Югоизточна "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

burn149
Контакти:

Югоизточна "В" група

Мнениеот burn149 » 10 сеп 2010 17:58

Редно е и нашата група да има тема.Вече измина 5 кръг лидер е БОТЕВ ПЛОВДИВ с пълен актив точки, иначе стана ясно и кои ще ни се конкурират за 1 място Нефтохимик и Созопол битката ще е дълга .Надявам се моят отбор да спечели промоция за "Б" група .

Красота, Вяра и Борба
Последна промяна от burn149 на 10 сеп 2010 20:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Югоизточна "В" група

Мнениеот maldin1 » 10 сеп 2010 18:20

Нефтохимик си беше претендент за 1-вото място и миналата година,макар че ръководството бяха обявили утвърждаване в групата за първата година.А иначе забрави да споменеш,че и 3-те отбора са С РАВНИ ТОЧКИ ПО 15 само головата разлика за в момента ви прави 1-ви.Успех и нека по-добрият се класира в "Б" !!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

burn149
Контакти:

Мнениеот burn149 » 10 сеп 2010 18:26

Имам само 1 въпрос тази година 2-риа играе ли бараж?

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 10 сеп 2010 19:11

Созопол определено нямат сили да издържат цял сезон. За място в 4-ката - това е максимумът. Тази година всички отбори от пловдивдско, и всички съдии ще свирят за Ботев. Няма какво да се заблуждаваме. Догодина са в Б, след още една - обратно в А група.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 10 сеп 2010 19:29

moni74 написа:Созопол определено нямат сили да издържат цял сезон. За място в 4-ката - това е максимумът. Тази година всички отбори от пловдивдско, и всички съдии ще свирят за Ботев. Няма какво да се заблуждаваме. Догодина са в Б, след още една - обратно в А група.

И ПО-КАКВО РАЗБРА ЧЕ НА БОТЕВ ЩЕ ПОМАГАТ СЪДИЙТЕ В ДОСЕГАШНИТЕ МАЧОВЕ НЕ СА НИ ПОДКРЕПИЛИ С НИЩО ДОРИ В ДИМИТРОВГРАД НИ СВИРЕХА МНОГО СМЕШНА ЗАСАДА.

BULTRAS_TR
Контакти:

Мнениеот BULTRAS_TR » 10 сеп 2010 19:40

Не виждам на Ботев да се помага по някакъв начин поне на този етап ! Ботев си излиза и си играе , бие си къде мн лесно , къде доста трудно , но си бие , а от местните отбори засега сме играли само с Асеновец и Карлово - едните ги бихме много много трудно ,а другите са много слаби ! Созопол максимум още няколко кръга ще пречат ! А аз лично очаквам този кръг някой от 3те лидера да губи точки с оглед на мачовете !

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 10 сеп 2010 19:45

burn149 написа:Редно е и нашата група да има тема.Вече измина 5 кръг лидер е БОТЕВ ПЛОВДИВ с пълен актив точки, иначе стана ясно и кои ще ни се конкурират за 1 място Нафтекс и Созопол битката ще е дълга .Надявам се моят отбор да спечели промоция за "Б" група .

Красота, Вяра и Борба

Е, можеше да пуснеш тази тема и преди 2 дни, когато Нефтохимик беше първи. :)

Иначе, не беше лошо да поясниш за тези, които не следят нашата група, че три отбора са на върха с равен брой точки, като Ботев има само с един гол по-добра голова разлика от Нефтохимик, щом е толкова важно да се подчертае кой е лидер. С уточнението, че Ботев е играл 4 мача в Пловдив и има едно гостуване, а Нефтохимик е минал три гостувания и две домакинства.

Другото - такъв отбор "Нафтекс" няма! А ние и никога не сме си наричали отбора по друг начин, освен Нефтохимик.

А по темата - дано бъде интересно първенство и има хубави мачове! Успех на честния футбол, на отборите възродени от феновете и на... Нефтохимик, разбира се! :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 сеп 2010 20:11

Извинявайте за спама пичове, но имам питане. Явно че следите "В" Група, та ми е интересно: Созопол къде си играят мачовете? Преди седмица като бях на море забелязах че правят много добър ремонт на стадиона, видя ми се че слагат дренаж, понеже целият терен беше изкъртен и посипан с пясък, а наоколо се търкаляха много тръби. Та, види ми се че там се подготвят за нещо доста сериозно :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 10 сеп 2010 20:16

Такива отбори като Созопол нямат място в Б група.. виждаме ги Равда .. имат само една точка .. или Ботев или Нафтекс ше влезне ..

Върни се в “Футбол - България”