Rodn1 написа:И аз исках едно време нещо подобно....но се оказа ,че цифрите ми са по-разбираеми от буквите!
Не е нещо особено, но като се има предвид, че това си беше моя мечта и това исках да работя, няма как....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rodn1 написа:И аз исках едно време нещо подобно....но се оказа ,че цифрите ми са по-разбираеми от буквите!
MORSKI написа:Rodn1 написа:И аз исках едно време нещо подобно....но се оказа ,че цифрите ми са по-разбираеми от буквите!
Не е нещо особено, но като се има предвид, че това си беше моя мечта и това исках да работя, няма как....
Rodn1 написа:Лошото при вас е ,че колкото и да си добър винаги нечии крака ще се отворят и некоя боскя ще се покаже и колкото си научен и добър пак ще си безработен!
AnalBreaker написа:Rodn1 написа:Лошото при вас е ,че колкото и да си добър винаги нечии крака ще се отворят и некоя боскя ще се покаже и колкото си научен и добър пак ще си безработен!
Напоследък навсякъде е така
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Siegfried написа:Някой има ли си идея защо на входа на Народното събрание се вее и немският флаг ? Видях го току-що по новините .
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Rodn1 написа:MORSKI написа:Rodn1 написа:И аз исках едно време нещо подобно....но се оказа ,че цифрите ми са по-разбираеми от буквите!
Лошото при вас е ,че колкото и да си добър винаги нечии крака ще се отворят и некоя боскя ще се покаже и колкото си научен и добър пак ще си безработен!
Siegfried написа:Някой има ли си идея защо на входа на Народното събрание се вее и немският флаг ? Видях го току-що по новините .
cska_90 написа:Абе някой гледал ли Exam???
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], goshev и 4 госта