детето й е освободено от Локомотив (Сф)? Защото тя е обвинила треньора, че й иска пари. Мислех, че и мен ще ме обвини в това, но явно е измислила нещо друго.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 сеп 2010 00:50

интересно как изглежда майката :)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 11 сеп 2010 00:57

секс секс алеле майко :D:D
По темата: До тука ли я докарахме ...

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 11 сеп 2010 00:59

егати мръсния капиталист !
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 11 сеп 2010 01:01

Тая селска пача била записала разговора. :lol: :lol: Явно се е подготвила за "неочаквани" сексуални шантажи в школата. Не бързайте да плюете по човека, че накрая може да излезе съвсем различна историята. Това, че жената е пуснала жалба, нищо не означава. А с телефонния си запис нищо не може да докаже. Аз се питам това "футболистче" защо ли така обикаля академиите в София? Обзалагам се, че е някое малко лигаве.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 11 сеп 2010 01:01

в школата на Шумен преди един от треньорите Петър Лучев пък вземаше по цели обце и крави за да пуска децата,то и затова сега е на това дередже шуменският футбол
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Върни се в “ЦСКА”