Предложения за нов национален селекционер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: ПИРИН ПРЕДЛАГА СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ЗА НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР

Мнениеот Yoda » 10 сеп 2010 21:05

Captain Stottlemeyer написа:
Yoda написа:Какъв беше смисъла да гоним Мъри, щом на негово място ще слагаме калпави магарета ? Тоя Грозданко е на 60 години и досега няма нищо постигнато като футболни успехи. Защо си мислим, че изведнъж ще надскочи себе си и ще стане голям ?! Смешно!!!
Трябват ни доказани специалисти с некви успехи в ЕКТ или национални отбори. Не говоря за шампионски успехи, а за някакво добро класиране в тези турнири. Иначе няма никакъв смисъл от такива смени.

Е ние имахме един такъв и му бихме шута, щото е левскар. :lol: Аз за друг български треньор с успехи в ЕКТ през последните 20 години не се сещам, кой знае защо .... ?! :mrgreen: Иначе, той и чичо Митко е на 65, малко трудно му се разбира мисълта, ама има и чорапите му разбират повече от футбол, отколкото нас двамата взети заедно. :lol:

Чичо ти Митко ако разбираше от футбол щеше да има във визитката си поне един чуждестранен клуб. Е да, имаше един арабски и там бързо, бързо разбраха защо никъде другаде не са го канили за треньор, освен в Спартак Варна :) :) :) . Разбираш мисълта ми , нали. В България ,както е правилото през последните 20 години, за управници и ръководителси се избират най некадърните хора. Примери - хиляди. Резултатите - плачевни. Има отдебни изключения , разбира се. Пенев никой не го щеше никъде и това е достатъчно доказателство за това, че нищо не разбира от футбол. Забележи и колко време Пенев се задържаше като треньор на цска през последните 20 години. Нали ако беше такъв супер специалист, щеше да е поставил рекорд по продължителен престой начело на червените. Но такова нещо няма, което само доказва , че дори червените го оценяват само на приказки, реално си знаят , че за нищо не става. Т.е Д.Пенев никой, даже червените, не го иска за клубен треньор, ние ще го предлагаме за национален .... разбираш колко е смешно това.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 сеп 2010 21:19

Добре де, а Пирин в качеството си на какви предлагат Грозданов за национален селекционер :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 сеп 2010 21:22

Yoda написа:Какъв беше смисъла да гоним Мъри, щом на негово място ще слагаме калпави магарета ? Тоя Грозданко е на 60 години и досега няма нищо постигнато като футболни успехи. Защо си мислим, че изведнъж ще надскочи себе си и ще стане голям ?! Смешно!!!
Трябват ни доказани специалисти с некви успехи в ЕКТ или национални отбори. Не говоря за шампионски успехи, а за някакво добро класиране в тези турнири. Иначе няма никакъв смисъл от такива смени.

Успокой се бе колега ;) Никой никого не слага никъде. Нямат си работа хората и си пускат теми :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
bceltics

Мнениеот bceltics » 10 сеп 2010 21:22

TristaNNN написа:Добре де, а Пирин в качеството си на какви предлагат Грозданов за национален селекционер :lol: :lol: :lol:

В качеството си на отбор от А група на който Бай Гроздан е помогнал много и се е доказал!!!Няма стари и млади, има можещи и неможещи!
Мъри Стоилов=Неможещ!!!

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 10 сеп 2010 21:24

Май има нещо хубаво в това предложение,но докато са тия хиени като Боби ,Лечков и компания,няма шанс.Ащо се отнася до г-н Грозданов,мисля че има сили да направи отбор,макар че с тия лекета ще му е трудно.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 сеп 2010 21:27

bceltics написа:
TristaNNN написа:Добре де, а Пирин в качеството си на какви предлагат Грозданов за национален селекционер :lol: :lol: :lol:

В качеството си на отбор от А група на който Бай Гроздан е помогнал много и се е доказал!!!Няма стари и млади, има можещи и неможещи!
Мъри Стоилов=Неможещ!!!

:?: Абе кой пита Пирин кой ще е новият треньор :lol: :lol: :lol: , пък били те и отбор от "А" група :lol: :lol: :lol:
[offtopic]

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 10 сеп 2010 21:28

bceltics написа:

Мъри Стоилов=Неможещ!!!

Нещо не разбирам , къде и в какво се е доказал Бай Гроздан. Да не ви е направил нещо шампиони или да сте играли в ЕКТ.
А нали знаете срамното петно от биографията на Бай Гроздан : Преди 7-8 години Дидие Дрогба е бил на проби във Локо Сф. Тогава Дрогба е бил "юноша бледен" и никому неизвестен. Тогава Бай Гроздан го отпъжда като безпреспективен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
bceltics

Мнениеот bceltics » 10 сеп 2010 21:33

TristaNNN написа:
bceltics написа:

Мъри Стоилов=Неможещ!!!

:?: Абе кой пита Пирин кой ще е новият треньор :lol: :lol: :lol: , пък били те и отбор от "А" група :lol: :lol: :lol:

Абе никой не ги пита, но хората просто изказват мнение!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Предложения за нов национален селекционер

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2010 21:45

Имената на фанелките на Пирин на латиница ли са?Да не би да играят в някой от турнирите на УЕФА,пък аз да съм пропуснал?Или може би мачовете им се дават по ESPN?Това м/у другото.

Потребителски аватар
bceltics

Re: Предложения за нов национален селекционер

Мнениеот bceltics » 10 сеп 2010 21:52

blue avalanche написа:Имената на фанелките на Пирин на латиница ли са?Да не би да играят в някой от турнирите на УЕФА,пък аз да съм пропуснал?Или може би мачовете им се дават по ESPN?Това м/у другото.

Не, ама цял ден гледам ESPN, ESPN2, само за Левски приказват.....хахахаха :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”