Барса за Ето'о - просто поредния работодател?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Барса за Ето'о - просто поредния работодател?!

Мнениеот LoLo » 15 фев 2009 21:22

Днес четох една статия тук http://sportal.bg/news.php?id=158143 , в която голмайсторът на Барса Ето'о казва следното : "Не ми харесват футболистите, които целуват фланелките си след отбелязан гол, защото по-късно може да сменят отбора. Клубът на сърцето ми е Майорка, а в момента работя за Барса. Това е всичко".Наистина Ето'о е направил много за този клуб , от лятото се заговори сериозно за неговото напускане,аз не повярвах ,че той наистина желае това,но след тези му думи , очевидно за него Барса не значи нищо повече освен поредния работодател,начин по който да заработи повече пари. Ами аз го уважаваХ като човек и футболист,сега вече само като футболист,надявам се да продължи да вкарва , пък времето ще покаже дали съм сбъркал в преценката си за него.
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Барса за Ето'о - просто поредния работодател?!

Мнениеот hlucho » 15 фев 2009 21:26

Много правилно си го е казал! Игачи, като Малдини са вече единици, последни мохикани! Нсеки работиза пари и е нормално да напусне старата си за повече пари, когато му ги предложат!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 15 фев 2009 21:28

Абе нека вкарва по два голо всеки мач, пък да играе за пари. Никой не очаква от него да остарее в клуба.

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 15 фев 2009 21:30

hlucho написа:Много правилно си го е казал! Игачи, като Малдини са вече единици, последни мохикани! Нсеки работиза пари и е нормално да напусне старата си за повече пари, когато му ги предложат!

Не е въпроса в парите ,а в уважението. Начина ,по който го е казал е убиден. Според мен както Ето'о е дал много на Барса,така и Барса е дала много за него.
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 15 фев 2009 21:33

LoLo написа:
hlucho написа:Много правилно си го е казал! Игачи, като Малдини са вече единици, последни мохикани! Нсеки работиза пари и е нормално да напусне старата си за повече пари, когато му ги предложат!

Не е въпроса в парите ,а в уважението. Начина ,по който го е казал е убиден. Според мен както Ето'о е дал много на Барса,така и Барса е дала много за него.

Какво да направи, че отбора на сърцето му е Майорка! Но надали след това изсказване могат да му се омаловажат успехите пстигнати с каталунците!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 15 фев 2009 21:53

Ето'о казва това което мисли, поне е искрен. Давал е и дава много на Барса но това че Майорка му е на сърцето не е никаква причинна да спрат да го уважават в Барса.
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 фев 2009 21:59

"Хубава работа, ама циганска!" Много пъти сме го виждали след гол да целува емблемата на фанелката... Ама явно в момента далаверата му е такава. Голям играч, малко човече!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 15 фев 2009 22:08

Аз не виждам нищо ненормално в изказването му.Да,малко е неделикатен,но пък си казва каквото мисли.В момента сигурно 95% от футболистите са наемници и основната мотивация за игра са им парите.Рядко има играчи като Тоти,Дел Пиеро,Малдини,Буфон,Скоулс,които играят със сърце на терена за отобора.Но нека Ето'о да вкарва голове,пък да си говори каквото иска! :)
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 16 фев 2009 01:45

След като отбора на сърцето му е Майорка, защо не отиде да играе при тях?! Защото го вълнуват единственно парите! Ето'О е от типичните наемници и играе за този, който ще му дава най-много! Такъв футболист няма отбор в сърцето си! Ако много обичаш даден тим и за всичките пари на света няма да му измениш!!! Точно за това се ценят играчи като Малдини, Гигс, Раул, Тоти и тн. На всеки един от тях са им предлагали много повече пари, за да играят в други отбори, но понеже всеки един от тях наистина носи клуба в сърцето си, никога няма да се продаде!!! И Фиго обясняваше, че Барса му е в сърцето, но когато Реал му предложиха почти двойна заплата, много бързо забрави за любовта си! Та Ето'О дрънка пълни глупости, колкото да се прави на интересен! Като обича Майорка да отиде да играе за тях без пари, и без това вече е спечелил достатъчно от Барса!
Изображение

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 19 фев 2009 18:50

абе той да вкарва голове, все ми е тая дали само за пари мисли.ще мисли като само пари движат света, сичко се движи от пари... сега иска да зима колкото МЕси , да де той вкарва много, друг е въпроса че Меси е къде къде по млад от него и има причина да получава тази заплата, аа Ето\ъо в същото време каза , че имал желание да играе за Майорка отново и за ПСГ... нещо такова беше, и то преди да завърши кариерата си.Но засега е тук и да вкарва, това е което ме вълнува аз каквото и да кажа за Ето\ъо няма значение, има кой да прецени колко да зима Ето\ъо и колко другите... ние само си се плюнчим тук за заплатата му.Това което ме интересува мен е че има повече голове от Стоичков , което показва че е доказан голмайстор и бележи.Бетис - Бърса 2-2 с негови два гола... какво идва да покаже това? Най-малкото че Барселона продължава без загуба вече трети месец.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Барселона”