Шакиб и Иванов в центъра на защитата-какво е вашето мнение
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Даниел Младенов
- Контакти:
Re: Шакиб и Иванов в центъра на защитата-какво е вашето мнение
Шаки ще се справи, виждали сме го да играе на мн добро ниво, прави грешки, но не фатални. липсва му опит
Надявам се да се справят.като в неделя ще стане ясно доколко.
Впрочем имаме ли друг вариант.
Наистина състоянието на Йовов е по-притеснително.
Впрочем имаме ли друг вариант.
Наистина състоянието на Йовов е по-притеснително.
4akala написа:Шакиб беше основна фигура в отбора миналият сезон,доказа,че е много стабилен защитник,който умее да изнася топката,справя се и като десен бек.
В миналия сезон нямаше нито един стабилен защитник... Всеки мач бяхме като разпасана команда....
А що се отнася за изнасянето... От как го няма пияндето Левски няма защитник който може да тегли на пред с топка в него...
Ако шакиб може да изнася топката аз си режа главата.... то не бяха пребивания пред полего като срещу берое и срещу кой ли още не... Тва ако е добро изнасяне - здраве му кажи.
Пияния като не беше много пиян като фанеше топката и веднага теглеше с широки крачки на пред... Сега защитата чака топката и я държи - гледа, гледа и накрая ритне на някъде....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:4akala написа:Шакиб беше основна фигура в отбора миналият сезон,доказа,че е много стабилен защитник,който умее да изнася топката,справя се и като десен бек.
В миналия сезон нямаше нито един стабилен защитник... Всеки мач бяхме като разпасана команда....
А що се отнася за изнасянето... От как го няма пияндето Левски няма защитник който може да тегли на пред с топка в него...
Ако шакиб може да изнася топката аз си режа главата.... то не бяха пребивания пред полего като срещу берое и срещу кой ли още не... Тва ако е добро изнасяне - здраве му кажи.
Пияния като не беше много пиян като фанеше топката и веднага теглеше с широки крачки на пред... Сега защитата чака топката и я държи - гледа, гледа и накрая ритне на някъде....
Рабех беше мнооооого голям футболист

фокусирай се върху думите 
ако не ти е прекалено трудно естественокогато не беше пиян

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
нещо в Шакиб не ми вдъхва доверие...
- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
LSFC 1914 написа:нещо в Шакиб не ми вдъхва доверие...
що?
Dobri написа:Не е по темата, но да си задам въпросчето.
Бензукан няма ли да е по-полезен като дефанзивен халф?
Ако помолиш мацката от снимката да си махне ръцете ще ти отговорим

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Paincho написа:south_division написа:Шакиб е добър, но наистина доста контузии получава. Миналата година беше стабилен обаче от началото на новия сезон не е в оптимална форма.На мен лично ми се струва, че на него малко му е лабилна психиката,конкуренцията не му се отразява добре не знам защо, викат го и за Мароко трябва да играе с по голямо самочуствие. Все пак е 87 набор ,ако не се лъжа и има още какво да даде на Левски.
86 набор май е. Но по-големия проблем сега е Йовов. Лидер на отбора е, а и се справя като деф. халф. Сега като го няма, а Огнянов и Лъчо са контузени ще трябва да разчитаме на някакви индивиди като Тевия![]()
Огнянов и Лъчо са..възтановени .. Според мен Ясен е прав да използва Шакиб и Иво в този мач с цел обиграване за мача с Гент !

petkata написа:Шакиб е най добър то тримата.
Много правилно.Шаки не трябва да търка пейката ,а да бъде централна двойка с Иво.Утре ще бъда на мача.Ще ги видим.Но Бензукан след като свърши наказанието на Данчо Милиев трябва да играе било то като зашитник или халф

- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...