redrOck написа:cska_90 написа:Абе някой гледал ли Exam???
аз съм го гледал, не е лош...
Aма има ли говор-защото при мене само си отварят устите и отдолу субс-ама говор не-само музика!???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
redrOck написа:cska_90 написа:Абе някой гледал ли Exam???

cska_90 написа:redrOck написа:cska_90 написа:Абе някой гледал ли Exam???
Aма има ли говор-защото при мене само си отварят устите и отдолу субс-ама говор не-само музика!???
cska_90 написа:redrOck написа:cska_90 написа:Абе някой гледал ли Exam???
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

cska_90 написа:Eми не е от компа-защото другите филми си вървят нормално!!![]()
Свалих два торента от замунда и един от арена и се така-значи и от торента не е!!!Има музика през целият филм ,но няма говор!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Брат ми каза че сигурно си на Windows Media Player?

cska_90 написа:TPAKTOP написа:Брат ми каза че сигурно си на Windows Media Player?
Не на VLC съм!
Rodn1 написа:ДонМалоумник пак избиха рибата с глупостта си,която този път може и да е истина
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта