Защо не пишем на кирилица!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Защо не пишем на кирилица!
Това,трябва да е срого спазвано във форума! Лично мое мнение!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
- smash_the_reds
Re: Защо не пишем на кирилица!
Напълно те подкрепям.Аз лично винаги пиша на кирилица.Да бъдем българи.Колкото до предишният в Интернет има места откъдето да си изтеглиш фонетика!!!

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- lewstherin
- Контакти:
smash_the_reds написа:Защото не всички имаме фонетична ,а на другата се пише твърде бавно
Пише се бавно, защото не сте писали достатъчно на нея. Това са само оправдания. Всеки може да си сложи фонетика или да ползва онлайн "кирилизатор"

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- smash_the_reds
Принципно си има тема за това във всеки форум тук, вътре съм дал достатъчно информация по въпроса. Друг е въпроса колко хора са я прочели. Струва ми се, че за момента коментарите на шльокавица са незначителна част от коментарите поствани всеки ден тук. Пишем на всеки когото видим да прочете правилата и му даваме линк към темата за кирилицата. Всяко нещо става с времето си, имайте търпение.
Търпение имаме! Не мога да чета SMS-ите на някои колеги!mike28 написа:Принципно си има тема за това във всеки форум тук, вътре съм дал достатъчно информация по въпроса. Друг е въпроса колко хора са я прочели. Струва ми се, че за момента коментарите на шльокавица са незначителна част от коментарите поствани всеки ден тук. Пишем на всеки когото видим да прочете правилата и му даваме линк към темата за кирилицата. Всяко нещо става с времето си, имайте търпение.
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
- LocoMotion
BG Real Phonetic Plus 1.5
Защото за някои е много престижно да напишат "Gordeja se, 4e sam balgarin"
Отделно от това, на шльокавица по-трудно се усеща неграмотността на доста пишещи братя, а тя е страшна, уви!

Отделно от това, на шльокавица по-трудно се усеща неграмотността на доста пишещи братя, а тя е страшна, уви!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?